ושוב איתכם...

ושוב איתכם...

למי שזוכר את האירועים הקודמים הפוסט הזה יהווה סגירת מעגל, וגם למי שלא - וולקאם. הסיפורים כאן (מאלו שקראתי עד היום), לפחות אלו שאני ראיתי וקראתי - עולים על כל הדימיון, וכזהו, כנראה גם שלי. בגלל זה אני פה:

היום גרוש באושר ושלווה וחי ברוגע עם בתי בת הכמעט 4. היחסים עם הגרושה לא אידיאליים, אבל לפחות מצליחים לייצור סוג של תקשורת מינימלית שכבר אינה פוגענית. אספתי את עצמי, התקדמתי והחלטתי שאני פתוח לחיים חדשים - וממשיך הלאה. יצאתי פה, יצאתי שם, עד שהכרתי, דרך חברים, בחורה עם סיפור מאוד דומה לשלי: בעל אובססיבי ומוטרף, משבר נישואין
שבתוכו ילדה בגיל בתי, תלונות במשטרה, בתי משפט - בקיצור כל החרא הזה עם הבדל אחד: לבחורה נכות קלה בעקבות פציעה שעברה - והעמיקה את הקרע בינה לבין בעלה. בהתחלה
סופר לי שהפציעה היא בעקבות תאונה שעברה. הפריע לי הסיפור הזה, ובעיקר הנכות הקלה שלה (צליעה שאמורה לטענתה להיפתר בניתוח שתעבור בקרוב) אבל זרמתי, כי הסיפורים היו ממש דומים, מצאתי אוזן קשבת וגם בחורה מקסימה בנוסף למשיכה האדירה שהיתה בינינו.

וכאן מגיע ה אבל, ... השבוע, מיוזמתה, הודתה שלא עברה "סתם" תאונה - אלא ניסתה להתאבד(!)
הייתי כמובן, בשוק. לא צפיתי את זה מגיע. כמובן שיש מאחורי זה סיפור לא פשוט, ואני, בתור אחד שחי בנישואין שכמעט מוטטו אותי נפשית, יכול להבין עד כמה קל ליפול. אבל כבר חייתי עם
מישהי שהיו לה בעיות, חלקן נפשיות, ואני שואל את עצמי האם עליי להיכנס למערכת יחסים עם בחורה שאין לי מושג איך תתמודד בעתיד עם קשיים, עם לידה, עם בעיות בזוגיות. מצד אחד לא
רוצה להיכנס לפלונטר חדש בחיי (ובחיי הבת שלי - הדבר היקר לי ביותר בעולם), מצד שני, היא באמת אחלה בחורה, נדיר למצוא כאלו בימינו (ועוד גרושות, עם סיפור דומה וילדה באותו גיל)
ומי כמוני יודע, שלכל בנאדם מגיעה הזדמנות שנייה. השאלה היא איפה עובר הקו האדום.

מה הייתם עושים? אודה על תגובותיכם.

היתקליף

New member
ניסיון התאבדות הוא קריאה לעזרה

אתה תהיה זה שיגיד לה לחפש עזרה במקום אחר?

ye44

New member
אתה נורמלי ?

קח קצת אוויר שנתיים שלוש, מה אתה קופץ ישר לזוגיות ? תנשום
תתהולל, אם כל הסימפטיה והערכה לגבי החדשה זה קצת נראה הזוי

כל המהירות שלך למצוא זוגיות ולהכנס שוב ל
, אם אתה חובב
סרטים סע לסנימה סיטי.אל תדאג לפי הסטטיסטיקה הגב' תהיה

פנויה עוד שנתיים אם לא יותר, תנוח קצת שלא תצטער החיפזון מ

ארצנו מלאה בגרושות מסובבות אז תירגע אף אחת לא בורחת

צליל37

New member
למה אתה מקלקל אותו?

הבחור רוצה קשר רציני ויציב ולא להיות פרפר בכיין.

ye44

New member
מה זה קשר יציב

עוד חודש חודשיים היא תתחרפן שוב
בגלל שהוא יראה כמו תמיד
אצל רובם שזה לא זה וירצה להיפרד מה יקרה אז ?

היא תבלע שוב
או תעלה לגג של עזריאלי
ותרצה להתאבד בגלל שתומריקו עזב אותה ?

גיסתנו בשלב שלו זה קשר ללא מחויבויות

אני קלקלן ראשי של הפורום מטעם המחלקה להגיון בריא של
מרכז לבריאות הנפש "שלוותה"

ye44

New member
אין ספק אפרופו הפוסט של פרינס שאת

שייכת לגרושות המסובבות שמסתובבות בארצנו

צליל37

New member
סיפור מסובך.

אם זה קורה לך בפעם השנייה אז יתכן שבתת המודע שלך אתה נמשך לנשים עם בעיות נפשיות אז כדאי שתחזור לגרושתך היא אהובתך הראשונה,אותה אתה מכיר היטב, היא אם ילדתך ואין לה היסטוריה של ניסיון התאבדות.

הקוו האדום יעבור היכן שתסמן אותו

חשבת לרגע למה דוקא היא מצאה חן בעינך..
למה יש לך סוג של "הזדהות " למצבה.
אגב הזדהות לפעמים היא מכשול יש בה "רחמים" שמשבשים את הראייה המפוכחת.
יש לכם מכנה משותף,וזה "אופי סיפור הגרושים"
ויכול להיות שזה מה שמושך אתכם אחד לשני ההבנה הזו,אחד את השני

השאלה היא לאן אתה ממהר..?
כי לצאת ממקום מסובך ולהיכנס לאחד כזה שוב...
שרק עבר לא מעט זמן שהתגרשת ורק נראה לך אולי שאתה חזק נפשית

ואין כאן קוים אדומים
זה לא עשה ואל תעשה
זה איך אתה רוצה את החיים שלך מעכשיו..ממשיכים להיות מתוסבכים ומסובכים או פשוטים יותר

זה לא הכוונה שתברח ממנה..
רק מכאן ועד למערכת יחסים שכבר נראת לך מסובכת...ולהיכנס לתוכה
לא משנה היכן הקוו האדום יהיה כשהעינים עצומות.

מישהו אמר לי
טוב לך תישארי שם, למה לקלקל?

בדד1

New member
עכשיו אתה נזכר

לא הפריע לך עד עכשיו
למה שיפריע לך הלאה

אם היית יכול לחשב לעתיד
כנראה שלא היתה לך היום את הילדה המקסימה שאתה מדבר עליה

לך תגור זוג צעיר

אם יש ספק, אז אין ספק

יש החלטות בחיים, שהבן אדם עושה רשימה של בעד ונגד, שוקל זה מול זה, ובסוף מחליט. אני למדתי מפרק א' שלי, שהחלטה להתחייב למערכת יחסים אינה מסוג ההחלטות האלה. זאת החלטה שצריכה להתקבל ללא ספקות, כדי שתעמוד במשברים שיבואו אחר כך.

ושיהיה ברור, אני לא אומר שניסיון התאבדות זה סיבה לפסול מישהו. אני אומר, שאם יש לך ספק ביכולת *שלך* להכיל דבר כזה, אל תיכנס לזה.

למעלה