ורד צהוב

ורד צהוב ../images/Emo7.gif

הצלחתי לחמוק אל תוך המשרד. הורד היה בידי ותגובה מהרה לבוא מאחת שעובדת איתי, "מי היא ברת המזל?"... "מישהי", מיהרתי להגיב בתקווה לא להכנס לחקירה צולבת... החלטתי לקנות לה ורד ולהפתיע אותה... ורד צהוב... והורד היה כל כך יפה... התקשרתי אליה יותר מאוחר וביקשתי להפגש - מפגש קצר, לא משהו מיוחד... תכננתי הכל, איך שאבקש ממנה לצאת החוצה, איך שאסתיר אותו, מה אני הולך להגיד... ביקשה שאתקשר מאוחר יותר אז היא תדע יותר, וכך עשיתי... היא העדיפה ללכת להתאמן, אמרה שנפגש יום למחורת, אך אני בשלי - ניסיתי לשכנע אותה, הזכרתי את ההפתעה, אך ללא הואיל... באותו רגע תהיתי מה הולך להיות גורלו של הורד הצהוב, אך התאפקתי למחורת אותו היום, שבו היא אמרה שתהיה פנויה. בבוקר של יום שישי התקשרתי שוב - חיפשתי את השעה המדוייקת, שבה היא תהיה ערה, וכך קרה. היא ענתה ואמרה שהיא לא תוכל לפגוש אותי - היא הולכת שוב להתאמן... הרגשתי נואש, כאב לי - סיפרתי לה שרציתי לתת לה ורד - ורד צהוב... שתיקה... אמרה שנפגש בערב... טלפון נטרק... ורד נקרע, לב נשבר...

time to fly

New member
נשמע כלכך עצוב

פשוט עצוב
מצטער בן אדם על כאבך נשמע שהורד נשבר ו
איתו תן לו להתאחות תן לו את הזמן

ישב שם עמוק

אך בא מרחוק... זה קרה לפני יותר מחצי שנה.... לא חשבתי על זה... אם זה עצוב/שמח... זה קרה... כאב... ועכשיו אני מאחורי זה... ממשיך הלאה... לוקח לי את הזמן... a total stranger

total stranger

... לפעמים הדרך אל האהבה לא קלה.... אבל מה שחשוב שאתה בדרך...אל תאבד תקווה!!!! קנה ורד חדש אולי אפילו בצבע חדש ומסור אותו לזו שחפצת...והיא....תבין את אשר היה עליה להבין ביום חמישי שא ברכה ורק טוב!!

וורד צהוב שיהפוך עם הזמן לאדום

אל תפסיק לנסות,נסה שוב ושוב,אוליי היא חוששת קצת,אולי גם היא אוהבת אותך,נסה שוב ושוב,עד אשר תצליח,זוהי מטרת החיזור,לנסות עד שיודעים מה קורה בלב השני,תחזר ותרקוד אחריה,היא תבוא בסוף,ואל תלך עם צהוב,לך עם ארגמני קטיפתי,הרבה יותר מתאים. מי יתן ודרכך תהיה מלאה אהבה ואושר. Angel Night

מלאך יקר

אולי באמת לא הייתי צריך ללכת על צהוב...
אני אקח את העצה שלך איתי לפעם הבאה... רק טוב...

ידידי הזר...

מרגיש קרוב אליך,שמח לעזור לך בכל דרך. מקווה שפעם הבאה נשמע שהצלחת במשימה. Angel Night

ההוכחה לזו אשר כועסת...

עליי,הגבת לי כאשר הייתי בניק אחר,אך כאשר גילית אוליי את תחפושתי הפסקת להגיב. אז החלטתי להוריד את התחפושת. ואני מקווה שאוליי,תסלחי לי בבוא היום....מתגעגע אלייך.... בארי (אהבה ורומנטיקה) Angel Night לזמן קצר

לא יודע בדיוק איך להסביר

ניסיתי... הרבה... אולי זו היתה הבעיה... שניסיתי... שלא ויתרתי... אני מסתכל עכשיו על הכל בחיוך... אני יודע שהכל היה לטובה, שאני למדתי מזה הרבה... כמו שראיתי שמישהי פה כתבה... אנחנו לבד... לבד... רק טוב, גחלילית יקרה a total stranger

טוב , תראה אני לא מתכוון להעליב...

אבל ורד??? נו באמט אם הית שם לה ג´יפ של 300000 ש"ח מקושת בסרטים סגולים מתחת לחלון ושולח להקה מקסיקאית שתשיר לה שירי אהבה מתחת למרפסת, ומיד לאחר מכן הית בא בלימוזינה לבנה ונוצצת אם צוות דיילי אוויר אל Tai-air וזוג כרטיסי טיסה ליאיים של תילנד וזאת אחרי שסידרת עם הבוס שלה את החופשה ושילמת על המחליפה הזמנית שלה. הממממממ קשה לי להאמין שהיא היתה טורקת את הטלפון. יותר מכך, היא היתה שלך לנצח נחים או לפחות עד אותו הזמן שתוכל לשלם... נוווו דיייי אני יודע שיש כאן הרבה שמעקמים את האף על מה שכתבתי, אך זאת האמת המרה לכל אחד יש מחיר!!!! סגול.

סגולללללל ../images/Emo24.gif

ואווווו כמה חסרת לי... ולגבי המחירים.... אז לי דווקא יש מחיר אחר
אני למשל הייתי מתרגשת יותר אם הוא היה לוקח אותי לאיזה חוף ים פרטי ושקט לפני הזריחה... מפזר המון פרחים על החוף...כמו מצייר לנו שביל מיוחד-פורח ואחר כך היינו צופים יחד בכיבוי הכוכבים כולם עד אחד ושותים כוסית יין לבן או אדום!! ואחר כך באדמומיות של השמש עם זריחתה... צודק.... כל אחד והמחיר שלו...
רק טוב!!!

למעלה