ורוניקה 1X14

ורוניקה 1X14 ../images/Emo106.gif

הסוף עם אייבל קונץ' היה טוב. מעניין מה הציעו לו כדי שהוא יסכים להודות - בטח הציעו כסף למצשפחה שלו אחרי שהוא ימות... לוגן מתוק
אני כל כך מקווה בשבילו שאמא שלו החיים. היא בטח פשוט זרקה משהו אחר מהגשר שיראה כאילו. אהבתי את ההודעות שורוניקה שלחה מהפלאפון של המנהל LOL אז לדנקן יש אפילפסיה, אז מה? אני תוהה איך בדיוק זה יתרום לעלילה - אפילפסיה זה לא כל כך נורא אם הוא לוקח תרופות... מה שכן זה גנטי, אז אולי יהיה משהו שקשור לזה.

וואי

פרק טוב. אבל לא ממש הייתי מרוכזת בהכל, רק ברוב.(מזל שיש חופש ושאפשר להשאר לראות את הש.ח בחצות
). ממש ריחמתי על לוגן בקטע שהוא האמין למה שהאישה ראתה כביכול עם זה שאימו נסעה עם מישהו אחר. הוא כנראה ממש נואש להאמין שהיא עדיין חיה. מה שכן, הגילוי על כך שדנקן הוא אפילפטי מאוד מפתיע. מה היו הסימנים לאפילפסיה? התנהגות אלימה ובלאק אאוט? זה פשוט דורש להתקשר לרצח של לילי.

IkMfNiY

New member
פרק טוב ../images/Emo42.gif

אני אוהבת את לוגן. הדמות שלו ממש מעניינת. כמו תמיד [מישהי כאן אמרה את זה P:] התמים יצא בסוף לא תמים P: [המורה :X] אפילפסיה דווקא כן יכולה להיות רצינית :X ואמרו שזה בדרגה 4 או משהו כזה, אז זה בטח רציני :X בטח זה יתקשר לעלילה. יעל

למעלה