ורוד, ורוד

דנה10

New member
ורוד, ורוד../images/Emo20.gif

מה עושים עם ילדה בת שלוש וחצי שרוצה ללבוש ר-ק ורוד ועדיף מאוד שמלות ?

בבה יגה

New member
קונים לה רק בגדים ורודים...

באמת - הבת שלי, בין גיל 2.5 ו- 4, לא הסכימה ללבוש כלום חוץ משמלות - לגן, לטיול, לים, חורף, קיץ - רק שמלות. בהתחלה, בעיקר בחורף, ניסיתי להלחם בזה, ונחלתי כשלון צורב. אז ויתרתי, ובמשך שנתיים קניתי רק שמלות, (ומדי פעם הצעתי משהו אחר) ואז, פתאום זה עבר, והיום היא מסכימה ללבוש הכל. יש רק בעיה אחת - כמעט שאין לי מה להעביר לבן הקטן...

לאה_מ

New member
באמת פתרון פשוט.

לקנות בגדים ורודים (בעיקר שהילדה כבר ודאי בוחרת את הבגדים בעצמה). אני אישית מאד לא אוהבת שמלות לגן, בגלל חשש מזיהומים בדרכי השתן עקב הישיבה בארגז החול, אבל הפתרון הוא או להסכים מראש שהולכים עם מכנסים, או טיטס קצרים מתחת לשמלה. אגב, שירה עברה תקופה של "רק שמלות" או "רק ורוד", והיום היא מוכנה רק ג´ינס. כך שזה בהחלט עובר.

נעה גל

New member
אני מצטרפת בדעתי ללאה ולבבה יגה

תקני לה ותלבשי לה מה שהיא רוצה. אין טעם להלחם על זה. הדבר היחידי שיש לי להוסיף הוא, שאני לא חושבת שחוטפים זיהומים בדרכי השתן עקב ישיבה בארגז החול... אמנם לא דיברתי על זה עם שום רופא, אבל יש לי הרגשה שזה מסוג הדברים של "לא לצאת עם שיער רטוב מהבית", "לא להסתובב יחפים בחורף" וכו´. בקיצור, לאה, זה בדוק? כי לי, באופן אישי, אין שום בעיה עם זה שאורן תשחק בחול עם שמלה.

vered4

New member
אני עשיתי בדיוק מה שלאה הציעה

אחרת התחתונים מתמלאים בחול, וזה יכול לגרום לשיפשופים (ולדעתי גם לזיהום) ומאוד לא היגיני, ביחוד בגלל שהחול מכיל "כל טוב". גם אצלינו היתה תקופה ורודה, ולא סתם שמלות אלא מסתובבות . וגם אצלינו זה עבר והגיעה תקופה של שחור (מה שהיה קשה במיוחד לסבתות לקבל). ואחר כך היו עוד דברים, בקיצור, הכי טוב לזרום עם הילד
.

לאה_מ

New member
זו טענה של שתי חברות שלי שלבנות

שלהן היו דלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתן, וזה אחד הדברים שהומלץ להן ע"י הרופא. אין לי מידע רפואי מוסמך על זה.

dana29

New member
מניסיון עקיף שלי עם ילדה כזו (לא של

כבר מגיל 5-6 היא סירבה לכל מה שקשור בשימלה או חצאית, והיום בת 9 כבר ניגמלה לחלוטין מורוד.....אני יודעת שהתשובה לא מעמיקה, אבל אולי זה יעודד אותך....

חשבתי שרק הבת שלי כזאת.

בדיוק אותם סימפטומים -ורוד, שמלות ואם אפשר גם איזה שהוא קישור לברבי אז בכלל הכל מושלם. אגב, אני זוכרת מילדותי המוקדמת (סביב גיל גן חובה) שנורא רציתי ללכת רק עם שמלות או חצאיות ומדי פעם אמא שלי לא הסכימה והלבישה לי מכנסיים. והיום תמצאי אצלי בארון בדיוק שמלה אחת וחצאית אחת וים של מכנסיים. בקיצור, מסכימה עם כל מה שאמרו לפני.

anat30g

New member
לזרום עם הורוד

מניסיון שלי עם ילדה בת 6 - זה עובר - גם הקטע של הצבע וגם הקטע של השמלות...

למעלה