ופרי לבוקר - של מה?
ד דר קיינס New member 14/5/04 #12 עודדי מצטער, אך התשובה לא מדויקת זה לא פאסיפלורה.באמת דומה ומבלבל. תראה מה אורקה כתבה והיא קיבלה את הפרס בהתאם.
עודדי מצטער, אך התשובה לא מדויקת זה לא פאסיפלורה.באמת דומה ומבלבל. תראה מה אורקה כתבה והיא קיבלה את הפרס בהתאם.
A adigreen New member 13/5/04 #5 מלכה, סליחה אמירה, מזל טוב../images/Emo24.gif גם מרותי וגם ממני, שתמשיכי להיות מי שאת ומה שאת אלעד
א אורקה New member 13/5/04 #7 ואני כל כך רציתי עוד כתר ../images/Emo10.gif נו מילא... בחרתי את הרביעית מימין בשורה השניה.
A alexit New member 13/5/04 #9 שווה ביותר.אז מה אם לא הספקתי להכנס אתה כבר משדרג את הפרסים? לנו לא מגיע את בראד פיט?
ד דר קיינס New member 14/5/04 #11 תנצחי ואז נראה מה יצא הביצה שלך כפי שאת יודעת עם קשרים מתאימים, פרוטקציה היא לא דבר רלוונטי תתחילי לתקשר עם חברי ועדת הפרס, אני מכיר את חלקם, זה עובד... מי שלא מתחנף זוכה לחבר מימין
תנצחי ואז נראה מה יצא הביצה שלך כפי שאת יודעת עם קשרים מתאימים, פרוטקציה היא לא דבר רלוונטי תתחילי לתקשר עם חברי ועדת הפרס, אני מכיר את חלקם, זה עובד... מי שלא מתחנף זוכה לחבר מימין