וראיון עם טורי

shiray

New member
וראיון עם טורי

אפשר לקרוא כאן אוףףף היא רק מדברת על פרישה יותר ויותר!!! כשזה פעם אחת בראיון שסוגר מעגל ורואים שהיא מבואסת באותו יום, מילא. אבל עכשיו בכל הזדמנות?! אמאלה! ואם אין לכם כח לראיון (הוא לא מחדש כזה הרבה), לפחות תקראו את זה: My goal is to learn how to say ‘cocksucker’ in every language that exists. I’d like to know it in every Middle Eastern language – I’d like to be able to say ‘cocksucker’ in Farsi. Everybody needs to know that and I’ll tell you why. If you happen to be in that moment where you need that word and you don’t know how to say it, you’re going to start throwing your shoes at people

חחחחחחחחחחחחחחחח אלוהים ישמור.

וכעת אקרא את שאר הראיון
.

רעוּת

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עכשיו באמת אין למה לצפות ואין טעם לחיי יותר
נועה, בראש השנה ניידת עולה יותר?! כי אם כן אז אל תזמיני, במילא אין טעם לחיי יותר בלי טורי

shiray

New member
הקטע גם שהיא לא אומרת את זה באופן חד משמעי

היא לא אומרת "אני מופיעה כבר 30 שנה ואני לא הולכת להופיע יותר", אלא אומרת שהיא לא יודעת אם היא תופיע שוב... אוףףף בואי נעשה עצומה

noosh

New member
חחח היא הייתה צריכה לבוא לבסיס |MILK|

היינו מלמדים אותה מלא דברים
. יו. אני אומרת שזה הכל קונספירציה. טורי פשוט רוצה צומי. לא שמתם לך איך היא שוועה למחיאות כפינו בהופעה? היא פשוט רוצה למכור יותר כרטיסים להופעות שלה בסיבוב הזה, אז היא אומרת שהיא לא תופיע יותר, וככה כולם יבואו עכשיו, ויתנו לה צומי, היא פשוט פולניה. זה הכל.

noosh

New member
ועכשו, אחרי שקראתי:

א. טאש לא אמורה להיות בת 5 או משהו? מה זה כל המשפטים הגבוהים האלה, "there's a side on my life nobody understands", מה זה פה, מקשיבה יותר מדי לאמא? ב. והקטע עם הנעליים, היא קצת מתבלבלת, כאילו, זה היה בכלל באמצע האפי פאנטום, לא ווינטר. ושוב, זה מוכיח את טענת הצומי שלי. שימו לב לזה:
but when you have a security guard yelling at an audience member to the point that everybody is turning around looking at him –​
היא פשוט לא אוהבת את זה שמסתכלים עליו ולא עליה.

rfranko

New member
נו אבל זה לא חדש, היא חיית צומי מורעבת

היא חיה בשביל הבמה,אני לא רוצה להצהיר שככה זה כל אמן אבל אצלה זה ככה, היא מתה על האהבה שהיא מקבלת מהקהל ומהמעריצים (חסך מהבית אולי אבא אהב את ג'יזס יותר ממנה??), ואני מניחה שזו הסיבה גם שהיא עושה את הM&G בכל פעם, היא פשוט חולת תשומת לב, או בעברית דיווה נו אבל זה עובד טוב לא? כמו שראיתי היא קבלה פה אהבה ויחס חם מהקהל הרבה יותר ממה שהיא אי פעם דימינה שתקבל

../images/Emo45.gif

ורואים את זה לא רק בהופעות שלה אלא בכל הדרך שהיא מתנהלת בה. חיית צומי. במובן החיובי

shiray

New member
כן. היא גם מדברת לאט כדי לקבל יותר זמן מסך...

וכל ההחלפת תלבושות זה כולה כדי שיצלמו אותה פעמיים בהופעה באופן מסודר, אחרת כל הצלמים היו מצלמים את באונסינג וסוגרים ת'באסטה...

shiray

New member
חחחחח טאש בת 7

ואיפה רעות עם חיימקה שלה??? עזבי זה, הילדה הזאת בכלל מטורפת- כשהיא הייתה בת שנתיים וחצי טורי אמרה שהיא ראתה במחשב את הסרט של הארי פוטר (יש לה אימפרוב לזה, שטורי שואלת מאיפה היא השיגה את הסרט, וטאש אומרת "מאג'יק"). בגיל 3 היא כבר דפקה את הראש עם כוסות שמפניה... קיצר- כל מי שרוצה ילדה מחוננת, ולוקח את הסיכון שהיא יכולה להכנס לגמילה כבר בגיל 5, שייקח אומגה 3 בהגזמה, ויצטט לבת שלו את טורי... וכן, גם אני לא הבנתי מה קשור פתאום ווינטר. היא סתם הופכת את זה ליותר טראגי ממה שזה היה. גם מי ירקוד לו באמצע ווינטר?! אפילו רעות לא רקדה, והיא דד אינסייד!

יופי |:

בגיל שנתיים וחצי טורי נגנה רחמנינוב משמיעה, והבת שלה הצליחה לראות הארי פוטר במחשב. יופי של גנים

shiray

New member
ובגיל 3 טאש רצתה להתחיל ללמוד פסנתר

ורק אז טורי קלטה שזה כנראה לא כזה טריוויאלי ללמד ילדים בגיל כזה, ושאין מורים שממש מלמדים ילדים בני 3... ממש מקדימות את זמנן...

shiray

New member
חחחח כי אימוש ידעה שהן יריבו

זה כמו שהייתי מבקשת בכיתה ח' עזרה במתמטיקה מאבא, והוא ישר שלף את הספר של הטכניון ולא הבין למה אני לא מכירה את הנוסחאות והתעצבנתי עליו...

אצלי אבא היה שולף ספרים ברוסית עם תרגילים

באורך הגלות.....
בעיקר של סדר פעולות חשבון....איכס....

shiray

New member
אז עכשיו את מבינה?

טורי הזאת בגיל שנתיים וחצי שמעה משהו וישר ידעה לנגן אותו. טאש, וכל בנאדם אחר, לא ככה...

noosh

New member
רק ההורים שלי לא ידעו מתמטיקה? ../images/Emo10.gif

אוף, איזה מעצבן זה, לא היה לי מי שילמד אותי דברים מגניבים

למעלה