ושוב אנחנו בשער!!

היה נורא עצוב

להתהלך בכיכר רבין ולבכות לבד כשבעצם כולם מחליפים סיפורים דאחקות וצחוקים, אני חושבת שמן הכבוד שיפתח כאן שירשור על יום הזיכרון של אחד האנשים המדהימים שהשפיעו על ישראל, תסבירו לי משהו אחד, איך מילדי הנרות הגענו לבנות שדופקות פוזות למצלמות ורק מחכות שיצלמו אותם ולבנים שמתחילים לצהול משמחה כש"לבכות לך" מתנגן ברקע? כל כך עצוב. עצוב לבכות בכיכר ולידך יש 200 אלף איש ואפחד לא מבין למה.

black angel 11

New member
שאלה

צפיתי רק בפרקים אחדים של בטיפול בגלל שיש לי יס ,אך יש לי כמה שאלות כמה פרקים יש לעונה הראשונה? יש עונה שנייה ? וכמה פרקים ,אם אתם יודעים יש לאיילה בלבד ...? אה והאם יש סיכוי שבטיפול ישודר בערוץ 2? דרך אגב,בטיפול הסדרה הכי טובה שאי פעם נוצרה בארץ

שרונסקי

New member
כי כל הטקסים האלה לא רלוונטיים...

אכן מתסכל. לכן אני לא הולכת למקומות האלה. מלא בססמאות וזיוף

Secret17

New member
לעונה הראשונה צולמו כ - 45 פרקים

כרגע יש מגעים לגבי עונה שנייה - שבמידה ותופק כזאת, תעלה מיליון דולר. יש סיכוי ש"בטיפול" תשודר בערוץ 2 - "קשת" במגעים לקנייתה, ויש שמועות שגם "רשת" ו"טלעד". כרגע לא העונה השנייה ולא שידור "בטיפול" בערוץ 2 הן מעבר למגעים.

ושוב אנחנו בשער!!

והפעם בגלל נסיבות לא משמחות... אוף! כל כך התמכרתי... מה עושים?!

אנחנו נחכה כאן גם אחרי ../images/Emo24.gif

וכן, ראיתי עכשיו שאנחנו בשער.. חוץ תזכרי ת'ימים הטובים

רע לי...דיווה רע לי!

אני לא מפסיקה להילחם.. האוכל הזה.. המחשבות האלה... אני רוצה ללכת לטיפול כבר!!! רוצה שיגיע יום חמישי.... די! נמאס לי! אין לי כוח יותר.. הכל כ"כ לחוץ.. לימודים, עבודה, כסף... אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קרן

את לא חייבת כל הזמן להלחם, קחי לך זמן לצוף קצת תתחברי עם הדברים שאת נלחמת איתם ואז אולי תוכלי לוותר עליהם ועוד 3 ימים וקצת יום חמישי אין לי מילים מנחמות.. חוץ מאשר להגיד לך שזה עובר.. מנסיון שהייתי שם <גם היום קצת שם> חשבתי/הרגשתי בדיוק ככה כל מבחן סוף העולם לילות ללא שינה מחשבות על כסף.. עבודה.. מה רוצה להיות שאהיה גדולה עם הזמן לומדים לשלוט בזה

צלוזן

New member
אני רוצה

שתהיה עונה שנייה, אפילו די בקרוב, שבה המשבר בחיים הפרטיים של ראובן ימשיך להתפתל ולהסתבך קצת אבל יגיעו אליו מטופלים אחרים לגמרי, בנסיבות אחרות לגמרי:כלומר ידין הגיע אחרי הטלת הפצצה וכו' ואיילה הגיעה אליו בגלל חוות-הדעת.... אז מה שאני רוצה מטופלים אחרים לגמרי, בגלל סיבות אחרות לגמרי.

למעלה