ורוניקה מארס בראש 1

Xsposed

New member
ורוניקה מארס בראש 1

יש כתבה קטנטנה (ע'מ) בראש אחד השבוע אם מישהו רוצה לרא זה בעיקר על קריסטין בל....

Xsposed

New member
מנצלת את עצמי אבל אתם חייבים לראות

אני מקווה שהזמנתם את הערוץ כי מיום שלישי הקרוב הערוץ בתשלום יום לפני ורוניקה!

lola666

New member
ההורים שלי לא הזמינות את הערוץ ../images/Emo7.gif

אני הולכת להתנחל בבית של חברה שלי חחחחחחחח

Xsposed

New member
לא , גם עם יש לך את החבילה

הוא ייופסק יש הודעה של הערוץ כל תוכנית שנגמרת

טוב, נדפק לי הסורק ../images/Emo4.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אבל אני הבטחתי ואני אקיים
איכשהו לפחות
אז אנלא סורקת אבל אני אעתיק לכם תכתבה בתור פיצוי... ---------------------------------------- אהבה חדשה נמאס לכם מתוכניות ריאליטי? רוצים לצפות בסדרה מתוחכמת, עמוקה ומעניינת? קירסטן בל, כוכבת הסדרה "ורוניקה מארס", מסבירה למה כדאי לכם לצפות דווקא בה. ראיון בלעדי! קירסטן בל היא בלונדינית, מתוקה, ובעיקר כוכבת הסדרה החדשה "ורוניקה מארס". השחקנית המבטיחה נולדה בדטרויט האפורה ובגיל המתאים עזבה את הבית לטובת לימודים בניו יורק. עם התמחות בתאטרון מוזיקלי ושפע ביקורות חיוביות על הופעותיה בברודווי, היה זה רק עניין של זמן עד שמישהו ישלוף אותה משם וינחית אותה בהוליווד. אחרי שורת תפקידי אורח, בין ביתר בסדרות "המגן" ו"חלום אמריקאי", בסרט הטלויזיה "בחירתה של גרייסי" ובסרט "ספרטה" לצד ואל קילמר, בצליחה קירסטן להרשים את המפיקים של "ורוניקה מארס" ולקבל את התפקיד הראשי. "הצילומים של ורוניקה מארס הם הכיף שלי, הזמן שאני נהנת בו, ואני אוהבת את כל חברי הקאסט", מספרת לנו קירסטן. העלילה מתרחשת בעיירה העשירה נפטון, בה מתגוררת ורוניקה, המנסה לנהל חיים לא פשוטים בכלל. בשנה אחת החברה הכי טובה שלה נרצחת, החבר שלה זורק אותה, היא נאנסת במסיבה, אבא שלה מפוטר ואמא שלה עוזבת את שניהם. כשהיא לא עסוקה בצרות שלה, ורוניקה מוצאת את הזמן לעזור לאביה בעבודתו החדשה כחוקר פרטי ולסדר את החיים של כולם. כפי שבוודאי הספקתם להבין, הסדרה מלאה בצחוק ובבכי, באהבות ובפרידות, וזו רק ההתחלה.

המשך../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

רגע לפני שהיא הופכת לכוכבת גדולה (הסרט הראשון בכיכובה-"חמישים גלולות"-כבר בדרך), קבלו ראיון בלעדי עם קירסטין בל על "ורוניקה מארס", על הפריצה בקריירה, ובעיקר על עצמה. פשוט מקסימה. הסדרה מתעסקת בתחומים רבים: הבעיות במשפחה, הלימודים בתיכון, עבודות הבילוש של האב. למה הכי התחברת? "אני חושבת שהשפעת כל הנושאים האלה יחד על ורוניקה היא זאת שנגעה בי. רציתי את התפקיד מאוד, מהרגע הראשון שראיתי את התסריט. אני מעריצה את החוזק של ורוניקה. היא מייצדת ילדים שגדלים במשפחות הרוסות ובעלי בעיות חברתיות,ועם זאת, היא מתמודדת עם הבעיות שלה מבלי לפגוע באנשים. זה גרם לי לאהוב אותה באופן מיידי." יש בינך לבין בחורה מורכבת עם חיים מסובכים כמו ורוניקה קווי דימיון? אני מקדישה הרבה זמן לדמויות שאני מגלמת ומצאתי דמיון לחיים שלי בכל אחת מהן. למשל, ההורים שלי גרושים, שזהו פרט קטן שמשותף לנו. בנוסף, אני ידועה באחת שעומדת על שלה ולא שותקת, בדיוק כמו ורוניקה. בכלל, אני מרגישה שהכוח שלה מדבר אליי."

וחלק אחרון../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

קירסטן היא רק בת 25, אך כבר מגיל צעיר למדה תאטרון וחלמה על הפריצה הגדולה. מה משך אותך לעולם המשחק? "עניין אותי מה מרגש אנשים ולמה. יש כ"כ הרבה דברים נהדרים שאתה יכול לעשות כשחקן. למשל, להשפיע לטובה על נערות בעזרת דמויות כמו ורוניקה. הלוואי שהייתה לי דמות כזו להזדהות איתה כשהתבגרתי. חוץ מזה, הדמויות השונות מאפשרות לך להיות המון דברים מיוחדים." זאת הפעם הראשונה שסדרה שלמה מונחת על הכתפיים שלך. האחריות לא מפחידה אותך? "האמת? זה מפחיד לפעמים, אך כל הצוות תומך בי כל כך ומעודד אותי,ולא נותן לי אפשרות להרגיש את הלחץ. אני מסתכלת על האנשים האלה, על המפיקים, על השחחקנים, וסומכת על כל אחד מהם. אני פשוט מרגישה שיש לי כל כך הרבה מזל להיות במצב הזה, וכל מי שמעורב בפרויקט הזה משמח אותי. זאת חוויה חדשה עבורי, אבל אני ממוקדת במטרה ומתכוונת ללמוד מהכל." אנחנו ממליצים לכם לא לפספס אותה עושה את זה.

25!!!!!!!!??!?!??????????!?!?!?!?!?

מה??!!?! היא בת 25?!!? אני לא מאמינה, היתי בטוחה שהיא בת 16-17, אבל 25?!!?!!!!!!!!!1 אני בהלם!!!....

למעלה