ורד אחד שנבל

ורד אחד שנבל

ורד אחד שקמל ונבל, ורד אחד בשיא פריחתו. פרח אחד יפה וצחור, שאיבד את כוחו ורצונו. ורד אחד ששכח שרצה לחיות, ויתר על רצון המסע, הוא נגדע בעיבו ופרס את כנפיו, ורד אחד שקמל. ועל כל ורד אחד שכזה, יצמחו עוד עשר ורדים. אך חסרונו של האחד בולט במיוחד, כי היה יחודי לאחד או אחת. נשמה שעזבה, החליטה שלא, העציבה הרבה לבבות, האם את שומעת במקומך הרחוק, את כמיעת נשמתינו הזועקות? התשובי שנית? מחר או בעתיד, להכות שורשיך בגינתינו? אמרי לי רק זאת שעשית את הבחירות שהיו נכונות בעבורך. ורד אחד שנבל בטרם עת, לעולם לא נדע מה היה צבעו וריחו ולמרות שלא יצא לנו להכיר ממש, האחד את השני אתגעגע אליך, כאילו היית חלק מגופי.

והנבילה הזו...

עצובה לי מידיי. מבוטאת חזק מידיי. קשה להגיב. נלחמת, ממאנת להתמסר לעצב אודות העבר, לגעגועים. נלחמת כל כולי על מנת להשאר עם הפנים קדימה. הרימי ראשך בכוח, זיקפי אותו. השארי עם הפנים קדימה. וכיצירה... זה חזק!

מהות מתוקה

רוב תודות על תשומת הלב. אין מה להגיב שזה קורה נותר רק לנגב את הדמעות להתאבל תקופת מה ולהבין שזו בחירה שנעשתה מסיבותיה היא. וכיצירה, אני לא יודעת אם אני יצירתית מספיק, יש לי פחד שהכתיבה עוד לא פרצה ממני כמו שהייתי רוצה. ככה בלי סיבה אני כותבת ``הודעה חדשה`` ויוצא לי, מה שיוצא. מקווה ללטש את כתיבתי מעט יותר להמם את השקיפות הבלתי נסבלת. היי ברוכה.

יצירתית וחצי!

היי צארלי... מה זה יצירתיתי מספיק?!... :) הכתיבה שלך חזקה!!! ... ואגב המחשב ושכפול ההודעות... היום משלוח ההודעות לא הלך חלק.. גם אצלי... בעת המשלוח המחשב, כביכול, נתקע. מה שעשיתי זה להמתין מעט, אחרי לחיצה אחת בודדת על ``שלח`` וסגירת החלון. מתוך תקווה שזה יתפוס... נדמה לי שזה יפתור את העניין.. וחוץ מזה.. מה אכפת לך?! מנהלי הפורומים יכולים למחוק הודעות מיותרות! לא קרה שום דבר רע.... :)

למעלה