ושוב איתכם

"ושוב איתכם" יש ריקוד עם כזה!../images/Emo3.gif

מה הענינים איש הגשם? מה שלומך? התגעגענו אליך,ואל השירים שלך. הכל טוב?

הכול טוב ?

איך ומתי יכול להיות הכול טוב אבל טוב עד כמה שאפשר ופלס"ר לא לא הייתי בחול אבל מרגיש תמיד כמו בחול

וואלה צודק! תמיד יש משהו שטעון

שיפור,או מצריך טיפול!(יצא לי חרוז
) אבל התכוונתי בגדול! אצלי למשל:בגדול הכל בסדר,אבל אם מפרטים,ונכנסים לפרטי פרטים,זה לא הי הי הי! אבל זה מה יש! תשמע זה טוב מאוד שאתה תמיד מרגיש בחו"ל, בטח מרגישים טוב
טוב הגזמתי,אני חייבת ללכת לישון,היום אני ערה מ 7 בבוקר,הבת שלי לא הלכה לגן היום,וכל היום רצוף עד השעה 21.30 אני רצה אחריה אני הולכת לישון לילה טוב דרך אגב-נכנסתי לצאט בשעה 11,אף אחד לא בא

איש הגשם, פלס"ר נשמע מוכר.

אתמול בערב עד שעות הליל המאחרות היתי במפגש הוקרה לחילי מילואים שסימו את שרותם ביחידה,(ואני בינהם) היחידה פלס"ר המורכבת מנכי צה"ל וכ´ו על בסיס התנדבות, ויש לנו שם "איש ספר" שכותב חמשרים ושרים לכל אירוע שמזכיר מאוד אותך!הסתכל על שמי אני תמיד פתוח וכותב בשמי המלא אותי אתה מכיר? במידה ואני טועה אז סליחה וכל טוב איש הגשם.

אביגדור...

אז ככה פלס"ר - יחדה לנכ"י צה"ל??? לא שמעתי על זה. פלס"ר = פלוגת סיור. זאת הסיירת של היחידה כמו שיש אותה בצנחנים גולני גבעתי נח"ל וכו´... לכל יחידה יש את היחידה הבחירה (המיוחדת) שלה. אני לא מכיר אותך אביגדור. (היה רגוע)
לא הבנתי כל כל למה אתה מתכוון אבל אני ישמח אם תסביר לי יותר...

פלסר יש דבר כזה.

פלס"ר מרכז(במסגרת מחוז-אילון)תעסוקה בט"ש מוצבים,ישובים וכ´ו אם כי בזמן האחרון תפקדי יחידה זו משתנים ברוח התקופה,לגבי ההיכרות התכונתי "לאיש הגשם"הוא מזכיר לי משהו בסגנון הכתיבה שלו ומתאים גם בגילו,אתה יותר צעיר כך אני מבין,אבל אשמח להכירך,אגב אני רגוע ואין לי בעיה שמשהו יזהה אותי הרי כתבתי שאני משתמש בשמי המלא כול טוב ןלהת´ בשמחות אבי.ש

כן יודע

רק שבזמני קראו לה מחלקת סיור כי היינו חלק מפלוגה מסייעת וכך היה אצלנו

אולי

באם תכתוב לי איפה שיררת באיזה שנים אבל אם איני טועה אתה צעיר ממני אבל לצערי השם לא אומר לי כלום אולי מי יודע שהרי בגלל הראש כל הגוף סובל

לאיש הגשם

רק במילואים כפי שכתבתי פלס"ר אילון שנים 78/01, מהסדיר אני מהשריון חטיבה "ברק"(188) שנים 72/74 ובכל אופן בגיל נדמה לי שקרובים אבי.ש

2 בבקשה

אני לא כותב, הוא לא כותב כל יום זה מתקבל אבל את,נו טוב היעקר שאת פה , העוגה עלי. אבי.ש

למעלה