ורוניקה?

מחכה לאחותי שתגיע ונראה יחד

ראית כבר? כיפי או מאכזב?

צריך לזכור משהו מהסדרה? כי אני לא זוכר
ולא באמת בא לי לראות שוב.

o0Invisible0o

New member
פפפטטט זה כלום, עשו אותו ב5.7? משהו כזה. ><

טוב יאללה, רק התחלנו!

Rachel47

New member
אני חושבת שמעבר להכל הסרט הזה הזכיר לי

כמה אהבתי את השיר בזמנו וכמה התעצבנתי שלא מצאתי איך להוריד אותו
ועכשיו אני מורידה את הפסקול של הסרט אז אני משערת שהוא יהיה שם וזה משמח אותי מאוד מאוד

וגם שינו את השיר בעונה השלישית..אני זוכרת שזה עצבן אותי...

Rachel47

New member
יאללה שנסכם

פייר נהניתי רצח

לפני כמה זמן ראיתי שוב את העונה הראשונה וחלק מהשניה
לשלישית כבר לא הגעתי ואני זוכרת שלא כזה אהבתי אותה כשצפיתי בסדרה
אז פחדתי שאני לא אזכור שומדבר
למשל, לפני הטריילרים..לא זכרתי מיזה פיז..או שבכלל הייתה דמות כזאת..את השחקן זכרתי גם ממקומות אחרים..אבל..לא כזה נחקק לי בזכרון בעניין של ורוניקה מארס

בכל מקרה..התקציר בהתחלה היה ממצה..ובערך כל מה שצריך לדעת
זה היה מאוד מאוד תמציתי ואנשים שלא ראו את הסדרה בטוח לא יקחו ממנו הרבה..אבל לי הוא נראה אחלה

אני חושבת שתחושת הנוסטלגיה הייתה זו שבגלל אני עדיין מאוד מרוגשת מכל הסרט
אבל אם נתעלם ממנה..הסרט עדיין אחלה
ואני אומרת את זה בתור אחת שחשבה שלעשות סרט על סדרת טלוויזיה זה רעיון גרוע
אז איכשהו כן הצליח להם ואני שמחה
זה פשוט היה כיף לראות ולהזכר

דקס שפרד!

הוא הרג אותי

מי יודע מי היה הבנאדם שקנה שורה בסרט בקיקסטארטר?
לא הצלחתי להבין..

הסיפור..וול...היה בסדר גמור
ואהבתי איך הוא התפתח
לא עפתי על הפתרון שלו בהתחלה (יא-אללה..הבחורה לקחה מנת יתר..מה הסיפור) אבל אחרי שהיא הסבירה את העניין עם התמונות שלהם ועם איך שההוא סחט אותם החלטתי שזה דווקא פתרון בסדר גמור לכל הסיפור

כשעצרו את הרוצח אמרו שהוא רצח רק את שתיהן אז אני מניחה שגיה חיה..אבל היה נחמד אם היו אומרים את זה מפורשות
לא חשוב..

כל הסיפור עם לוגן-ורוניקה התפתח בצורה נהדרת
אהבתי ממש את הסצינה של הפגישה שלהם בשדה תעופה!

You should only wear THIS!
זה היה מושלם

אה וגם הקטע שהיא מוציאה את כל הדברים מהקופסא
הייתה לי קצת צמרמורת!

אני לא יודעת אם הייתי ממש בסדר עם זה שהיא פשוט חזרה ללוגן אחרי ש10 שנים הם לא דיברו והיא חיה עם מישהו אחר והם נפרדו בטלפון איזה 5 דקות לפני
אבל כל הקטע שהוא הכניס אותה למיטה טכיסה אותה והלך היה פשוט מקסים
מה שכן היה הזוי שפתאום היא הייתה עם בגדים אחרים..לא?

התאונה של אבא שלה הייתה מלחיצה! ממש קפצתי

והיה לי עצוב שבסוף וויבל חזר לאופנוע

ובטח עוד מלא דברים ששכחתי להגיד...
אבל אול אין אול אני מרוצה וממש אהבתי

LemonLimeLilach

New member

בכללי איך שראיתי את הסרט הייתי הכי מרוצה בארץ וברור שעכשיו כשחושבים על דברים פתאום עולה כל מיני כאלה שאני לא מרוצה מהם כמו למה לעזאזל היה צריך את פיז???????? כזה מיותר שהיא תהיה איתו לפני החזרה ללוגן. ומה שכבר אמרתי לך על לייטון מיסטר שזה היה ממש עצוב לי! היה גאוני אם היא הייתה מצליחה להיות.

