ורד&סהר

yellow cheese

New member
ורד&סהר../images/Emo70.gif

יום ראשון שוב שביתה...הלוואי!!!!!! תהיו בקשייר ותתחברו כבר לאיייסייייי.... אוהבת אתכן, שירלי

Bunny_girl

New member
מייאו../images/Emo97.gif../images/Emo78.gif../images/Emo110.gif

שירלי שירלי שירלי שירלי
מה קורה ?? אני מחוברת לאייסיקיו ---את לא!!!!!!!!! אינעל אבוק הלוואי הלוואי שתהיה שביתה...אינשאללה! יש לי אנגלית עם אינס הכלבה. ולסהר המנייאקית יש עם אורית ! זהו זה!!!! *דרך אגב , סהר אצלי אז זאת הודעה משותפת!!* ביי ביי ורד (וסהר)

yellow cheese

New member
VERED&SAHAR

י´קטנות!!! ממצב???? אני בת 16 ושבועיים ואתן לאאאאא....נה נה
סתאאאאם אל תעלבו..
חחחחח
איזה כיף לנו שביתה!!!!! בלי פרחושות וערסושים!!!!!!! יששששש....
הלוואי שיהיה ככה עד סוף השנה או לפחות עד סוף השבוע! מה אתן עושות בסילבסטר?? אני עדיין לא יודעת.. בכל מקרה.. שתהיה שנה אזרחית טובה לכולנו... לאב יו גירלז...
המנהל של הפורום מתעצבן שאני כותבת פה?! אם כן..תגיד ואני אפסיק.. פשוט המעצבנות הקטנות לא מתחברות לאייסיקיו
אוהבת תמיד, שירלי

Bunny_girl

New member
שירלי ! וואטס אפ?<../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo108.gif

שביתה שולטת! בסילבסטר?! אין לי מושג. ולא ניראהלי שאני אצא עם _ _ _ _. מייאו. life sucks and then you die. Well...at least death will come sometime soon, ורד המיואשת...בימים אלה.

punktx

New member
שירלי?.............

מה נשמע? אצלי הכל נהיה לא רגיל סתם אני משועממת אל תתיחסי אני רוצה למות! זהו ביי ואין מחר שביתה.......! אז ניפגש מחר סהר

Bunny_girl

New member
גם

יש מחר שביתה ואני גם רוצה למות אז סהר....קחי אותי איתך...אם כבר אז כבר! בי"ס סאקס הטיפ היומי של בורגול מוג´ו: שימו נענע וסוכר בתוך כובע מצמר פלדה..ו וואללה!! למחרת תקבלו תמצית שום טרייה ! סתם. זה לא עובד. ביי ורג´

Girly Girl

New member
לורד וכל השאר עם השירשור מעלי

קודם כל, אל תתפסי אותי במילה אבל הסיפור שהיה איתי ועם שירה ושירן אותו הדבר קורה פה אז פעם הבאה אל תאשימי אותנו כי כולנו היינו חדשות ולא ידענו ואת לא Girly Girl

למעלה