ופתאום אחרי 4 שנים

dikla58

New member
ופתאום אחרי 4 שנים

ופתאום אחרי 4 שנים הוא עזב אותי לבד , את כל הנעורים שלי עברתי איתו , לדעתו הוא מצא מישהי אחרת יותר טובה ממני , אני לא מבינה איך בן אדם יכול לעשות לעצמו סווצ'ץ בראש ולנתק הכל , הוא טען שאני לא נתתי לא את החופש שלו ואולי הוא צודק.... למרות שאמרתי שאני ישתנה והתחננתי אליו הוא פשוט לא רצה אותי...... אני לבד בלי חברות בלי אנשים ובלי כלום אני על סף התמוטטות עצבים

s h o o s h a

New member
קודם כל, לפני הכל -

קחי נשימה עמוקה את רק בת 22 וכל החיים לפניך הנעורים שלך רק בתחילתם ועוד לא אבדה תקוותך אז נכון שארבע שנים הן לא מעט זמן, בעיקר כשאוהבים וננטשים הכאב הוא נורא, התחושה עוד יותר וכרגע את זקוקה לזמן אבלות, כן, ממש כך תבכי ותתאבלי על הקשר שהיה ונגמר וכשתסיימי להתאבל, תתחילי מחדש. תתחילי ב"איסוף" חברות, תתחילי לדאוג ולבנות את עצמך, תתחילי לאהוב את זו שניבטת אליך מן המראה בכל פעם שתתבונני בה. כי כאמור, נעורייך הם רק בתחילתם ויש לך את כל הזמן שבעולם לפרוח וללבלב. בהצלחה

חרדת נטישה

דקלה יקרה, כשקראתי אותך חשבתי בתחילה שאת בת 58 כמצויין בכינוי. הדברים שכתבת באמת הסתדרו לי עם גיל כזה. אבל כשקראתי את התגובה של שושה והבנתי שאת רק בת 22, זה כבר באמת לא כל כך הסתדר לי. שימי לב באילו ביטויים את משתמשת: "עזב אותי לבד". "יותר טובה ממני". "ואולי הוא צודק". "התחננתי אליו". "פשוט לא רצה אותי". "בלי חברות, בלי אנשים ובלי כלום". אז פלא שאת על סף התמוטטות עצבים? לדעתי את סובלת מחוסר ביטחון עצמי קיצוני וכנראה שגם מחרדת נטישה. את לא מספיק עצמאית ולדעתך בלי גבר את פשוט אבודה בעולם. את כולה בת 22 דקלה, כל החיים לפנייך, את לא צריכה למהר לשום מקום. אם אין לך חברים וחברות תנסי להתחבר לחוגים כמו "פנויים-פנויות", טיולים של החברה להגנת הטבע, (אם זה מושך אותך). גם האינטרנט מספק כר נרחב להיכרויות: פורומים, צ'טים וכו'. אולי גם סדנא לפיתוח המודעות העצמית יכולה לעזור. טיפול פסיכולוגי אם זה ממש ממש מפריע לך. אין כל בושה להשתמש בכלים הנ"ל. ולסיכום, לא נראה לי שאת זקוקה כרגע ל"תקופת אבלות". את רק תשקעי בזה יותר ויותר ותרחמי על עצמך ועל מר גורלך. תפתחי קצת יותר לעולם החיצוני והכל יבוא על מקומו בשלום.
שיהיה במזל והצלחה.

