ורשה

חייםלוי

Member
מנהל
ויכוחים לא מפריעים לי אלא שלפעמים ובאמת רק

לפעמים זה עולה לטונים לא נעימים. אבל בינתיים זה לא הגיע למצב שבו אאלץ להתערב. שני המתווכחים הם פולנים בכל רמ"ח ושס"ה ורמת הויכוח הלגיטימי לגמרי לא מתדרדרת חלילה.

מנור9

New member
הויכוחים ההתנצחויות וגם הכעסים

הם הצדקה לפורום בעיקר בין אחינו הפולנים שמבינים את מקור הטראומות הפולניות שלי. בשביל תרדמת הייתי נרשם לדיור מוגן עם הפרוסטטניקים של קופת חולים.

מנור9

New member
אני מקווה. הפרוסטטה לא מפריעה לכתוב

צריך רק ללכת לשירותים בין משפט אחד לשני....

מנור9

New member
../images/Emo24.gifכפרה איזו דאגה לזולת

אני אנסה להתאפק ולהאריך את המשפטים... אין בדיחות על פולניות הכל אמת...

מנור9

New member
רופא אחד שאל אותי אם אני

AD/HD אמרתי לו שאני AC/DC (לפי שלא מכיר זו אחת מלהקות הרוק האהובות עלי יחד עם פינק פלויד ולד זפלין)

אני נאלצת לא להסכים איתכם

אני לא רוצה ויכוחים ומריבות בפורום לא בטונים נעימים ולא בשום טונים אחרים וחבל לי שזה מה שמענין אותכם בפורום וזה מה שגורם לכם להנאה,אם כבר מדברים על קיפאון הרי יש לכם חלק גדול בגרימתו,אם פעם עוד הייתי מציעה ויוזמת אז פשוט הפסקתי כי ראיתי שאין שום היענות מצידכם וזה שאין לי מחשב בבית אף פעם לא מנע ממני להציע שניזום כל מיני מיפגשים ופעילויות אבל כאמור אתם ממש לא מראים שום ענין,כניראה שרק מריבות עושות לכם את זה. שלכם חנה גונן

מנור9

New member
חנל'ה חמודה בשמלת השבת

ראשית אני זה אני ולא אתם שנית זה לא מריבות אלא שיחות נעימות ולגיטימיות בין בני אדם קרובים שלישית כל היענות אלי לפגוש אנשים בכלל ובפרט כאלה שאני אוהב נענית בחיבוק חם רביעית, את לא צריכה לסיים כל פעם בשלכם חנה גונן רואים שאת שלנו וגם שמך מופיע זה מובן מעצמו כמו שאמי נהגה לומר

כן אבל גם אמא שלך וגם אני

פולניות כאמור ואמא שלי חינכה אותי שצריך לסיים הודעה בחתימה מסודרת...(אני שומרת על עצמי מלהדרדר לא לסיים בכבוד רב אבל ככל שהזמן עובר אני מגלה כמה אני דומה לאמא שלי כולל בכל מה שאמרתי שלא אעשה כמוה) אתה מבלבל בין מריבות לבין שיחות נעימות ומריבות הן לא שיחות נעימות נקודה. די כבר נימאס לי להציע הצעות ממילא האנשים לא מגיבים ואחכ מתלוננים שלא קורה פה כלום. אני פולניה ולכן אני אוהבת את השמלות שלי נקיות. שלך חנה גונן

מנור9

New member
נסי להציע משהוא ותראי שקורה פה הרבה...

אמא שלך צודקת בנוגע לחתימה מסודרת אבל בחיים צריך להפעיל שיקול דעת מדי פעם. כאן זה פורום ולא כתיבת מכתבים לנשיא בכתיבה תמה. גם הפולניה שלי לימדה אותי כללים נכונים לחיים: תמיד לרשום תאריך למעלה בצד שמאל תמיד לסיים ב בכבוד רב ובכלל נימוסים והליכות כאלה שהלוואי על כל עם ישראל. לא מקמטים דפים לא מקשקשים על ספרים כבר לא רואים את זה בחוליגניזם בבתי הספר. תראי לחלינקה איזו תשובה ארוכה כתבתי כאן זה לא מעט בזכותה...

אתה סוטה מהנושא..

וזה נורא לא פולני... שים לב במקום לדבר על מה שקורה בפורום עברת לדבר עלי אבל אני מעדיפה לתעל את שיקול הדעת שלי לכיוון מצב הפורום ולא לכיוון הערות על אנשים אחרים. שלך חנה גונן

מנור9

New member
כמי שנמנה על עמודי התווך של הפורום

יהיה זה אך טבעי לעסוק בך מפעם לפעם ללא סטיה מהעיקר....

מנור9

New member
אשמח לדון בכל נושא שתציעי../images/Emo9.gif

הפורום הזה דן כבר במגוון נושאים גם כאלה שאינם חנה גונן וגם כאלה שקשה יותר לעסוק בהם. רק אל תגידי שאת הולכת לשבת בחושך...

הדבר היחיד שבא לי לעשות כרגע

הוא פשוט לעזוב את הפורום הזה. שלך חנה גונן

מנור9

New member
../images/Emo24.gifחיבוק חם ממני והתנצלות כנה

אם גרמתי בלהט היצירה לפגיעה רגשית כלשהיא. ציפיתי לפגוש בפורום הזה נשים חזקות ואסרטיביות לפחות כמו אלה שעצבו את אישיותי הפולנית.

למעלה