אבל כל כך אהבתי את כל הנוסטלגיות לסרט וכל האזכורים שבטח מי שלא ראה את הסדרה לא כל כך קולט... ברור שזה סרט שנעשה למעריצים ויש שיגידו שהוא יותר מדי מרצה את המעריצים אבל למי אכפת, הסדרה ירדה לפני איזה 10 שנים ופתאום כל הדברים הקטנים האלה!! להחטיף אגרון למדיסון סינקלייר! כמה כיף!! לוגן אומר שהם epic
ועוד כל כךךךך הרבה דברים קטנים שאני צריכה בשבילם לראות שוב את הסרט! אז אני מרוצה.

Moreiro

New member
סופסוף ראיתי!

בגדול אהבתי
לא סרט מופת אבל כן כיף לראות וכל הרפרנסים לסדרה וזה היו כיפיים

ציפיתי לקצת יותר דילמה אם לענות ללוגן לטלפון או לא, אם לנסוע לנפטון... הכל קרה כל כך מהר
ורוניקה ולוגן - חמודים אבל לא יודעת היה חסר לי משהו. קצת יותר דיאלוגים שנונים ביניהם וטיזינג לא היה הורג אף אחד... גם בסוף כשהם כבר כן היו ביחד, איפה האקשן? קצת יותר תשוקה משהו בחייכם

לא הצלחתי להיזכר מי זו קארי בישופ בסדרה! מה היה הסיפור שלה? אני ממש זוכרת את השם הזה אז נראה לי שכן היה שם איזה סיפור, הייתי בטוחה בהתחלה שזו הדמות של מדיסון וקצת התרגזתי כי היה את כל הסיפור שורוניקה ממש שנאה אותה ואז היא גילתה שהיא ולוגן היו ביחד כשהם נפרדו ושם הכל התפוצץ אז היה לי מוזר שפתאום הפכו אותם לזוג אמיתי... ואז בפגישת מחזור גיליתי שזו לא היא
קיצור מי היתה קארי בישופ? אם בכלל ואני לא סתם מדמיינת שהשם מוכר לי?

אהה ודווקא כשעצרו את הרוצח אמרו שהוא הואשם ברצח כפול - של קארי ושל ג'יה אז זה אומר שהיא כן מתה...

לגבי הבחור שהיתה אמורה להיות לו שורה בסרט - בדיוק שלחו מייל לגבי זה לפני כמה ימים (כחלק מכל עדכוני הקיקסטארטר) - הוא תרם 10000$ בקיקסטארטר והיה אמור להיות מלצר שנותן חשבון באיזו סצינה, בסוף חתכו אותה ונתנו לו שורה אחרת - הוא הבחור שאומר let's get weird בסרטון יוטיוב של ג'יימס פרנקו שמנסה ללבוש סקיני ג'ינס

אגב ג'יימס פרנקו, אחרי הכתוביות גם היה את הקטע שלו מנסה למצוא חרוז לאורנג'

הנה סצינה ממש חמודה ומשעשעת שכוללת כמה תומכים בקיקסטארטר שהתנדבו להיות ניצבים (כיף להם!)
יש שם כמעט מספיק קריצות למעריצים כמו שהיו בכל הסרט

o0Invisible0o

New member
קארי בישופ היא קווין בי מהסדרה האחרת..

לייטון מיסטר.
אני לא זוכרת כזה הרבה ממנה אבל אני כן זוכרת שהיא אמרה לורוניקה שורוניקה ודנקן שכבו תחת השפעת סם האונס במסיבה..
והיא הגנה על אחת הסטודנטיות שהתלוננה על הטרדה מינית של מרצה שורוניקה אהבה (שחקן שהיום מוכר! שכחתי מי!
).

אני לא יודעת למה היא לא השתתפה בסרט אבל, זה לילך יודעת....

למעלה