וקצת פורטיס

RYaniv

New member
וקצת פורטיס

מי שהיה אתמול בהופעה של משינה ("הופעה אחרונה בקיסריה לקיץ הנוכחי" - רמיזה של יובל בנאי לעתיד ?
) זכה לראות את משינה ופורטיס, ביחד על הבמה, ללא ספק חוויה חד פעמית. זה התחיל כשיובל בנאי החל לדבר על הפרידה (הזמנית ?) מקיסריה, ובנגינה של "ניצוצות". אני חייב לציין שבהתחלה לא זיהיתי, זה נשמע לי מוכר בטירוף וידעתי שאני מכיר את זה, אבל משום מה לא קישרתי, ורק אחרי איזה 10 שניות קלטתי שזה בעצם ניצוצות. לקראת הפזמון הראשון פורטיס עלה על הבמה, והם החלו לבצע ביחד, בנוסף לניצוצות, גם את "חתול מפלצת" (בגרסה מעולה), "בנות הים" של משינה, ולקראת סוף ההופעה פורטיס חזר לבמה וכולם ביחד ביצעו את "רד מעל מסך הטלוויזיה שלי" כששלומי ברכה משתולל, כרגיל (וונאבי פורטיס ?
). לאכזבתי לא היה ביצוע של "משאית פיננסית", אבל אני סולח להם.
לסיכום, היתה הופעה מדהימה (וזה לאחר 2 הופעות נוספות של משינה), וזאת ללא ספק חוויה שכל אחד צריך לחוות, בטח כאשר גם פורטיס מגיע. מי יודע, אולי זה יביא לשיתופי פעולה עתידיים (אולי גם ברי יקח חלק ?). אגב, אם אתם רוצים לשמוע עוד ביקורות על ההופעה מפורום משינה, בקרו כאן.

ענת1986

New member
וואו... איזה כיף זה היה בטח! ../images/Emo13.gif

שמחה שנהנית...
להיכל התרבות פורטיס לא יבוא, נכון?
בכל אופן, שיתוף פעולה בין שניהם נראה לי חוויה, וממה שהבנתי גם משינה מאוד התלהבו מפורטיס! הם מעריצים אותו, מין אליל ילדות שלהם לא?
נראה שכולם שאבו מזה סיפוק... גם הקהל, גם משינה וגם פורטיס

RYaniv

New member
האמת שרוב הקהל ישב

כשפורטיס היה על הבמה... אי אפשר להאשים אותם כמובן, הרי הם באו בשביל משינה ופורטיס בא בהפתעה בגלל ההופעה האחרונה בקיסריה, אבל בכל זאת, לא להכיר שירים כמו "ניצוצות" או "רד מעל מסך הטלוויזיה שלי" שחרשו עליו ב 24? הייתי בין היחידים שעמדו\שרו כשפורטיס היה על הבמה. אבל היה שווה.

Minimal Affair

New member
חבל שישבו.

אם הייתי בהופעה, הייתי מתרגש בצורה לא חזקה. גם רמי פורטיס, וגם משינה על במה אחת.

ענת1986

New member
חחח... באמת מוזר! ../images/Emo4.gif

ממתי יושבים בהופעות?
במיוחד שזו הופעה אחרונה ושפורטיס על הבמה... מוזר.

RYaniv

New member
ישבו כי לא הכירו את השירים של פורטי

ס, וחבל. העיקר שאני נהניתי.

ענת1986

New member
../images/Emo24.gif שמחה שנהנית!

הייתי מתה להיות בהופעה הזו... אבל אני מתאפקת לקראת ת"א

למעלה