ושוב אני בוכה

החבר2

New member
ושוב אני בוכה

כבר חמישה חודשים שאני בוכה. מאז שהיא עזבה אותי. אחרי שהיתה האהבה הראשונה (והיחידה) שלי. אחרי כל האהבה שהרעפתי עליה. המילים החמות, הנשיקות, החיבוקים, המתנות, משפטים שאף אחד אחר לא אמר לה מעולם. ולה כבר היו כמה וכמה חברים... אחרי כל זה היא זרקה אותי. פשוט ככה. בטלפון. לא נפגשנו מאז. היא לא רצתה. אמרה שזה יותר טוב בשבילי. ומאז... כל דבר קטן שקורה לי שובר אותי. משעמם לי, אני נזכר בה ובוכה. אני בודק אי מייל ואין כלום, ובטח לא ממנה, ואני מתבאס. ראש השנה הגיע. כל כך חיכיתי לטלפון שנה טובה. וכלום... אז מה אני אגיד לכם... למדתי להתמודד עם זה. אני מקבל את זה. אני אומנם מחכה, אבל יודע שהיא כבר לא תדבר איתי. אבל עכשיו אני צריך את החיזוקים שלכם. ובשביל זה אני כאן. אני צריך קצת מילים חמות. (אני נשמע כזה פתטי הא?...) היום היה לי איזשהו מבחן. אני לומד להוצאת תעודה כבר שנתיים. יותר נכון למדתי שנה ואז נסעתי לחו"ל, ואחרי שנה המשכתי שוב. והיום היה לי את המבחן המסכם. היה פשוט גרוע. הבוחן פשוט התלבש עלי. ואני לא סתם אומר. עשה לי לינץ'. וכמובן שנכשלתי. העסק הזה נורא יקר. 150 שקל לשיעור ועוד 600 למבחן. כבר אין לי כוח לשיעורים האלה. כבר שנתיים שזה יושב לי כמו אבן על הלב. והנה נכשלתי. והכישלון הזה... אין לי אותה בשביל לשתף אותה. שתחבק אותי, שתלטף אותי, שתעודד אותי. ואבא שואל אותי "איפה היית?". נו באמת... אמרתי לו ולאמא שלי אתמול שיש לי מבחן. אפילו בהצלחה הם לא אמרו לי היום. ועכשיו הוא גם שוכח שהייתי במבחן. אני מרגיש כל כך לבד לפעמים. אחרי שהייתי איתה אני לא מצליח לחזור לשגרה של לבד. קשה לי... החבר

../images/Emo140.gif הבאתי לך פרח

למען התחלה חדשה. התחילה לה שנה חדשה ממש לא מזמן, ומבקשת ממך להצטרף עימה לדרך חדשה, בבוא הזמן גם לאהבה חדשה. זה קשה, אהבות ראשונות הן מאוד חזקות. ואתה נתת, כמו שהרגשת כך גם נתת. פשוט ככה. אבל יש אנשים שזה לא מתאים להם, או שקשה להם לקבל או שקשה להם להבין במה הם זכו. אתה בן אדם שלם ונפלא גם בלעדיה. נכון שזה היה נפלא התמיכה שלה, לגעת בה, אבל זה נגמר. התנסות שתמה לה. ואם תשב ותתבאס זה סתם מבזבז לך את הזמן על כאב וסבל בזמן שאתה יכול לעשות דברים שאתה אוהב, אפילו שזה קשה, ואפילו למצוא מישהי אחרת, מדהימה מרגשת ומרתקת, שתגרום לך להתרגש שוב. אתה כל הזמן משחזר את העבר, חי אומלל בהווה, למה? למה אתה כל כך הורס את עצמך? איזה בן אדם רגיש ומקסים אתה! אתה מחכה לה, שהיא תחזור אליך לחייך. אבל אם היא לא רוצה אז אין מה לעשות. ואם היא לא רוצה להיות בקשר איתך אז וואללה. הפסד כולו ש-ל-ה. זה לא אומר שאתה לא שווה, זה לא אומר שאף אחד לא יאהב אותך. זה רק אומר שזה לא מתאים לה יותר. לגיטימי לחלוטין ויש בחורות שפשוט יעריכו ויאהבו אותך ב-ד-י-ו-ק כפי שאתה. אתה לא צריך חיזוקים מאיתנו. החיזוקים האלה אינם שווים בסופו של דבר כלום. הם מתפוגגים, אתה יכול להיעזר בנו כדי להחליט שאתה הוא זה שרוצה לחזק את עצמך. ברגע שתחליט להילחם על עצמך, על השמחה שלך, על עצמך אז תוכל לחזק את עצמך. אבל שום דבר שאנחנו נגיד לא יעזור לך לצאת מזה גם אם נגיד שאתה הבן אדם הכי מדהים ונפלא בכדור הארץ. רק אתה והאמונה שלך בעצמך, ואת האמונה הזאת רק אתה יכול לחזק, אנחנו יכולים להושיט לך יד כדי לעזור לך לעזור לעצמך לא ליפול שוב. כי זה ממש קל ליפול. המבחן המסכם היה גרוע כי באת מראש בתחושה של כישלון, של אפסיות. אז השקפת עולם שלך הפכה את כל העולם נגדך, הבוחן ההורים כולם. בהחלט יכול להיות שכך היה אבל א-ת-ה בעצמך יכול להחליט לשנות את נקודת המבט. להגיד, אני הולך לעשות כמיטב יכולתי ולהצליח בכייף עם המבחן הזה. אני יודע שאני מסוגל, אני יודע שאני מוכשר, ואני רק צריך להתאמץ עוד קצת. ולעשות את זה בכייף ובחיוך. כי בכאב ובבאסה שום דבר לא מהנה וכששום דבר לא מהנה אז התוצאות לא טובות. ככה זה. שים לב גם לשפת כתיבה שלך- אתה מזמין , קורא לכישלון לבוא מראש ואז כשהוא מגיע אתה דורך על עצמך יותר, הרי כביכול קיבלת אישור מחודש על האפסיות שלך- אבל זה בעצם מה ש-א-ת-ה חושב על עצמך. בך גם יכול להתחיל השינוי. אתה לא צריך שאף אחד יגיד לך כמה אתה שווה. זה מועיל ונחמד וכייפיף אבל אתה לא תלוי בדעתם של אחרים עליך- לא הם יקבעו את ערכך. רק אתה. ממך זה מתחיל. וגם החתימה שלך- החבר. מכל הלב מגע הקסם

amitexc

New member
אל תדאג שתמצא מישהי אחרת תשכח

מכל העיניין הזה בנתיים אתה צריך חברים שיתמכו ולא מחייב חברה

החבר2

New member
תודה אבל...

יש חברים, אבל זה לא אותו דבר. אין כמו ההרגשה הזאת שיש חברה. שיש למי להתקשר מתי שרוצים. שאין מצב שהיא לא תרצה לשמוע אותך ואת השטויות שיש לך בראש. שאפשר לספר לה על כל מה שכואב ושתדע לעודד, לגעת, ללטף לחבק ולנשק. זה לא אותו דבר. זה להרגיש שיש לי אדמה לדרוך עליה. וכרגע אין לי...

למעלה