וקצת חומר קריאה (באנגלית) למי

אורית ג.

New member
ולא רק ב_IOL יש סיבוכים בברית מילה

קטע זה הוא מאתר לייעוץ בענייני כירורגיה פלסטית . אי אפשר לעשות לינק לשאלה ספציפית הנה העתק (מי שרוצה לבדוק מוזמן להכנס לאתר ולעשות חיפושׂ): -------------------------------------------------------------------------------- הודעה זו נלקחה מאתר Doctors.co.il - © כל הזכויות שמורות. תאריך 04-08-2001 ---------------------------------------------------------------------- נושא: ברית מילה מחבר: דורי תאריך: 15-08-2000 11:16 שלום רב , בני בן ה-11 חודש עבר ברית מילה. עד היום איבר המין אדום מאוד , בחלקו אפילו פצע פתוח אשר נסגר ונפת לסרוגין, מה ניתן לעשות , האם יש צורך בניתוח? ---------------------------------------------------------------------- ועוד מקרה : ----------------------------------------------------------------- מחבר: בני תאריך:03-05-2001 19:57 כשהיתי תינוק ועשו לי ברית מילה ברשלנות והמוהל פגע באיבר המין שלי. מאז הייתי ב-3 ניתוחים לתקן את הנזק אבל עדיין אין לי איבר מין נורמלי. אני בן 81 עכשיו ולפני גיוס לצבא. ההורים שלי לא תבעו את המוהל אבל אני חושב שהוא עדיין בחיים. האם יש לי סיכוי לתבוע אותו? ---------------------------------------------------------------- עוד מקרה : ------------------------------------------------ מחבר: סגלית תאריך:24-07-2000 13:31 בני זקוק לתיקון ברית מילה רפואי לאחר שהושאר לו עור עורלה עודף ולאחר שנלכדו מתחת לעור בלוטות שומן שעלולות להתפוצץ. האם יש מקום לתבוע את המוהל? ----------------------------------------------------- ועוד, ------------------------------------------------------- מחבר: דוגי תאריך:11-06-2001 21:38 אני בן 54 ויש לי עיוות קשה באיבר המין - לפי דעתי ייתכן ומדובר בעיוות שנוצר בגלל ברית המילה שעברתי. כיוון שהוריי כבר לא בחיים אין לי איך לברר זאת. האם חלה התיישנות במקרים אלו, מה הפיצויים שאוכל לקבל וכיצד אוכיח שזה אכן קשור לברית המילה שלי ? ------------- במקרה האחרון יש ספק אם המדובר בעיוות כתוצאה מברית מילה- למרות זאת שמתי אותו פה. יש בבירור קשר הסתרה (כמו שאמר מנתח וכמו שאני יודעת) שבגללו לא תמיד מדווחים ההורים שהאיבר המעוות או הפגוע של בנם נפגע מהברית. לדעתי זה עוד מקרה כזה כי אילו היה האדם הזה נולד פגוע בוודאי היו נמנעים מלמול אותו על שרופא ינסה לתקן. עד כאן, בינתיים

אמיר.

New member
כנראה שכל סיבוך מגיע לרשת ...

אבל המסקנה ברורה קחו רק מוהל מומסך ומנוסה !!!!! (נ"ב - בעיות של חיתוך חסר נפוצות אצל כירורגים יותר מאשר אצל מוהלים)

למעלה