ושוב אני אשאל.

kiticat

New member
ושוב אני אשאל.

האם יש קשר בין השמנה לא מוסברת לסכרת/אינסולין/חוסר איזון/פחמימות או כל דבר אחר?

פחממות = קלוריות

השמנה על פי מיטב הבנתי קשורה לגורמים רבים והיא אופינית לכל בני האדם בריאים וסוכרתיים. באשר לשאלתך לא ברור לי מה זה השמנה לא מוסברת? בכל אופן השמנה בדרך כלל קשורה לכמות הקלוריות שאנו אוכלים לעומת הקלוריות שאנו שורפים. כך שברור הקשר בין כמות הפחממות שאנו אוכלים לבין הקלוריות שנכנסות לגופינו. השמנה גם קשורה לפעילות הורמונלית. במצב של היפו יש צורך לקחת סוכר נוסף. במידה ויש מספר רב של היפויים בחודש תוספת הסוכר יכולה גם היא להוסיף לס"ה כמות הקלוריות שצברנו ולתרום לעליה במשקל.אין ספק שרצוי להקפיד על איזון. מומלץ להתייעץ עם הדיאטיטקנית של מרפאת הסוכרת וגם עם הרופא המטפל. נ.ב. בעבר דוקא הנשים המלאות היו המקובלות. זאת ניתן לראות בציורים של הצירים המפורסמים רובנס, רנואר וכו´ אני מקווה שהאופנה של "טוויגי" תחלוף במהרה.

kiticat

New member
אני לא מחפשת להראות כמו טוויגי

אם כי זה היה יכול להיות מגניב. אני מאמינה שהגוף שלי בעל פרופציות טיפה לא מאוזנת ומינוס 10 קילו אני אראה נפלא. אין לי היפו. האמת היא שלא לקחתי אינסולין כבר כמה ימים, אבל אני על גלוקמין. היה לי 110 לפני האוכל. בכל אופן, לגבי רופאים ודיאטניות- האמת שאני לא תחת מעקב כל כך. אבל אמורה להיות... אני טרייה יחסית ומה לעשות שתור אצל רופא לוקח כמה חודשים כל פעם...

לזר

New member
ממתי סוכר משמין? זו חדשה מרעישה

ונשענת למקובל בהיסטוריה. אם כבר נאמר, 1 גרם פחמימה = 4 קלוריות ואילו 1 גרם שומן = 9 קלוריות. מה הקשר להשמנה? האיזון שבין הקלוריות הנכנסות לגוף ולאלה שנשרפות לא עובד על כל גוף. לרב החישוב הזה אינו תקף לרב בני התמותה. אמשיך מחר

סוכר: ../images/Emo59.gif

סוכר לבן ומוצריו.... הסוכר הלבן, השוקולד ושאר הממתקים מזיקים לבריאות הגוף, השערות, העצמות והשינים, הסוכר בריא אך ורק שהוא נמצא במצבו הטבעי, בפירות וירקות למינהם,במצב זה הסוכר מכיל ויטמינים ומינרלים אשר חיונים לגוף, ולכן רצוי לאכול פירות,ירקות כשהם טריים, סוכר חום ודבש. הסוכר הלבן גורם לדלקות ולניטרול הסידן במוצרי המזון השונים.

mystery duck

New member
יש קשר...

אצל נשים השמנה לא מוסברת קשורה לפעמים לתסמונת הנקראת PCOS. = (PoliCistic Ovary Sindrom) התסמונת בדרך כלל גורמת למצב של היפוגליקמיה... בררי עם רופא הסכרת ורופא הנשים שלך.

למעלה