ושוב אנחנו כאן..

ושוב אנחנו כאן..

ככה בלילה חשוך וקר אחד,צצה לה הודעה בתיבת המייל שלי על הפורום החדש בו אנחנו,פליטי פורום גו גיי ,מתקבלים בברכה. נאמנה שכמותי לחבריי משכבר הימים,הופעתי כאן. מקווה שנתחיל "ברגל ימין",שניפגש שוב כולנו מחדש כאן ומאחלת לכולנו חזרה מהירה לאותה שגרה שהיינו רגילים אז,בימים ההם. מי עוד חוזר איתי? זה הזמן להגיד שלום וברוכים הבאים! אז הנה רעיון...אולי נעשה מסדר התפקדות מחדש...רק כדי לוודא נוכחות.. אני כאן. נטשה מבודפשט,הונגריה. שבוע טוב לכולם

Yaniv-DC

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

את שרשור ההתפקדות התחלנו בשרשור הזה, תוכלי לראות כאן מי הצטרף אלינו. ובגלל שאני לא מפליטי גוגיי (רבאק... איך הסתדרתם עם הממשק שלהם???), רוצה לספר ל"לא פליטים" קצת על עצמך?

ro99

New member
Yaniv, darling

אם תואיל לספר לאחת כמוני שעברה לגלות הניכר לפני עידן האינטרנט מה זה בדיוק "ממשק" (המילה האנגלית תספיק), אז אוכל לספר לך איך הסתדרתי עם זה של גוגיי...

ro99

New member
איזו תגובה מהירה!

ברוכה הבאה ואני מקווה שעוד יצטרפו. ואני זאת ששלחתי את האימייל (לאחר דו-שיח וירטואלי עם קליאו). רונית מהולנד. ro של פעם, ועכשיו אני ro99.

אז ככה..

אכן הכל בזכות RO ששלחה לי את המייל...מזל! ואם ברונית עסקינן,אני תוהה האם "ההיא" הסתדרה בפיענוח הפונט המצרי (והמבין יבין)..? וקצת עליי- הונגריה,אתם כבר יודעים,לומדת כאן בבודפשט הקפואה לחלוטין (כולל החלקות על המדרכות). מממ... גרה כאן זו השנה השלישית (עוד שלוש למנייאק..). ו...זהו בערך...שאלות לגביי יטופלו בהקדם
ואגב,לכל הגאים שגרים כאן- סתם המלצה קטנה: מידי יום שני מתקיים ערב קריוקי באווירה מאד מאד גאה.. המון הומואים ולסביות מתכנסים ב "UPSIDE DOWN" (ממש על תחנת המטרו של ARANY JANOS) לצווח ולהלל בזיופים. כדאי להגיע לפני 22:00 ,מאוחר יותר המקום מפוצץ ללא יכולת להשתחל... מומלץ! התחלה נחמדה לשבוע החדש

ro99

New member
הפונט המצרי שלך ברור ביותר...

תקבלי תשובה בקרוב. ובינתיים תזרקי את הוייטנמית העתיקה. אלא אם כן בהונגריה זה all the rage.

למעלה