משהו ששמעתי בתכנית טלוויזיה

לא טוק שואו או טלנובלה אלא "כיתת אמן" עם מנצח (שכחתי את שמו) שדיבר על אמנות הניצוח והנגינה ועל תפיסת עולמו. אחד הדברים שאמר שם, בהקשר של חיבור לרגשות והעברת החיבור אל הקהל, היה הדבר הבא (ציטוט חופשי מהזיכרון): "אם לא היתה לך אהבה גדולה ואיבדת אותה - לך ומצא לך אהבה ואבד אותה. אנחנו לא מבקשים לנו סבל אבל חוויות שאנחנו עוברים הן אלו שמעצבות אותנו ומאפשרות לנו לגעת ברגשותיהם של אחרים". נזכרתי במשפט זה בעקבות קריאת הודעתך. אומר לך וזה לא ינחם אותך כעת, שאין מי שלא עבר אהבה שנסתיימה בכאב, ומי שלא עבר זאת כנראה תקוע באיזשהו שלב רגשי ויש לכך ביטוי במקומות אחרים בחייו. אני מניח שכרגע האמירה הזו לא אומרת לך כלום, אבל אני משוכנע שבעוד מספר שנים תוכלי להביט אחורנית ולאמר שהאהבה הזו, שהיתה והסתיימה כפי שהסתיימה, תרמה להתבגרותך. כרגע אין לך מה לעשות - רק להתאבל. אל תילחמי באבל, עכלי את הפרידה ומצאי את הכוחות להמשיך את חייך מבלי לשפוט את עצמך כאילו את לא בסדר או אשמה שכך קרה - בדיוק כפי שהיית עושה אם הפרידה היתה נובעת מכוח עליון. עוד יהיה לך הרבה טוב, אני משוכנע בכך. בהצלחה.

דיקלה ../images/Emo182.gif

האושר שלך לא צריך להיות תלוי בגבר...את צעירה מאד, אני בטוחה שתמצאי אהבה חדשה, ובינתיים תתאוששי, כן זה קשה אחרי שנים רבות, קחי לך תקופה של הסתגרות כזאת, תבכי ...ותראי שהזמן עושה את שלו.. דקלה, אל תתחנני ואל תנסי להבין את האיש הזה, חבל שהוא אמר לך שאת לא נותנת לו חופש לפני....שלוש שנים אלא רק עכשיו, ואת לא צריכה להשתנות בשביל אף אחד, תשארי כמו שאת, יש מישהו שיאהב אותך כמו שאת, בהצלחה חמודה

dikla58

New member
אתם חושבים שהוא יחזור אליי אם

אני יתן לו את החופש הזה שבוע שבועיים ? מה אתם אומרים

dreamgirl000

New member
לבינתיים הוא כבר עם מישהי אחרת.|איש

לדעתי רק אחרי שהיא תזרוק אותו...יהיה מצב שייזכר בך ואז יחזור אלייך. אבל נשמה...מה את צריכה אותו... גם אני הייתי בתקופה כזאת שאחרי שנתיים מלאות של חברות הוא פתאום קם וניתק את הקשר... יהיו לך עוד ויהיה לך עוד מישהו מקסים שיבוא וירצה אותך והפעם הבאה אני מאינה שתהיה אמיתית... דבר ראשון את לא צריכה להתחנן אליו...להבטיח ושתשתני אם הוא כבר עשה החלטה ואל תתני לו לחזור אם הוא ייבקש כמו שאת התחננת והוא התעקש שלא כך שייראה שאת בעלת אופי ודעה משלך הוא בחר לעזוב אותך...אז יילך......תני לו שירדוף אחרייך.. אלא אם כן...הוא באמת ישתדל וישקיע במחשבה שלו לחזור אלייך...שיראה שאת לא צריכה שיבואו אלייך...רק כדיי להשלים משהו.( אם את מבינה למה אני מתכוונת). ולבינתיים אל תתני לדיכאון לדרדר אותך....תגידי שאת אוהבת אותו..ואהבת אותו 4 שנים...סוף סיפור...ועכשיו מתחיל לו סיפור חדש.... לבינתיים תשקיעי בעצמך... תעבדי.... תעשי משהו עם עצמך....תכירי חברות.ידידות..תצאי תבלי....:)) רק אל תתני לעצמך...להתאבל..לדעתי זה ממש לא נכון...לתת לעצמך ליפול בגלל איזה בחור שבחר בכיוון אחר..בחור שאין לו שכל למה שעשה... אני בהחלט מבינה את הכאב שלך...כי זה בעצם מישהו ש-4 שנים מעמד החזקתם יחד...תבכי פעם אחת..אבל לא להרשות לעצמך לבכות יותר מפעם אחת... כי הוא הלך להוציא דמעה אחת.... אז לא שווה את ההשקעה.... תגידי כולם הם כאלה..עוזבים...וחוזרים...ויש חדשים שבאים...ואלה אוליי יהיו הכי טובים!!!!! בהצלחה

seeyou

New member
למה לך אשליות?../images/Emo22.gif

אם הוא עשה לך פעם הוא ימשיך באותה דרך... את חייבת להתגבר ולפתוח דף חדש בחיים!

למעלה