ושוב איתכם../images/Emo39.gif
אחרי שהצטרפתי לפני כמה שבועות, קצת נעלמתי (לא רק לכם אלא גם קצת לעצמי) אבל אני פה כל הזמן ועכשיו חוזרת לכתוב, לשאול ופשוט להיות! אז אני אעדכן מההתחלה: הצטרפתי אליכן בשבוע 8 עם שני
מהבהבים, שבוע אחר כך אחד החליט לפרוש ומאז בעצם לא כתבתי. האמת שפשוט נהייתי חולה מהסיפור הזה (תרתי משמע) שלושה ימים אחרי הUS חליתי והייתי במיטה 10 ימים. התמלאתי בחרדה לעובר הנותר וכל היום התנהל מטפו טפו טפו לחמסה חמסה חמסה. כתוצאה מהלחץ עשיתי US כל שבוע ורק עכשיו אני מתחילה להירגע, אז ככה, אני בשבוע 15 את הסקירה עשיתי כבר בשבוע 13 (אחירון אמר שזה בסדר) והכל (טפו טפו טפו -- עוד לא נגמלתי) תקין ויש לנו נסיכה
. עכשיו אנו לפני ההכרעה האם לעשות מי שפיר והנטייה היא שכן, הרי חלבון עוברי לא יתן לנו תוצאות אמינות (לצערי, עדיין רואים את העובר הפורש) אז כנראה נלך על זה. ואיך אפשר בלי שאלונת...מתי אני יכולה לעשות מי שפיר, אני מעדיפה כמה שיותר מוקדם ומאחר ואני אעשה פרטי, האם אפשר לעשות בבית חולים או שחייבים ללכת לרופא פרטי ואם כן כמה זה עולה??? זהו, שמחה לחזור קצת לעצמי ואליכם. שיהיה יום כתום רוני
אחרי שהצטרפתי לפני כמה שבועות, קצת נעלמתי (לא רק לכם אלא גם קצת לעצמי) אבל אני פה כל הזמן ועכשיו חוזרת לכתוב, לשאול ופשוט להיות! אז אני אעדכן מההתחלה: הצטרפתי אליכן בשבוע 8 עם שני