וקצת על עיבריש....

וקצת על עיבריש....

זוכרים שסיפרתי לכם פעם על אחת האקסיות שלי שהייתה אמריקאית יהודיה וניסתה להרשים אותי בפעם הראשונה שעשינו סקס וגנחה "השם, השם" (יענו במקום God?), אז השבוע היה לי מקרה משעשע נוסף עם אמריקאית שניסתה את כוחה בעברית, ומעשה שהיה כך היה: הלכתי השבוע למכולת הישראלית, ולפתע נכנסה אשה נחמדה עם התינוק שלה, היא כנראה רצתה להכין מרק עוף, וביקשה צ'יקן ברסט. רצה הגורל והמוכר בחנות הינו ממוצא רוסי שמדבר קצת עיברית וקצת אנגלית במבטא רוסי כבד. והוא לא הבין מה היא מבקשת, ואז האישה שראתה שהמוכר דיבר איתי קודם מעט בעברית החלה להראות את כישורי העברית שלה וביקשה: "אני רוצה שדיים של עוף...." אני יודע שזה לא יפה, אבל נפל לי סל המצרכים בדרכי מאחורי המקרר כדי שהיא לא תראה איך אני לא מחזיק את עצמי מרוב צחוק. האם גם לכם קרו מקרים דומים? יאללה, תהפכו את השרשור הזה למעניין!

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif ענק!!!

הבוס שלי עושה תירגומים ישירים שהוא מדבר עם אנשים, אני משתדל לא לצחוק לו מול הפרצוף... הנה אחד שאנ זוכר: No one is trying to go head in head

Mירב

New member
איילוש

ראית את הסרט "אהבה קולומביאנית"? כי אם לא, מדווחים לי שיש שם בדיוק את אותה סיטואציה, (רק לא עם אמריקאית!
)

Mירב

New member
אה, הבהרה../images/Emo9.gif

יש שם את הקטע של "השם! השם!" לא ציצים של עוף...

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif אלוהים!!! אלוהים!!!

אני רואה את האור!!! סרט גדול!

billc

New member
לא עיבריש..אבל טמטום אחר..קרה עכשיו

בכיור באמבטיה לפני כמה ימים נשבר הזה שמסובב את המים החמים (לא יודע איך קוראים לזה) במקום לקרוא לאיש תחזוקה..ניסיתי לסדר לבד (עשיתי את זה כבר בעבר) בקיצר הלכתי לוולמרט וקניתי את "הזה" שמסובב את הברז והיום לפני שעתיים ניסיתי להחליף בקיצר זה נשבר ממש אז הייתי צריך להחליף את כל החלק. פתאום..בום תרח...מים ניתזים לתיקרה בעוצמה אדירה.. הייתי בשוק בהלם המומה..אבל ניסיתי לחפש איפה סוגרים את "השיבר" או איך שקוראים לזה סגרתי את כל מה שראיתי שזה ברז..נעליים..ממשיך להציף רצתי למשרד הראשי וצעקתי הצפה..הצילו.. בקיצר היא מבולבלת..מתחילה להתקשר..ואומרת לי שאין לה את הטלפון הנכון השארתי את מס' הטל ומס' הבית ורצתי חזרה הביתה חדר השינה התחיל להיות מוצף, ואני מחפש איפה לא סגרתי והנה הטמטום...המקום היחיד שלא חיפשתי הוא מתחת לכיור באמבטיה מהר סגרתי, והתחלתי במהלך ייבוש הביצה בנתיים מקבל טלפון מהמשרד הראשי אמרתי שמצאתי איפה סוגרים והיא אמרה לי שאיש התחזוקה בדרך בשעתיים האחרונות עסקנו בייבוש..ולא היה לו חלק מתאים..ביום שני הוא יגיע שוב.

billc

New member
מסקנות

1. לפני שמתקנים משהו בברז.."תסגור את השיבר" או לפחות תדע איפה הוא נמצא 2. אם מתפוצץ לך משהו והמיים ניתזים..לא צריך להכנס לפניקה ולחשוב שצריך לסגור את שיבר המים לדירה קרוב לוודאי יש שיבר "מקומי" וקרוב לוודאי הוא מתחת לכיור

סלסרו

New member
מסקנה

אתה לא אמריקאי. אמריקאי קורא לאיש תחזוקה. למה לעבוד קשה, כשאתה משלם דמי שכירות והשירות כלול?

Mירב

New member
אוייש וזה מזכיר לי...

ודווקא בישראל זה קרה, שם אין קומפלקס, אין הנהלת הקומפלקס ואין צוות התחזוקה...
: נאלצתי פעם להתקשר לבעל הבית ולספר לו שאני ממש לא מבינה איך זה קרה אבל הכיור יצא מהקיר....

Mירב

New member
ולמי שלא הבין

זה איכשהוא בעקיפין כזה קשור לנושא הפורום...

Mירב

New member
אתה גר בשכירות?!

למה לתקן לבד?, בשביל זה יש להם צוות maintenance

למה לחכות לתחזוקה

אם אפשר לפתור בעיות קלות לבד? אל תגידי שגם בשביל להחליף מנורה תקראי לתחזוקה...

Mירב

New member
אהה! נעלמת לנו פה...

לא היה מדובר על נורה. ברור שנורות מחליפים לבד, אם אני לא טועה זה גם רשום בחוזה
מה שיפה אצלי, זה שכל דבר מחליפים
יש בעיה קטנטנה במקרר? - קחי חדש! המדיח מלוכלך? - קחי חדש! וכו'....

חדש?!?!

אצלנו לא משנה כמה תבכי שהמקרר לא מספיק מקרר או המדיח לא מספיק יעיל- תמיד ישלחו את הפועלים המסכנים לנסות ולתקן. עד מתי? עד שהמקרר ינפח נשמתו. ולמה זה כך? בגלל שיש את ה RENT CONTROL, שפשוט לא משתלם לשפץ/לחדש אם אפשר לחסוך עוד כמה ג'ובות, מה גם שאם זה יעזור ואף לו במעט שהדייר יעזוב ע"מ שיהיה ניתן להעלות את המחיר לרמה סבירה... כנראה שחדש וסן פרנסיסקו לא ממש הולכים ביחד...

למעלה