ושאלה לי אליכם.

ושאלה לי אליכם.

אם היו נותנים לכם עכשיו את האפשרות לחיות באיזה מדינה שתירצו כולל ויזה כמובן. היכן היתם רוצים לגור בהנחה שאין דיעות פוליטיות או מחסומים אחרים כך שאם אתם רוצים לגור באפגניסטאן זה גם בסדר. אז קדימה תשלפו...

מינכן עד כמה שזכור לי מביקורי

האחרון שם היא גם עיר תערוכות ומוזיאונים בעיקר אהבתי את שדה התעופה שלה אם שמת לב בזמן הנחיתה, מסלולי המטוסים חלק מהם בנויים כגשרים ורכבים נוסעים מתחת לגשר. אני הייתי חוטפת התקף לב בטוח אם הייתי הנהגת באותו הזמן!

iditbs

New member
אילו יכולתי לגור בבית רחב ידים

במושבה הגרמנית, טלביה או עין כרם בירושלים, הייתי מאושרת.

doram44

New member
קולגה בלגית אמרה לי שכייף בפורטוגל

אבל האמת שהייתי נהנית לנוח קצת בניו זילנד. בילי עשה לי חשק. .וגם חברי ריצ'רד. אבל בנתיים אני מחוברת בגרון למולדת הישנה.

ליילה

New member
בעקרון הבחירה של לגור עכשיו במקום

שאנחנו נמצאים הייתה בחירה שלנו, כך שכרגע זה מה שהכי מתאים לנו. אבל מה שברור לי, הוא שלא מתאים לי לחיות כאן כל החיים, ואחרי שנמצה את העניין, אני רוצה חזרה הבייתה לת"א עיר האורות...

הבחירה שלי...

הייתי מוכנה לנסות את אוסטרליה. וגם את המדינה ההיא שם במיזרח התיכון...נו איך קוראים לה... נדמה לי ..כן..אה ישראל.

az ma

New member
אני הצבעתי ברגליים...

ארה"ב, דרום קליפורניה... שמש, ישראלים, יהודים... מה שחסר לי כאן זה חיי הלילה של ת"א והים של... אילת... האידאל שלי זה 4 חודשים כאן ו4 בארץ...

the cherry girl

New member
תשובה מתחכמת

חשבתי חשבתי והנה... מערב ארה''ב עם שבועיים ביקור בארץ פעמיים בשנה וביקור של אמא ושאר המשפחה אצלי (כמובן מלווה במזודוות מלאות באוכל מהארץ) פעמיים בשנה! Mmmmm..... Heaven

shaltomato

New member
אזרח העולם

אז ככה - חזרתי מלונדון לסוף שבוע והיה מגניייייב ותל-אביב עדיין קצת קטנה עליה - אבל לגור - לא בטוח. בטוח שהייתי רוצה להיות באירופה איזה חודש בשנה והיתר אולי אוסטרליה - נראה לי פשוט מקום מושלם.

למה ללכת רחוק??../images/Emo163.gif

רק בישראל! אין כמו בארץ (למרות שאני גרה כרגע, בחו"ל) מתגעגעת להכל...החל בצפצופים בכביש ובדחיפה לעמידה בתור כלה לריח התבשילים של אמא!

למעלה