ושוב אני חם

.m

New member
אתה! תוריד ת´ידיים מלירוי! ../images/Emo11.gif

 

Liroy25

New member
אמא לא מרשה לי להתקלח עם זרים...

ושכשחושבים על זה אז גם הנסיך לא.
 

MARMELAD

New member
ולמה שתתקלח עם זרים תסביר לי?

אני ממש לא מבין למה תרצה להתקלח עם ה.. דבר הזה מהשרשור למעלה.. כשיש לך את הנסיך (וגם אם לא היה לך עדיין לא הייתי רוצה שתתקלח עם.. ההוא..)
 

xanadu

New member
אני לא חושב שלוגיסטית זה אפשרי

להתקלח עם לירוי. איפה תמצא מקום לעוד מישהו עם החלוק, הכובע לראש, השמפו פוקימון (שאני קניתי לו!!!!), קרם לחות, קרם ידיים, מסיכת ניוטרוג´ינה והברווז?
 

xanadu

New member
זה לא סתם בקבוק פרשי שכתוב על זה

פוקימון. זה אשכרה בצורה של פיקצ´ו!
 

MARMELAD

New member
החיים הטובים

האמת שלא היה מפריע להתקלח עם כל האקססוריז´ של לירוי (אם כי בלעדיו)
 

Liroy25

New member
ותודה לכל המצטרפים אלי למקלחת

עם או בלי אביזרים, (קרמים זה לא המחלקה שלי, קסנדו מי כמוך אמור לדעת את זה!) היחידי שנכנס איתי לשם חוץ מאשר הכלב (שמסיבה לא ברורה נהנה ללקק את הוילון..) זה הנסיך שלי!
 

xanadu

New member
זה כנראה משהו בבית

שכל זכר שנכנס לשם ישר מתחיל ללקק את לירוי
 

MARMELAD

New member
אוי

היית צריך להגיד לי את זה לפני שהלכתי לבית של לירוי
זהו, פספתי את ההזדמנות שלי?
 

Liroy25

New member
ג. אתה קודם כל תחזור מארה"ב

אחר כך נדבר איתך על ליקוקים ושאר ביצועים אוראלים. בנתיים כל המבקרים מתבקשים להשאיר את הלשון בכניסה.
 

EuroSims

New member
הדבר הזה?

אתה לא חושב שזה מעליב לקרוא לבן אדם ככה? דבר? זה מה שהוא בשבילך?
 

MARMELAD

New member
מי שישן עם עזים וכו´...

אני חושב שמי שמה שיש לו לאמר על עצמו זה "אני חם... מי רוצה לתקוע אותי" (או לקרוע אותי - לא זוכר)... הופך את עצמו לחפץ. ובתור שכזה זה גם היחס שהוא יקבל בחזרה. וזה לא איום - זה פשוט ככה. מי שחושב שמה שיש לו להציע זה מין - זה בד"כ מה שהוא יקבל מהסביבה בחזרה. אז מה אני אגיד לך - יכול להיות שההתנסחות שלי הייתה קצת לא נחמדה.. אבל במקרה הזה אני עומד מאחורי כל מילה.
 

EuroSims

New member
טוב,

ואני לא לוקח את הצד שלו או משהו - כי זה בהחלט לא נראה לי הכי טוב בעצמי אבל אני מנסה להסתכל על זה מכל הכיוונים יכול להיות שהוא די "נתקע" חרמן רצח בלי אף אחד אז הוא קצת יצא מפרופרוציה - וחשב אולי יש איזה מישהו שבא לו איזה סקס לרגע כדי שהוא יוכל "לצאת מהלחץ" ..... אתה יודע :)
 
למעלה