ורוניקה 103 + 104

Ulong

New member
ורוניקה 103 + 104

103: היה פרק ממש יפה. היה נחמד לראות את ורוניקה פותרת לילד את התעולמה עם אביו שבסוף בכלל הפך לבחורה חח.. דאנקן די התחרפן על הראש שהוא קפץ מהמעקה שמה. זה היה כי הוא שתה נכון? זאת אומרת גם כי הוא שתה וגם כי הוא ראה את ורוניקה וטרוי מתנשקים. אני לא יודע להסביר למה אבל לוגן מעצבן אותי, הוא דורש כאפה כזאת. הרגשתי בחסרונו של וויבל, הוא דווקא דמות חביבה. 104: הפרק לא היה משהו. דווקא הפלאשבקים על התקופה שלילי הייתה חיה היו יפים והם "הצילו" את הפרק. אני חייב להגיד שלוגן דווקא היה חביב הפרק והסרטון שהוא הכין היה יפה. לילי ממש חמודה! אם כמה שאני רוצה שפתאום יגלו איכשהו שהיא חיה (אני יודע שזה דמיוני) זה יהיה גרוע. נו.. אז ורוניקה ממשיכה לעזור לאנשים עם בעיותיהם. בא לי אבל גם שיפתחו את הקטע עם אימא שלה ואבל של דאנקן, לא רק לעסוק בבעיות של אחרים. גם הפרק וויבל לא נראה חוץ משראינו אותו שנייה בסוף בטקס לזכרה של לילי. אהבתי את הסגירת מעגל, שורוניקה מתרחצת עירומה בים כהשלמה לעבר.

אממ דעתי לתגובה שלך..../images/Emo3.gif

פרק 3: ובכן, דנקן לא ממש התחרפן בגלל שהוא שתה..הוא פשוט לא לקח ת'כדור. הוא הפסיק לקחת את הכדורים וזה השפיע עליו וגרם לו להיות יותר משוחרר.. (אני דווקא אהבתי את זה...
) אבל כן, גם כי הוא ראה את ורוניקה וטרוי מתנשקים והוא קינא..איזה חמודייי
וכן, בהתחלה באמת לוגן דורש הרבה כאפות..
פרק 4: לדעתי פרק 4 מבחינת העלילה ושורוניקה עזרה לידידה הזאת של וולאס באמת לא היו ממש ממש מהטובים. אבל אני מתה על הפלאשבקים מהפרק! של המסיבת סיום!
הם בהחלט היו רביעייה חמודה ביותר ביחד

Ulong

New member
תגידי איך מצלמים מה-BSplayer?

כשאני לוחץ "print screen" אני לא מצליח ללכוד את התמונה, זה עושה לי רק שחור.

irene17

New member
אני חושבת שהוא יהיה עייף מידי

אחרי שאני אסיים איתו.

Ulong

New member
105

אני מצטער שאני "מציק" לכם עם התגובות שלי על העונה הראשונה. הפרק היה ממש נחמד, סוף סוף נפטרנו מטרוי! בסוף זה היה שוק שהוא בעצם תיכנן את הכול וברח עם המכונית לחברה שלו. דאנקן לא היה בפרק, מוזר מאוד. וויבל הופיע לשנייה- לפחות את זה. אבא של ורוניקה ממש אוהב אותה בכדי לעזוב את מי שהוא יוצא איתה כי היא אומרת לו שזה לא מוצא חן בעינייה.

למה נפטרנו? ../images/Emo3.gif

טרוי היה ממש חמוד!
אוקיי אז בסוף הוא יצא ממש מניאק..
אבל עדיין.. זה היה מבאס שהוציאו אותו..

irene17

New member
סורי, אבל טרוי -> ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

"דאנקן לא היה בפרק" כן... ידעתי שהייתה סיבה שאהבתי את פרק 5. ואתה לא מציק, תמיד נחמד לראות תגובות של אנשים שרק התחילו לראות את הסידרה. ופרק 5 לדעתי היה אחד הפרקים הטובים בעונה הראשונה, מאוד אהבתי אותו.

Nitzan122

New member
../images/Emo45.gif גם אני

ממש אהבתי את הפרק הזה. אבל שנאתי את טרוי! אני מתעבת את השחקן הזה עוד מלפני שנים כשהוא שיחק באנימורפס... מהרגע שהוא הופיע רק רציתי שיעיפו אותו משם!

זה לא היה הוא באנימורפס! ../images/Emo3.gif

זה היה התאום שלו, שון..
אהרון הוא הפחות מוכר.. שון זה גם זה שמשחק בסרטי אקס מן..
וגם אני אהבתי את פרק 5 אבל דנקן היה חסררר! חמוד שלי..
הוא עושה פרקים עוד יותר יפים ממה שהם..

למעלה