ושוב איתכם

• פותח הנושא DJNYC
  • פורסם בתאריך

DJNYC

New member
ושוב איתכם ../images/Emo124.gif

שלום לכולם ושנה טובה. לא יצא לי לבקר בפורום כמה ימים בעיקר בגלל ארועי תחילת 2002, ולכן אני מרכז את כל דברי בהודעה אחת.
תחילה, בן, אני משתתף בצערך על אובדן קרן. מוות בגיל צעיר הוא כל כך טראגי, ואני רוצה להביע את תנחומי.
לליאת לוינהר, שמתגעגעת לניו יורק. בתור מי שגרה בניו יורק כמה שנים, את בוודאי יודעת על איזו עוצמות העיר הזאת עובדת. העיר הזאת ספגה מכה קשה, מכה קשה מאוד. שמשפיע על כולם עד היום. אבל ניו יורק כבר לא באבל. למרות שהיא עדיין קוברת את בניה ואת גיבוריה, התושבים חזרו לשיגרה שבצילה גם המון פטריוטיות ואחדות. בסוף השבוע הקרוב צפוי שלג, מה שמתיד משרה אוירה מאוד מרגיעה על העיר, ואני מחכה כבר להרגשה הזאת. בחגיגות ראש השנה, גם התחלף לנו ראש עיר ואיתו גם כל צוות העיריה, כך שבאמת מתחילה לנשוב בעיר רוח חדשה. ליאת - אני בעצמי חשבתי היום על כמה קשה יהיה לי לחיות במקום אחר (אפילו ישראל) אחרי שחייתי כאן, ולכן אני כל כך מבין את הגעגועים שיש לך לעיר כזאת מדהימה. אני יודע שבשיקולים שלך יש גם מחשבות, רגשות וזכרונות, אבל אני אשמח לנסות ולעזור לך במידה ויהיו לך עוד תהיות. וכמו שרבים כבר אמרו, אני אשמח לראות אותך כותבת ומשתתפת בפורום. ולסיום, כדי לענות לשאלתך - כן , זה זמן טוב לבקר בניו יורק.
גפן - שמעתי על הקונילמל שלך
אז איך אומרים, שיביא נחת...
בקשר לבחור ´אנרכיה´ אני לא מכיר אותו.. אבל אני רואה שANTZ כבר עשה גשש-בלש.
ראש השנה 2002
לכבוד ראש השנה, הרשיתי לעצמי כמה דברים שלא הרשיתי לעצמי כבר הרבה זמן, הראשון היה לעשות מסע קניות אינטנסיבי, שהיה פשוט אורגזמה אחת ארוכה! כבר הרבה זמן שלא הלכתי ובזבזתי על עצמי כמה בוחטות נאות של דולרים על נעלים, חולצות, מכנסיים, תחתונים, גופיות וכו´.. ואני ממש ממליץ לכולם לעשות את זה (בעיקר אם קונים בקרדיט, ולא ממש מרגישים כאילו שילמתם משהו...) בנוסף לזה, לקחתי לי יומיים חופש מהעבודה, שזה דבר שלא עשיתי... כבר המון המון זמן.. ככה שיכלתי ללכת ולחגוג לי במועדון במסיבה עד 10:30 בערב ביום שאחרי .... המסיבה היתה מצויינת, היו אלפי אנשים, היתה תאורה מדהימה, היתה הופעה של Blu Cantrell (זו ששרה את Hit ´em up style) ועוד כל מיני הופעות מדהימות.. ככה שהיה גם קרקס.. ;) במהלך הערב ראיתי את אחד הבחורים מהפרסומת של באדוויזר (Wassssssup), אז ניגשתי אליו, אמרתי לו , הי wasssup ואיחלתי לו שנה טובה.. בקיצור, במהלך הערב עוד קישקשנו קצת.. ובסוף הערב הוא נתן לי כרטיס ביקור שלו, ואמר לי להתקשר אליו אם אני רוצה to hang out... כל היום זה מצחיק אותי.. הסיפור הזה עם ה וואספ גי
. זהו, שנה חדשה התחילה, וגם הפורום קצת שינה פנים, רענן הנהלה וצירף כמה גולשים חדשים לשורותיו.. שנה טובה ילדים. דניאל.

judyr

New member
גמני גמני ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

Gefen

New member
היי דניאל...../images/Emo39.gif

רק עכשיו... אחרי סוף השבוע הארוך והבילוי האנטנסיבי עם המישפוחה..יש לי זמן לשבת בנחת, לקרוא ולהגיב. אז קראתי את הודעתך ולהלן תגובתי.. ראשית, כשמישהו אומר "ילדים" ומתכוון גם אליי..מיד אני אוהבת אותו..
שנית...וואלה? הבחור מבאדווייזר..?? בטח שווה ביותר..סחתיין... שלישית...קניות...בזבוזים...בילויים...חופש...... חגגת כמו שצריך את כניסת השנה החדשה ועוד בניו יורק..ואני אפילו קצת מקנאה!
...אבל בעיקר שמחה בשביל ילד...אם אין אני לי..מי לי..???? תאהב את עצמך - זה לדעתי המפתח לאושר.... שתהיה לך שנה נהדרת ותמשיך להיות ...פשוט אתה.. גפן

Gefen

New member
סתם מקפיצה.....

מ ק פ י צ ה כדי שדניאל יקרא ועמכם ה-
! גפן

למעלה