...ורק רציתי לעדכן

מצטערת, לייזר, אני לא רוצה לקלקל...

אז אני מבטלת את המפגש. מי שירצה ,שיארגן. לי אין כוח להילחם בתחנות רוח. <מיכלי איבדה חשק, פרס למוצא הישר>.

rizzo

New member
לא!!

נו, אפשר לעשות מפגש נוסח טיש רק במקום אחר מה הבעיה עם זה? <ל-rizzo אין שום בעיה עם מפגשים וטישים כל עוד הם מתקיימים באיזור המרכז>

R a c h e

New member
לא צריך לבטל שומדבר../images/Emo70.gif

לייזר כבר הסביר פעם למה יום חמישי "קדוש" לטיש, אני מניחה שהמפגש יתחיל לפני חצות הליל, כך שאפשר לקיים את המפגש, ומי שירצה, אח"כ, או ברגע שיתאים לו, ימשיך לטיש, למקום הקבוע. רחל

מיכלי! תפסיקי לבלבל ת'מוח! ../images/Emo46.gif

מי שרוצה - שתבוא למפגש. מי שמחרימה - שתלך לטיש. מה 'כפת לך ?! <ההודעה נכתבה בלשון נקבה, והיא מיועדת לגברים, לנשים לאנדרוגינוסים ולטומטומים>

wr האחד

New member
לא מבין מדוע הדברים סותרים

אחד את השני .. אם מאן דהוא בהנהלה מתעקש על קיום הטיש במועדו ומאידך רוב ברור העדיף את חמישי כיום המתאים ביותר אין צורך לריב לדעתי ,יקוימו 2 הארועים ,והאנשים יחליטו(יצביעו) ברגליים ,מה דעתכם?

בוא נחשוב למה זה סותר...

יש פורום מסויים, אשר חבריו נפגשים מידי שבוע למפגשים. יום אחד הוחלט ברוב קולות על מפגש מיוחד במקום אחר. האם יש טעם כי המפגש השבועי יתקיים?

מיכל25אב

New member
איזו הפתעה...

כאילו שלא ראינו את זה בא.... מה, יש מישהו בפורום שלא יודע שיש טיש ביום חמישי??? מה יום זה מיומיים...? הרבה אלכוהול ותורה ישפכו בבית המדרש-עד שמסורת הטיש תשבר,וגם מפגש "מתחרה" לא יגרום שום נזק למסורת... הפורום יכול לרקוד על כמה חתונות.

אחר

New member
באמת שאני לא מצליח להבין

למה צריך לעשות שני מפגשים בערב אחד, אלא אם כן הטיש אמור להיות אחרי שהמפגש יסתיים, ואז כדאי לכתוב את זה ברור. או שמא הפורום הוא כמו כל קהילה יהודית טובה - לכל אחד יש מפגש שהוא הולך אליו ומפגש שהוא לא הולך אליו

למעלה