ושוב איתכם

רונצי

New member
ושוב איתכם../images/Emo39.gif

אחרי שהצטרפתי לפני כמה שבועות, קצת נעלמתי (לא רק לכם אלא גם קצת לעצמי) אבל אני פה כל הזמן ועכשיו חוזרת לכתוב, לשאול ופשוט להיות! אז אני אעדכן מההתחלה: הצטרפתי אליכן בשבוע 8 עם שני
מהבהבים, שבוע אחר כך אחד החליט לפרוש ומאז בעצם לא כתבתי. האמת שפשוט נהייתי חולה מהסיפור הזה (תרתי משמע) שלושה ימים אחרי הUS חליתי והייתי במיטה 10 ימים. התמלאתי בחרדה לעובר הנותר וכל היום התנהל מטפו טפו טפו לחמסה חמסה חמסה. כתוצאה מהלחץ עשיתי US כל שבוע ורק עכשיו אני מתחילה להירגע, אז ככה, אני בשבוע 15 את הסקירה עשיתי כבר בשבוע 13 (אחירון אמר שזה בסדר) והכל (טפו טפו טפו -- עוד לא נגמלתי) תקין ויש לנו נסיכה
. עכשיו אנו לפני ההכרעה האם לעשות מי שפיר והנטייה היא שכן, הרי חלבון עוברי לא יתן לנו תוצאות אמינות (לצערי, עדיין רואים את העובר הפורש) אז כנראה נלך על זה. ואיך אפשר בלי שאלונת...מתי אני יכולה לעשות מי שפיר, אני מעדיפה כמה שיותר מוקדם ומאחר ואני אעשה פרטי, האם אפשר לעשות בבית חולים או שחייבים ללכת לרופא פרטי ואם כן כמה זה עולה??? זהו, שמחה לחזור קצת לעצמי ואליכם. שיהיה יום כתום רוני

רונצי, כמה טוב שחזרת אלינו ../images/Emo24.gif

קראתי בשקיקה ואני רוצה לאחל לך מזל-טוב על שבוע 15 ועל ה
ובעיקר על העובדה שהכל בסדר. לגבי מי השפיר - מומלץ לבצעם דווקא כמה שיותר מאוחר כי אז הסיכון להפלה יורד אז קחי זאת בחשבון. אני עשיתי אצל רופא פרטי ואין לי מושג אם עושים את הבדיקה בבתי חולים. שיהיה בהצלחה ותרגישי טוב ושההההההההההככככככככככל יהיה תקין (
)

רוני@30

New member
הי רונ(צ)י...

טוב שאת פה, טוב שאת בריאה, והכי טוב שה-
בסדר! לגבי מי השפיר: לי אמרו במכון הגנטי באיכילוב שמבחינת אחוזי הסיכון שבבדיקה אין הבדל בטווח שבין שבועות 16 ל-20 (שהם הטווח בו מבצעים את הבדיקה). אישית, סתם כי ככה יצא (חיכיתי לתוצאות של החלבון), עשיתי את הבדיקה בשבוע 20. באיכילוב (מה לעשות, רק אותם אני מכירה...) אפשר לעשות את הבדיקה גם אם אין לך זכאות - כלומר באופן פרטי. אני לא יודעת כמה בדיוק זה עולה - אבל נדמה לי שזה זול לא באופן מאוד משמעותי לעומת בדיקה בקליניקה פרטית. שיהיה לך המון בהצלחה ותתחילי ליהנות כבר... רוני

רונצי

New member
רוני, תודה ושאלה ?

מי עשה לך את הבדיקה באיכילוב? גם אני רוצה לעשות שם, יש מישהו שהוא מומלץ במיוחד?

