וריקוצלה + צלילה?

Dr.Drek

New member
וריקוצלה + צלילה?

אהלן...אני אמיר בן 21, ...אני רוצה מאוד לעשות קורס צלילה כוכב + 2 ...כי הרעיון בסוף החודש לצלול באוסטרלייה ב GREAT BARRIER REEF....העניין הוא שביום חמישי בשבוע הבא אני עומד לעבור ניתוח וריקוצלה...די פשוט... שאלתי את הרופא המנתח שלי לגבי הליכות והכאבים שלאחר מכן, הוא אמר שאין שום בעיה לעשות הכל, והכאבים שאחווה הם רק יהיו שבועיים והם אישיים בלבד, כלומר אם אני יכול להתגבר עליהם מותר לי לעשות מה שבא לי...(ולא מעידים על צורך במנוחה). התקשרתי למועדון צלילה, והופנתי לרופא צלילה, שנשמע שלא ממש מבין בניתוח שאני עומד לעבור...והוא אמר כי אסור יהיה לי לצלול במשך 6 חודשים לאחר הניתוח!!?!!?!? הכצעקתה?! תודה מראש, דחוף , אמיר.

Dr.Drek

New member
וריקוצלה + צלילה

שלום רב... אני חייל בן 21, העומד לעבור ביום חמישי בשבוע הבא, ניתוח ALLIGATION לתיקון וריקוצלה דרגה 3 בצד שמאל. (ניתוח קשירת וריד האשך). הייתה לי שיחה אתמול טרום ניתוח ובה בררתי כי לא תהיה לי בעיה לעשות כל דבר שארצה, והכאבים שיהיו במשך שבועיים הם אישיים ותלויים רק בי... ככה שאם ארצה לעשות משהו זה תלוי במה שאני מרגיש ולא חלילה ביעילות הניתוח... ברצוני לעבור קורס צלילה שבועיים לאחר הניתוח, ובתקווה לצלול בסוף החודש באוסטרלייה במקום היפה בעולם לצלילה...אולם משהתקשרתי לרופא צלילה שהמועדון המליץ לי עליו, אמר לי כי אסור לצלול חצי שנה אחרי ניתוח?!?!?! (למרות שלא נשמע שממש הבין על איזה ניתוח דיברתי)... האם כך? מדוע? תודה מראש, דחוף אמיר.

וריקוצלה וצלילה

בעיקרון לאחר החלמתך מניתוח הוריקוצלה - כ-3 שבועות לאחר הניתוח אין כל מניעה לצלול. בהצלחה.

למעלה