surprise ../images/Emo3.gif
היה קשה... סלין דיון - כדי שעוד תאהב אותי הבנתי את כל המילים, הבנתי היטב, תודה הגיוני וחדש, כך זה כאן שהדברים השתנו, שהפרחים נבלו שהזמן של אז הוא הזמן של אז שאם הכל מתחלף ומתעייף, גם האהבה חולפת כדאי שתדע אלך לחפש את לבך אם תיקח אותו למקום אחר (השורה הבאה היא תרגום שלי כי היא הייתה ממש מסובכת) אפילו אם בריקודיך עם אחרות אתה רוקד שעות אלך לחפש את נשמתך בקור ובלהבות אטיל עליך כישופים כדי שעוד תאהב אותי לא היה צריך להתחיל למשוך אותי לגעת בי לא היה צריך הרבה כל-כך, אינני יודעת לשחק אומרים לי שהיום, אומרים לי שכך עושות אחרות אינני האחרות לפני שנקשר, לפני שנהרס אני רוצה שתדע אלך לחפש את לבך אם תיקח אותו למקום אחר גם אם אחרים רוקדים בריקודיך אלך לחפש את נשמתך בקור ובלהבות אטיל עליך כישופים כדי שעוד תאהב אותי אמצא שפות כדי לשיר על נפלאותיך אארוז את חבילותינו למען יבולים אינסופיים את הנוסחאות הקסומות של מכשפים אפריקאים אני אדקלם בלי חרטה, כדי שעוד תאהב אותי אני אתחזה למלכה כדי שתחזיק בי אני אתחדש כדי לחדש את הלהבה אני אהפוך לזו שאתה כמהה אלו יהיו משחקנו, אם זה רצונך יותר נוצצת יותר יפה למען עוד ניצוץ אהפוך לזהב כדי שעוד תאהב אותי שבת שלום =)