רוני@30

New member
אז ככה:

לי עשה את הבדיקה ד"ר הרטוב ואני הייתי מרוצה. הוא היה נמרץ, מעשי, נחמד בצורה עניינית, רגוע ומרגיע - וכל העניין ממילא לוקח כשתי דקות (הוא עושה את הדקירה עצמה, פרוצדורות לפני ואחרי - האחיות). יש בסך הכל ארבעה מומחים שעושים את הבדיקה באיכילוב - על שניים מהם - הרטוב ופרופ´ יפו שמעתי עוד קודם דברים טובים. על השניים האחרים לא שמעתי קודם (ואני גם לא זוכרת את שמם עכשיו...). בכל מקרה - נפלתי על הרטוב במקרה. הוא היה היחיד שעשה מי שפיר ביום שבו היה לי תור. ממה שהבנתי, את יכולה לבקש רופא מסוים, והם משתדלים להיענות (יכול להיות שאם זה בתשלום, אז זה אפילו עוד יותר לגיטימי...). ושוב - המון בהצלחה! רוני

מרב.

New member
אני עשיתי פרטי באיכילוב

זה עולה 1,500 ש"ח (וכן זול באופן משמעותי יחסית לכל המומחים שדוקרים בסכומים שמתחילים ב-2,500 ש"ח). וכמו שרוני אמרה, יש 4 מומחים שדוקרים שם: יפו, פייט, הרטוב, ושגיא. מה שטוב שם זה שרק מומחים מדקרים- ואין מתמחים, כמו בבתי חולים אחרים. הפרוצדורה קצרה, יעילה, אותי דקר ד"ר גידי פייט- חמוד ויעיל, הסביר לנו כל פיפס שעשה, וכל התהליך ארך פחות מ-10 דקות, כולל החיטוי, ה-US והדקירה עצמה. בהצלחה, מרב

עמית@

New member
היי רונצי- שמחה נורא לשמוע ממך שוב

ובעיקר שמחה לשמוע שנגרעת קצת (עד כמה שאפשר בהריון
) ושהכל בסדר. אני עומדת לעשות באיכילוב (יש לי מי שפיר ע"ח המדינה) אני לא יודעת מי יעשה אבל הבנתי שהרופאם המבצעים באיכילוב מקצועיים כולם. ברוך שובך

מירבי*

New member
היי רונצי, הסיפור שלך זהה להפליא

לסיפור שלנו..גם אנחנו בהריון של פונדקאית, הריון שהתחיל עם שניים מהבהבים..בשבוע 9 התבשרנו על פרישתו של אחד מהם..נשארנו עם עוברית אחת שאנחנו כבר מתים לראות. עשינו מי שפיר בדיוק מהסיבה שלך, העובר השני לא נספג ונוכחותו משבשת את התוצאה האפשרית שתינתן מבדיקת החלבון העוברי. היום קיבלנו את התשובה שהכל תקין, הקלה עצומה, ציפייה מורטת עצבים. מקווה שתחליטי נכון.. בהצלחה

טילי2

New member
רונצי, כמה טוב שחזרת הביתה והעיקר../images/Emo57.gif

טפו טפו טפו ו-

MIF2002

New member
אני חושבת שאני ממליצה

על מי שפיר למרות שאני נזהרת כי בסופו של דבר כל זוג צריך לקחת את ההחלטה על פי הנתונים שלו והרגשות שלו. אני עשיתי אצל מייזנר שהרבה בנות כאן המליצו עליו והייתי מאוד מרוצה. הבדיקה עברה חלק והתוצאות המרגיעות שהגיעו בסוף היו שוות זהב. עשיתי את זה דרך בי"ח רמת מרפא בפ"ת וזה עלה 1200 ש"ח לביה"ח ו 1700 ש"ח למייזנר. ביררתי אצלו אם יש מועד מומלץ יותר או פחות לעשות את הבדיקה כי היו לי דימומים עד שלב די מאוחר בהריון והוא אמר שאין הבדל בין שבוע 17 ל-20 לכן עשיתי כבר בשבוע 17 את הבדיקה והכיף היה שהיא היתה מאחורי בשלב די מוקדם. בכל מקרה בהצלחה !!! MIF

חמניה1

New member
יקירה, שיהיו לך חיים ארוכים../images/Emo57.gif

בדיוק היום חשבתי עליך, וחשבתי גם אם את מתכוננת לעשות מי שפיר ואם כן אצל מי. אצלנו בשכונה היו הזקנות אומרות שזו אריכות לחיים ארוכים. מקווה שאת מרגישה טוב. טוב לשמוע ממך

למעלה