"ושבו בנים לגבולם"

"ושבו בנים לגבולם"

חברים, לאחר זמן רב שנעדרתי שלא באשמתי-חזרתי! מה שלומכם אנשנושים? what the fuck is up?ג€

Reut E

New member
היי אתה חזרת!../images/Emo24.gif

מצויין אני קוראת ולא מאמינה, נפלתי מהכיסא וקיבלתי התקף לב. הבחור הקשוח חזר!! אל תנטוש!

אוי אני מוחמא!

מתוק מצידך. תראי... זה לא אשמתי... my dog had to eat my home work... לא יכולתי לעצור את זה... הרעיון יצא לפועל לפני התכנון היצירתי שלי... מישהו הדליף... i needed the mony... אבל האמת האמיתית היחידה היא (חח זה נשמה כמו ניק של פאקצה פחחח) ש... לא היה לי אינטרנט במשך זמן העדרותי מסיבות טכניות וסוף סוף היה לי חופש וסידרתי ת`חרה המכני הזה! אז מה? איך הפורום נפל לכזה שפל? משעמם פה, רעות!?! תצחיקי אותי בבקשה! [תצחיקי=שורש: צ.ח.ק הבניין: (הוא בעבר-הצחיק) הפעיל. הזמן: ציווי!!!!] {יומטוב!}

Reut E

New member
תודה על ההסבר בלשון..

בוא לא נעשה לי פדיחות אבל שנתיים שאני שומעת את המילה "בניין" בשיעורי לשון ואין לי מושג מזה
ועכשיו בגלל שמשעמם עלה לי רעיון לראש: שעת סיפור עם רעות! אכן תמונות קשות נמצאו אמש בזירת הפשע, כאשר איש המשטרה פנחס נפל כשהתברר לו שהבהמה הראשונה בעולם בעלת גבות מחוברות עשויות מזהב נגנבה על ידי ברנש מיסתורי ואנונימי.. אלה ש.....!! שזה לא באמת זהב אמיתי אלא שאיש חולני בשם מקס (בעל הבהמה) צבע את הבהמה בצבע כדי לקבל פיצויים כספיים על הגניבה! לאחר כמה שעות מקס ברח לטיחואנה.. ושם מצא את עצמו מוכר סמים למאפיה הרוסית.. הוא היה קוקסינל בשפל המדרגה:( יום אחד התקשר איליו ולדיק ראש המאפיה ואמר לו: שמע מקס יש בעיות בסחר הסמים !! אל תגיד לי ששוב החלפת אבקת סוכר במקום !! עכשיו שראש המאפיה כועס על מקס הוא שלח את אנשי המאפייה לרדוף אחריו ולהרוג אותו, והם מצאו אותו ב:... המשך יבוא

Reut E

New member
סורי והנה ההמשך!! גם אני במתחח!

(עוברים פרק ) (קול של מישהו מעביר דף) מצאו אותו בGAY BAR
הוא החליט שהוא חי אחלה.. אבל..אז הבין מקס שנמאס לו להיות רווק ממורמר.. כן מקס שלנו רצה אהבה..
מה מסתבר שאחד מאנשי המאפיה מאוהב בו קשות ומחליט להבריח אותו מן הבר למקום בטוח ושקט ששם הוא יוכל לבצע את הפנטזיות והתשוקות הכי עמוקות שלהם.. כמו: לצחצח את השיניים אם אתה מבין למה אני מיתכוונת.. ולהשקות את העציצים אם אתה מבין למה אני מיתכוונת.. ואפילו לרכב על הסוס אם אתה מבין למה אני מיתכוונת.. אכן מקס ואהובו שמעון היו צריכים את הזמן הזה להתחבר ולהבין אחד את השני. אבל מה שמקס לא ידע. ששמעון היה מאוהב קשות בבהמה
אז שמעון עזב אותו. אז בגלל זה מקס החליט לקחת את עצמו ולשים סוף לכל הסבל הזה.. מקס חשב שאם כבר הוא הולך להתאבד לפחות שזו תיהיה דרך יצירתית שיזכרו אותו בכל העולם ולכן- מקס יצא והתחיל לזיין עופות שהסתובבו בחצר ומת ישר משפעת העופות!! (חח מסקנת הסיפור= לא לזיין עופות)

Reut E

New member
יפה מאוד כל הכבוד מי גאון של אמא?

כל הכבוד! ילד גדול!

למעלה