ושאלת הערב שלי היא?

אופה3

New member
ושאלת הערב שלי היא?

בגלל כל המלחמה והכל, רציתי לדעת עד כמה אנחנו באמת שאננים, וזה לא סוד שחצי מהמדינה לא עשו חדרים ולא הולכים עם המסיכות, אפילו השרים וראש הממשלה, שלא נדבר על דוברת צה"ל בעצמה. אז כמה מחברי הפורום, הולכים עם המסיכה צמוד? כמה עשו חדר אטום? עד כמה אתם שאננים? ומה באמת אתם חושבים? המלחמה תגיע או לא? בכל אופן אותי השקט הזה מאוד מטריד, איך אומרים השקט שלפני הסערה? כל טוב וערב טוב האופה שלא יכולה להתנתק מהפורוםםםםםםםםםםם

אופה יקרה ..

אני לא הולכת עם המסכה { למרות שמחייבים אותי להיות צמודה אליה } לא עושה חדר אטום { לחשוב אחר כך איך מורידים את הנייר סלוטפ מהחלונות} לא הולכת ומשתגעת מקניות לחדר האטום אני לא מאמינה שהמלחמה תגיע אלינו אני לא מאמינה שיהיה משהו אני שאננה כי ככה צריך להיות , אסור להכנס להיסטריה , אסור להכנס לפניקה ... כי כשמגיעים למצבים שכאלה מאבדים שליטה , והחיים פתאום נראים מטורפים ועושים שטויות { תאמיני לי מכירה מקרים בעבודה שלי .. לא היית מאמינה שאנשים עושים את זה } בקיצור , תהי רגועה , לא להכנס לפחד מיותר .. תלכי לישון בשקט תקומי בשקט .. שיהיה לך לילה שקט ושיהיה לך בוקר נפלא וקסום .. ערב טוב יקירה

חן (*_*)

New member
חחחח...שרוני, זה לא חוכמה../images/Emo8.gif

את באילת, למה שתפחדי?

אויש שכחתי את הפרט הקטן הזה ..

למה את כזאת קטנונית .. ????
ערב נפלא מקסימה , מה שלומך ? מה שלום הבן .. ?

חן (*_*)

New member
אל דאגה שרון בסוף, אגיע אלייך(בפסח)

או אני, או סדאם...... חחחחחחחחחחחחח.................... (מעניין מה את מעדיפה.........) או, ואופה חמודה- אני אכן כפי שאת אותי מכירה("יקה-פוץ"), עם המסיכה. צמודה. חדר אטום אינני צריכה, כי בבייתי עשינו מקלט אטום ועם מסננים. חרדה? יצאתי ממנה, אך בהחלט אינני שאננה.

חחחחחחחחחחח חן .. ממי שלי ..

כשאני חושבת על מה שאת אומרת .... אני באמת לא יודעת מה יותר עדיף שיגיע אלי .. סדאם או את
והתשובה ברורה מאליו .. את
{ אבל למה כל דבר 4 פעמים ..
} בוקר טוב מקסימה .. יום נפלא לך

שרון !!!

אני עוקב אחרייך כבר זמן מה וזה מאוד מעליב שאת מזמינה לקובה בורגול רק את חן. זה מביא לי את הסעיף ואני יושב כאן עם המסיכה וכמעת נחנק,ואת מתלוצצת לך. ממש בושה כל האילתים האלה. הלוואי וירד שם שלג,וכולם סוף סוף יתחילו להתלבש שם.

זו בהחלט בעיה!!!

מה יש לחנילה יש העדפה על פנינו?? אז מה אם אני צרכה עץ לידי וכמה ענפים לנמנם לידם? הא?? מה אם עושים לי בו אני לא נבהלת? נה נניי ננההה נההה קוננילה אולי במקום אנחנו ניסע ליון? האאאא! רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
למה בעייה? ולמה העדפה?

חוץ מזה, אני הכי יפה
תרגעו- בפסח, כל המשפחה יורדת לאילת, ואז, שרון ואני, מקוות שנצליח גם להיפגש.

kessem

New member
חני,מאשרת כל מילה,תזהרי שלא אבוא

בעקבותיך.... תאילנד תאילנד אילת אילת

גחלולה !

יוון,אמרת יוון? אדיוס סנטוס,לעתיקות רומי בבית שאן את לא מוכנה לבוא. מי יודע,אולי בגלל שהזמנתי אותך רק למנת פלאפל.

אתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עשית לנו עין
רעה על העיר שלנו ביקשת שירד עלינו שלג
אליסותתתתתתתתור
ולהקתו
ירד עלינו
גשם של בוץ
בפעם באה שאתה פותח עלינו
תזכור .. אין קובה , אין חומוס , אין בורגול אין שום דבר ובעיקר אין בחורות ערומות ... כי בגללך כולם עכשיו לבושים
אני הולכת עכשיו לצלול לעבודה ..
תחשוב הרבה על מה שאמרת ועשית מחכה ממך להתנצלות כתובה
ואם תחליט שלא , אני הולכת לפנות לגחלילית .. אחרת , חוסמת כניסה מכולן לאילת
ומכניסה רק אותם ..
לילה טוב וחלומות פז שולחת חיבוק נשיקה עם המון אהבה מקנאה בכם הלילה שתהיו במיטה תחשבו עלי .. { סוף סוף עובדת משמרת לילה
} איך אני אשתדל להחזיק מעמד

ערב טוב לך אופה 3

בזמן האחרון אני לא יודע מה עובר עלייך. זה באמת עובר כל גבול,ואת נורא מפחידה אותי עם כל השאלות שלך. קודם שאלת אם מישהו כאן אוהב גלידת שום עם בצל ואחר כך שאלת למה אנחנו לא מוכרים מים לטורקים ועכשיו את מפחידה כאן את האנשים עם חדר אטום. כמנהל המחלקה הסגורה בשלוותה,אני כבר שולח אלייך ניידת,ואני מבקש לא לגלות התנגדות. אנחנו נשמור לך את המיטה ליד לא מתמסרת,וליד חן ושרון שישנות במסדרון.

אופה3

New member
עכשיו הבנתי מה עובר עליך קונן

חוץ מזה שלוותה קטן עליי, אני צריכה אברבנללללללללל סתם כל טוב האופה

למעלה