ושוב איתכן

skylee

New member
ושוב איתכן

היי בנות יקרות , נעלמתי מהנוף אחרי המפגש המלבב וכל זה כדי לקבוע תור לניתוח שלא בטוח היה מתי עומד לצאת לפועל.
בסופו של דבר טסתי בתחילת החודש לרומא , שוב, הפעם בקיץ בלי שלג מעילים כפפות וכיוב'.
גם הפעם לפני הניתוח נתנו לעשות ריקון מעיים שלא הלך כל כך טוב כי הקאתי את רוב החומר ואז בניתוח עשיתי קצת בעיות

פרופ' קוניקס כמעט הרג את הנזירות שהיו אחראיות עליי והן מסכנות נאלצו להסביר לו שהחומר פשוט יצא מהכיוון הלא נכון.
וכן הן היו מסכנות כי שוב היה צורך להתמודד עם ההתאוששות שלי למרות שהפעם היא היתה סבירה יותר. ועדיין ליבי ליבי עם צוות המנקות והנזירות על המראות והסבלנות אין קץ שנדרשה מהן.

אז ככה , הפעם בניתוח עשו לי AND TO AND כלומר חיברו את הקצוות של צינור השתן הפגוע אחרי שהוא לא השתקם כראוי מהניתוח הראשון.
התחזית של קוניקס היתה אופטימית ניתוח שבין חצי שעה לשלוש שעות. הניתוח ארך 4 שעות וקצת!
במהלכו הוצאה ציסטה לא קשורה לאנדו מאיזור המעי , ונוקו הידבקויות מאיזור האגן/נרתיק. מה שגרם לכולם להחסיר פעימה ולא להבין איך פספסו מוקד כזה בניתוח הראשון. לאף אחד לא היה הסבר מניח את הדעת , הרופאה ד"ר אושיה אמרה לי שצפתה בניתוח הראשון ולא היה שם המוקד והכל היה נקי לכן היא היתה ממש מוטרדת בתום הניתוח. ביום שישי כאשר הגעתי לביקורת היא כבר ניראתה יותר טוב , סיפרה ששאלה את הפתולוג לגבי ממצאים אז החדשות הטובות בן שלא מצאו אפילו תא אחד של אנדו. המוקד שנחשד כאנדו התברר להיות בצקות כפי שחזה רופא המשפחה שלי.
ובינתיים מצבי אחרי הניתוח היה משביע רצון פרט לסחרחורת בגלל 3500 מ"ג אנטיביוטיקה.

שוחררתי כעבור 4 ימים לבית המלון. (יום שני) ושבוע לאחר מכן חזרתי לארץ בטיסה במחלה ראשנה בגלל הקטטר.

מספר תובונות :
א.נתב"ג נוראי בקיץ גם בהלוך וגם בחזור.
ב. הרבה יותר קל לארוז בקיץ.
ג. רומא יפה בחורף. היא רומנטית ונעימה ומיוחדת כשקר. כשמזג האויר הוא כמו בארץ והמזגנים לא משהו זה לא כיף.
ד.הוציאו לי את הנפרוסטום והשאירו אותי זמנית עם קטטר , אני מנסה להחליט מה יותר מעצבן.
ה. האוכל ברומא זוועתי.
ו. פרופ' קוניקס הבטיח לי מאמר על המקרה שלי.

מקווה שבזה יסתיימו מפגשיי עם רומא ועם בית החולים וילה דל רוסריו.
היה נעים נקי ובעיקר מתיש , אבל חלאס הבנתי את הרעיון. וממש לא בא לי על טיול תיקון. מבחינתי תיקנתי עכשיו.
אני מוכנה לטוס לכל יעד בטווח של עד חמש שעות טיסה ורק לא איטליה.

מקווה להוסיף חדשות טובות עם הזמן.

liats80

New member
החלמה מהירה!

ברוכה השבה!
סיפור לא קל בכלל. שנחה שאת בבית ומקווה ומאמינה שעברת את החלק הקשה.
תרגישי טוב מותק!
אני מחכה לקרוא את המאמר...

ליאת.

זואילי

New member
איזה כיף שאת אחרי

ובלי החבר נפרוסטום.

המשך החלמה טובה ומהירה, ומה אמרתי לך... כולנו עוד נקרא את המאמר עלייך

פז08

New member
איזה תובנות, סקיילוש

דרך אגב, ליאו מוסר ד"ש והחלמה מהירה.....
אז מבינה ששוב נפגשת עם הנזירות היקרות..... אכן, עושות עבודת קודש....
יש לך מזל שקונינקס לא החזיר אותך למחלקה!! והסכים לנתח אותך!!
ד"ר שינמן סיפר לי סיפורים על מקרים שקונינקס החזיר מנותחות שכבר היו על שולחן הניתוחים למחלקה, כי המעי לא היה נקי מספיק......
מה קרה, החומר לא היה לך טעים?

או שהחלטת הפעם להקיא לפני ולא אחרי? זה לפחות חסך לך את ההקאות של אחרי?

