וקצת פורטיס
מי שהיה אתמול בהופעה של משינה ("הופעה אחרונה בקיסריה לקיץ הנוכחי" - רמיזה של יובל בנאי לעתיד ?
) זכה לראות את משינה ופורטיס, ביחד על הבמה, ללא ספק חוויה חד פעמית. זה התחיל כשיובל בנאי החל לדבר על הפרידה (הזמנית ?) מקיסריה, ובנגינה של "ניצוצות". אני חייב לציין שבהתחלה לא זיהיתי, זה נשמע לי מוכר בטירוף וידעתי שאני מכיר את זה, אבל משום מה לא קישרתי, ורק אחרי איזה 10 שניות קלטתי שזה בעצם ניצוצות. לקראת הפזמון הראשון פורטיס עלה על הבמה, והם החלו לבצע ביחד, בנוסף לניצוצות, גם את "חתול מפלצת" (בגרסה מעולה), "בנות הים" של משינה, ולקראת סוף ההופעה פורטיס חזר לבמה וכולם ביחד ביצעו את "רד מעל מסך הטלוויזיה שלי" כששלומי ברכה משתולל, כרגיל (וונאבי פורטיס ?
). לאכזבתי לא היה ביצוע של "משאית פיננסית", אבל אני סולח להם.
לסיכום, היתה הופעה מדהימה (וזה לאחר 2 הופעות נוספות של משינה), וזאת ללא ספק חוויה שכל אחד צריך לחוות, בטח כאשר גם פורטיס מגיע. מי יודע, אולי זה יביא לשיתופי פעולה עתידיים (אולי גם ברי יקח חלק ?). אגב, אם אתם רוצים לשמוע עוד ביקורות על ההופעה מפורום משינה, בקרו כאן.
מי שהיה אתמול בהופעה של משינה ("הופעה אחרונה בקיסריה לקיץ הנוכחי" - רמיזה של יובל בנאי לעתיד ?