ורדים

danistar

New member
ורדים../images/Emo20.gif

ורד אדום דוקר את הלב הוא מנקר כמו ציפור על גזע עץ שפתאום פגע בה חץ ורד לבן שוחר את המחשבה הוא מהרהר כמו יונת שלום צחורה שליום חדש היא נעורה ורד צהוב בוהק את העין הוא חובק כמו אריה רעב ביער ששיניו חדות כתער ורד שחור שותק את הרגש הוא חונק כמו חתול עזוב , עצוב שעובר לו לבלי שוב ארבעה ורדים צרורים לעד בפנים הם נצורים חלקים שווים בתוך שלם שכל אחד עליו חולם

../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

זר מיוחד שלחת לנו ואם יותר לי אני רוצה להוסיף לזר שלך כמה פרחים נרקיס עם ריח משכר כלנית אדמונית וביישנית סביון צעיר ומרהיב ואת פרח לב הזהב שישמור מכל משמר על כל השאר! רק טוב!!!

אופה3

New member
דני כרגיל אהבתי, זר הפרחים חמוד

אך הרגשתי בו גם עצב. שולחת לך, זרים של נרקיסים, וסביונים שיהיו גם צבעוניים. ביי האופה

ורד עטוף בקוץ

אספתי את כל הורדים את האדום והלבן את הצהוב וארגמן עטפתי אותם בסרט הוספתי קוצים והנה זר פרחים לתפארת. את הורד הזה קיבלתי כשי את הורד הזה אהבתי עד בלי די. ורד עטוף בקוץ

חן (*_*)

New member
דני, אוהבת אני וורדים, ו.........

בצבעים שונים גם אם הם עטורים בקוצים ורד אדום מחמם את הלב בהיותו מוגש על ידי אוהב ורד לבן עדין ואצילי נעוץ כלאחר יד, בשערי ורד צהוב, כצבע החמה מזכיר לי את שדות החיטה רק את הוורד השחור לא אוהב מסמל לי כאב, אובדן, אכזב. את הורד השחור, בבוא יומי, יניחו בזר עגול, על....קיברי.

למעלה