"ורק ירושלים 02 "

"ורק ירושלים 02 "

מזל טוב ! מפגש פורום היום ב-10 במומנט ! סתם סתם ...
אבל וואלה המיפגשים יהיו קלים לאירגון. גם ירושלמים לשעבר מתקבלים ? אם כן אז המוזרה-יקירתי נקראת לכאן בדחיפות !

shellyland

New member
הי! תראו מי כאן!

המוזרה קיבלה ממני כבר הזמנה להגיע, וזה שיהא גרה בת"א לא הופך אותה לירושלמית לשעבר, היא עדיין ירושלמית גאה, ממש כמו הדודה המתוקה (שבטח כבר לא זוכרת איפה זה בגין ואיפה זה הרצל מרוב ששנים לא היתה כאן).

את מוכנה להוריד את המשקל מהיבלות?

בגין זה איפה שעמוס בשעות העומס והרצל זה איפה שתמיד מתברברים..

zimes

New member
ירושלמי גולה

בעלי, שיחיה, נוהג לומר "אין דבר כזה ירושלמי לשעבר - רק ירושלמי גולה"

המוזרה

New member
מחמדי, אתה לא יודע שאין דבר כזה?

אין כזה דבר ירושלמי לשעבר.. אלתרמן כבר כתב ואני עושה עליו פראפרזה : באהבה זה משונה תשמע ממני אם זה נדבק, זה לא מרפה, זה כבר איתך העיר תוכל מדעתי להוציאני אך לא תוכל להוציאנה מדעתי הלה אומר: חסל נגמר הכל שכוח הכל עבר אין אהבה ואין ספחת אבל פתאום מאיזה צליל או איזו רוח זה שוב מכה בך, אין שום דבר בטוח ואז עומד אתה וכך אומר בפחד: מה קרה לי השד יודע ... וגו' יש????

תראו מה זה.. מצאתי..

אבל מוזרה, לא אמרתי שאני ירושלמית לשעבר כי אני לא רואה את עצמי כלשעבר של שום דבר. שאלתי אם יש כניסה גם לירושלמים מטורונטו. ואני יכולה להביא הרבה חברים מכאן.

רגע , מה רצית שיארזו ויבואו ככה?

מסובך. שמעת חדשות? מאיימים על הקנדים בבדיקות רפואיות בכניסה. עוד לפני שמגיעים בדרך ירושלימה.. אפשר לחטוף חום מזה.

המוזרה

New member
ובדיקה רפואית מפחידה אנשים בקנדה?

נו באמת.. תראי אותי.. רק אמרו לי שיש פורום תוך דקה הייתי פה ..

drz400e

New member
הינה באנו../images/Emo98.gif

מזל טוב על הפורום. מבטיחים לא להשתעל עליכם
סבבה שיש עוד פורום לבקר בו באופן קבוע. אתם מעלים לי רצינית את סף הגעגוע. ד"ש מטורונטו

המוזרה

New member
אחלה

בקרוב אפשר יהיה לקיים מיני-מפגש פורום בטורונטו איפה עוד חבר'ה?

למעלה