ורד, ורד.... כבר יומיים שאת לא כאן והפורום משמים. אייך????
ע עמירם04 New member 2/1/06 #4 תגיד...אתה יכול לארגן.. . עוד כמה אנשים שיצביעו למצעד של גלגלץ..? כל אחד שיארגן איזה 2 3 חברים/ת ואנחנו מסודרים...
תגיד...אתה יכול לארגן.. . עוד כמה אנשים שיצביעו למצעד של גלגלץ..? כל אחד שיארגן איזה 2 3 חברים/ת ואנחנו מסודרים...
G golf123 New member 2/1/06 #5 אתה אלי???? סתם, כי אם כבר, אז יכולה לארגן.. אבל, הדרך שלי היא שונה - אני פשוט מודיעה לאנשים שאני מצביעה בשמם (ובהסכמתם כמובן). פשוט ולעניין.
אתה אלי???? סתם, כי אם כבר, אז יכולה לארגן.. אבל, הדרך שלי היא שונה - אני פשוט מודיעה לאנשים שאני מצביעה בשמם (ובהסכמתם כמובן). פשוט ולעניין.
ע עמירם04 New member 2/1/06 #6 זה רעיון לא רע.. זה מה שאני עשיתי.. רק כאן הצעתי את זה במילים יותר עדינות. שלא יהיה מה שהיה עם המעריצים של נינט ב"מסך הזהב" ...
זה רעיון לא רע.. זה מה שאני עשיתי.. רק כאן הצעתי את זה במילים יותר עדינות. שלא יהיה מה שהיה עם המעריצים של נינט ב"מסך הזהב" ...
ג גרציה פ New member 2/1/06 #8 שלום לכם חברים, גם אני אירגנתי את.. כל המשפוחה להצבעה, אצלי כולם הצביעו בכייף לעמיר ולשיר. ורד נאלצה להישאר בלי מחשב אתמול, אבל היום תחזור אלינו. אחלה יום
שלום לכם חברים, גם אני אירגנתי את.. כל המשפוחה להצבעה, אצלי כולם הצביעו בכייף לעמיר ולשיר. ורד נאלצה להישאר בלי מחשב אתמול, אבל היום תחזור אלינו. אחלה יום