אני מקווה בשבילך שגמרת אחת ולתמיד עם וילה דל רוסריו.
למרות שהמלון ממול- ממש לא רע......
יצא לך לטעום את הגלידה במורד הרחוב? אחלה מקום!!
איך התנהגו ה-
ות בזמן שלא היית?
שולחת לך
ואיחולי החלמה מהירה.... בתוספת איחולים להסרת הקטטר בהקדם!!

skylee

New member
היי פז

פזפז , אני מקווה שליאו מתקדם ומתנהג כ
בוגר ורציני
תמסרי לו בבקשה נשיקות ממני.
נתחיל מהסוף, הכלבלבות שלי התנהגו למופת. מילאן נשארה בבית עם השכן שבא כל יום להוציא אותה לגינה, לתת לה אוכל ובכללי לבדוק מה שלומה.
השכנה מעליי זרקה לה כרגיל שאריות בשר ועוף אז הוא חילק לה קצת כל יום , לא פלא שהיא מאד אוהבת אותו. בגלל גל החום התקשרנו אליו מחו"ל וביקשנו שישאיר לה מזגן.
היא באמת התנהגה למופת ולכן קיבלה פרס תספורת אצל רעות בכפר סבא. ביום שישי נסענו והיא קיבלה טיפול יופי ועכשיו היא חתיכה
הוספתי תמונה להוכחה.
בארסה נכנסה לאילוף יום לפני הנסיעה והיא עדיין שם עוברת תרגולים , אתמול נסעתי לבקר אותה והשינוי בה ממש השאיר את אורן ואותי פעורי פה. שבוע הבא גם אנחנו נתחיל לתרגל במטרה שתחזור הביתה כמה שיותר מהר. בכלל אני גם בכיוון של שינוי מקצועי וחושבת להתחיל ללמוד אילוף בעצמי מקווה שזה ייצא לפועל בקרוב.

המלון אכן לא רע , פקידי הקבלה ואחראי חדר האוכל כבר מכירים אותי. החדר הפעם היה פחות מוצלח כי לא היתה לי מרפסת לשים בגדים שכיבסתי והיה די מבאס. אבל היה נוף לרחוב שזה גם בסדר. ככה יכולתי לראות מתי אמא שלי מסיימת במספרה, זה באמת מאד יחסר לה. וכן יש להם סטייל שחבל על הזמן.

ברור! שניסיתי את הגלידה בקצה הרחוב. יש שם גם עוגות וכריכונים בכל מיני מילויים - ניסיתי רק את הכשרים והיה תענוג , הכל יחסי כשזה מגיע לאוכל שלהם.
יש עוד
אחת ליד בית המרקחת שהיא גם פצצה. טוב שגלידות הם יודעים לעשות למרות שאני לא מתה על זה. אני צריכה קרטיב מישמיש כמו במשחקים של הפועל ואני מסודרת ומאושרת.

אחת ההוראות ההזויות שקיבלתי מד"ר אושיה היא: לכי לשופינג! לכי לחגוג לשתות! כי כמו שכתבתי חשבו שהאנדו חזר ובסוף זו היתה אזעקת שווא. בכל מקרה ביצעתי את ההוראה שלה על הצד הטוב ביותר. ולא, לא מומלץ למדוד בגד ים עם קטטר. עכשיו יש לי שני בגדי ים ש 3/4 תחת בחוץ. חשבתי שזה הקטטר מסתבר שזו הגיזרה. (מקווה שמותר לכתוב ת... בפורום).

לצערי הקאתי גם הקאתי אחרי הניתוח , אבל ההחלמה היתה פחות קשה ואגרסיבית מהפעם הקודמת , אמנם הקאתי 8 פעמים אבל עם הרבה פחות סבל ועינוי ותחושת איכס.

אני מקווה שאכן סיימתי עם רומא כי ממש לא בא לי לחזור לשם. עכשיו אני בהחלמה ובחרדה שהכל יתאחה כמו שצריך , אמרתי לבעלי שלא אכפת לי לישון בתוך מכון רנטגן שישקף אותי כל כמה שעות לראות שהכל בסדר. הוא אמר לי שאני משוגעת. כניראה בצדק

liats80

New member
אני בעד

להיות מאלפת כלבים נשמע לי רעיון מעולה. אחרי שתלמדי תבואי לעזור לנו עם פוסם בבקשה

מדהים איך 8 הקאות זה "לא נורא" אצלך. את גיבורה!
ואני שמחה שיצא לך קצת לבלות שם. למרות שאני מבינה שזה לא ממש בילוי כשהכל סובב סביב החר* הזה.
ואחרי כל מה שעברת לא מפליא שעלה לך רעיון שכזה. את אולי משוגעת, אבל לפחות יש לך תרוץ מעולה!

דסי31

New member
ברוכה הבאה!!!

שמחה לשמוע שנחתת בשלום, ועוד עם תובנות כאלו על החיים ובכלל - ממש זכית

מצטערת לשמוע על הניתוח המחורבן (תרתי משמע
), אבל העיקר שהכל עבר בשלום ושתיקנו את כל הבעיות מהפעם הקודמת. והכי אני שמחה לשמוע שלא מצאו עוד אנדו ושאת ממש ממש נקייה עכשיו ובדרך להחלמה מלאה ולאיכות חיים, ושתחזרי לשגרה במהירות הבזק טפו טפו טפו אמן, מי כמונו יודעות כמה זה מגיע לך.

ואין ספק שעשית מספיק "תיקונים" לכל החיים!

נשיקות יקירתי, ואשמח לשמוע עוד עדכונים בהמשך.
דסי.

למעלה