ורד, אסף, טלי ח-ר-א ק-ו-מ-ו-נ-ר-י-ם
1 1טל צוראל New member 28/8/05 #4 גבירותי ורבותי, מעכשיו זה רישמי.... ורד אלטשולר = חיילת בצבא הגנה לישראל. נכון שאתם מרגישים עכשיו הרבה יותר בטוחים? ורד, אוהבים אותך הרבה..... שיהיה בהצלחה. ואל תשכחי אותנו!!!!!!!
גבירותי ורבותי, מעכשיו זה רישמי.... ורד אלטשולר = חיילת בצבא הגנה לישראל. נכון שאתם מרגישים עכשיו הרבה יותר בטוחים? ורד, אוהבים אותך הרבה..... שיהיה בהצלחה. ואל תשכחי אותנו!!!!!!!
H Hbentzur New member 28/8/05 #5 ורדי באמת בהצלחה! אני אישית מרגישה ביטחון עצום בידיעה שאת אחראית לבטחוני... עכשיו אפשר להיות רגועים! זה לא ממחר בשבע וחצי?! או שאולי התבלבלתי לגמרי? הממממ... מוזר
ורדי באמת בהצלחה! אני אישית מרגישה ביטחון עצום בידיעה שאת אחראית לבטחוני... עכשיו אפשר להיות רגועים! זה לא ממחר בשבע וחצי?! או שאולי התבלבלתי לגמרי? הממממ... מוזר
א אסף1986 New member 28/8/05 #7 מישהו אמר חראקומונרים? יא חתיכת טמבל, אני כבר לא קומונר שלך! אפילו ורד כבר קלטה....
H Hbentzur New member 28/8/05 #8 אל תשגע! אתה בעצמך אמרת שאתם לנצח תהיו "חרא קומונרים"! חרא קומונר...
R ronikalush New member 29/8/05 #9 חבר'ה תרגיעו.. זה פשוט כבר פאסה אסף ורד טלי... געגועי הרבים.. ואיולו עוד לא עבר שבוע.. ורדי!!המון בהצלחה מותק!!!! יהיה כיף!!!
חבר'ה תרגיעו.. זה פשוט כבר פאסה אסף ורד טלי... געגועי הרבים.. ואיולו עוד לא עבר שבוע.. ורדי!!המון בהצלחה מותק!!!! יהיה כיף!!!
א אסף1986 New member 29/8/05 #10 אין לי מה לומר לך מלבד זה שיש דברים שבלב ויש מציאות. נכון שהשארתם בי צלקות בנפש ולכל החיים אני אשאר חרא קומונר. אבל בלי קשר במישור היותר מציאותי- אני כבר לא קומונר שלך....
אין לי מה לומר לך מלבד זה שיש דברים שבלב ויש מציאות. נכון שהשארתם בי צלקות בנפש ולכל החיים אני אשאר חרא קומונר. אבל בלי קשר במישור היותר מציאותי- אני כבר לא קומונר שלך....
מ מיכלו1 New member 1/9/05 #11 ורד!!! ורד... בתחילת השנה... או כל החיים שלך... (זה דומה...) לא חשבת שתגיעי לרגע הזה אני שולחת לך ברכת חרא קומונרית... או אולי... חרא חיילת?!!?
ורד!!! ורד... בתחילת השנה... או כל החיים שלך... (זה דומה...) לא חשבת שתגיעי לרגע הזה אני שולחת לך ברכת חרא קומונרית... או אולי... חרא חיילת?!!?