ורידים ברגליים

ורידים ברגליים

בזמן האחרון מופיעים לי התחלה של ורידם בולטים ברגליים. במשפחתי יש נטייה לכך. כיצד אפשר למנוע זאת? (אני בת 19) תודה רבה :) יש לי גם גירוי נוראי בקרקפת ונושר לי השיער בצורה דרסטית כבר כמעט שנה. מה אפשר לעשות בנוגע לכך? אני לא צובעת את השיער ולא עושה פן/ סלסולים.

LuNa MaJnUnA

New member
שלום../images/Emo13.gif

אפשר למנוע החמרה של וורידים ברגליים ע''י הפסקה של שמוש בשעווה. היא מגבירה את זה. לגבי הנשירה - תבדקי טוב את התזונה. אם עשית איזושהן דיאטות כאסח בזמן האחרון זאת יכולה להיות הסיבה, יכול להיות שחסר לך אבץ או משהו כזה. שמן זית (לאכילה וגם למריחה על הראש) יכול מאד לעזור לך בינתיים.

תודה רבה:) אבל אני לא משתמשת

בשעווה ברגליים. מה חוץ מלא להשתמש בשווה אפשר לעשות?

LuNa MaJnUnA

New member
גם אני רוצה לדעת.

לאמא שלי יש את הבעיה הזאת, ואיןלי מושג איך פותרים אותה. במקרה מצאתי לאחרונה ששעווה מגבירהאת זה

הממממממ ../images/Emo4.gif

שבוע טוב לך טינקרבלוש, וברוכה הבאה לבית של סבתא. ישנם דברים שאפילו הסבתא הייתה שולחת אותך לרופא בגינם, ואני מדברת על הגירוי בעור הקרקפת ונשירת שיער. זה יכול להיות הכל - החל מתזונה לקויה, עבור בנגעי עור, ועד יובש או אלרגיה. על מנת לאבחן זאת - רופא עור חייב לראות, לקחת משטחים, בדיקות מעבדה, ולייעץ - ויפה שעה אחת קודם באשר לורידים ברגליים, תורשה קשה מאוד למנוע, אולם ניתן לעקב את התפתחותם במספר דרכים: נעלי עקב OUT נעלים עם מדרס תואם או אוטופדי - IN מנוחה עם רגלים מורמות אמבטיות של מי מלח ובנוסף נטורופטיה מתייחסת ברצינות לנושא. מקווה שעזרתי ולו במעט. בריאות ואהבה ושבוע טוב.

למעלה