ורידים ברגליים

ofra83

New member
ורידים ברגליים

שלום, יש טיפולים ברפואה משלימה שיכולים לעזור לבעיה של ורידים ברגליים - טיפול ו/או מניעה? תודה.

ofra83

New member
באילו שיטות מדובר

וכל מה שנראה לך רלוונטי

יעל ND

New member
יש הרבה שיטות טיפוליות

אני לא אוהבת לדבר על דברים שלא בתחום מומחיות שלי, לכן אני לא רוצה להטעות אותך, שתחשבי שאין שיטות מעבר למה שאני משתמשת. אז יש אפשרות לטפל בשיטת ארומותרפיה - קודם כל, משחות לשימוש חיצוני - זה לא מטפל בשורש הבעיה, אבל בפרוש מקל על תסמינים. כלומר, את מורחת - ולא כואב, ואת יכולה לעמוד וללכת. אבל תפסיקי למרוח - הכול יחזור, כי לא טיפלת במקור הבעיה. לטיפול במקור הבעיה אני משתמשת בהומאופתיה. כלומר את לוקחת גלובולים (אפשר גם טיפות, אני אישית אוהבת גלובולים, אבל זה לא ממש משנה) במשך תקופה מסוימת - עד ששוכחת מהבעיה (ועוד כמה דברים בדרך אגב, בדרך כלל...) למה הדבר דומה? - למשל, למיגרנה. אפשר לטפל במגרנה ואפשר לעצור את ההתקף שלה.

ofra83

New member
וואלה,

זה יכול לעזור גם למישהי שכבר כל הורידים שלה בחוץ? ואם אני בת 27, ואני כבר רואה שיש לי את הבעיה, אז אני יכולה למנוע את זה מראש? ועוד שאלה קטנה - זה טיפול מאוד יקר?

0 אור 0

New member
כשהורידים כבר בחוץ

אז השמניםאולי יעזרו מעט, אבל בגדול הטיפול לא יעזור ל"הכנסת" הורידים. לעומת זה, למישהי כמוך, זה ממש קלאסי לקבל טיפול, וללמוד איך להמשיך לטפל בעצמך כדי למנוע את הבעיה. הטיפול ההוליסטי מטבעו איננו טיפול חד פעמי או "כדורים" לקחת כל ערב,אלא נכנס לך לאורח החיים -למשל להקפיד על תזונה יותר מתאימה, על פעילות גופנית מדויקת שתסייע למניעת הופעת הורידים, וכד'

יעל ND

New member
ורידים

כל טיפול ברפואה משלימה לא זול, כי הוא אינו מסובסד בשום שלב. טיפול ספציפי זה יחסית לא יקר, כי מדובר במספר קטן של מפגשים במרווחים גדולים בין מפגש למפגש, כאשר באמצע את מנהלת אורך חיים ותזונה כפי שילמדו אותך ולוקחת תרופות. ועלות של הומאופתיה גבוהה, אבל רק באופן אבסולוטי ולא ביחס לדברים אחרים.

0 אור 0

New member
כן

אבל זה לא טיפול פשוט ש זבנג וגמרנו - סביר להניח שתצטרכי לשתף פעוה עם הטיפול ולהשקיע בשינויים שונים בחיים שלך. והסתייגות נוספת: הרבה פעמים הטיפול עוזר לחלוטין לפתרון הבעיה האמיתית של זרימה ולמניעת החמרתה, אבל הבעיה האסתטית שכבר נוצרה עדיין תישאר. הטיפול יכול להיות ברפואה סינית - שילוב של צמחי מרפא עם דיקור, יכול להיות שילוב בטיפול רב תחומי (נטורופת) - תזונה, צמחי מרפא, שמנים לבעה המקומית ומגע - שיכול להיות רפלסולוגיה ו/או עיסויים (למשל עיסוי לימפתי )

למעלה