ופרח לבוקר טוב
A alexit New member 11/4/04 #2 שאני אסתכן?פריחה של פרי הדר. אולי לימון (ואולי אני בכלל לא בכיוון). ד"ר בעדינות בבקשה.
A alexit New member 11/4/04 #6 להיפך עודדי.רק השלמתי אותך כי כידוע הד"ר לא מקבל תשובה חלקית. דובדבן אז בטח שבשלג.לא?
A alexit New member 11/4/04 #8 אוי,עודדי.נהיית קשה.כל אחד שמעלה תמונות של דובדבן מיד מעלה דובדבן בשלג. זה הכל.מקוה שהבנת. אם לא אני אסביר שוב: כל אחד שמעלה.....
אוי,עודדי.נהיית קשה.כל אחד שמעלה תמונות של דובדבן מיד מעלה דובדבן בשלג. זה הכל.מקוה שהבנת. אם לא אני אסביר שוב: כל אחד שמעלה.....
ק קנגה ורו New member 11/4/04 #9 ../images/Emo12.gif דובדבן ../images/Emo35.gif זו פריחת הדובדבן... והשלג?
ע עדנה מ New member 11/4/04 #10 זה משהו ממשפחת הלועניתיים, אולי - אבל מה אולי נבקש מהד"ר חנינה -שיגלה לנו לפני שהסקרנות תגמור עלינו [וגם איפה אפשר למצוא את זה ...]
זה משהו ממשפחת הלועניתיים, אולי - אבל מה אולי נבקש מהד"ר חנינה -שיגלה לנו לפני שהסקרנות תגמור עלינו [וגם איפה אפשר למצוא את זה ...]
ד דר קיינס New member 11/4/04 #11 אכן מבלבל, חברים יקרים וחברות הפרח הוא פרח קלאסי של משפחת השפתניים. מסוג ה- LAMIUM אני מודה שזה קצת מבלבל, אם כי רוב האנשים דוקא מתבלבלים עם אבטיח או תות
אכן מבלבל, חברים יקרים וחברות הפרח הוא פרח קלאסי של משפחת השפתניים. מסוג ה- LAMIUM אני מודה שזה קצת מבלבל, אם כי רוב האנשים דוקא מתבלבלים עם אבטיח או תות
ע עדנה מ New member 11/4/04 #13 ואיפה ניתן למצוא את זה../images/Emo35.gif יש לו גם ריח טוב, או שהוא סתם יפה
ע עדנה מ New member 11/4/04 #14 אז זהו, חשבתי שזה ממשפחת השפתניים, אבל הפרח די מבודד, ולא רואים את צורת התפרחת האופינית למשפחה. וחוץ מזה, המין הנפוץ במקומותינו הוא הורוד/ארגמני, ואילו הלבן יותר נדיר - אם בכלל נמצא כאן?
אז זהו, חשבתי שזה ממשפחת השפתניים, אבל הפרח די מבודד, ולא רואים את צורת התפרחת האופינית למשפחה. וחוץ מזה, המין הנפוץ במקומותינו הוא הורוד/ארגמני, ואילו הלבן יותר נדיר - אם בכלל נמצא כאן?
R r66 New member 11/4/04 #18 אוי, אני מתה על הצוף שלהם יש לנו כאלה שיחים ליד חד"א, אני תולשת את הפרחים ואוי... הצוף שלהם טעיםםםםםםםם.... אני נוגסת את הקצה וככה סוחטת את כל הצוף ממממ ...
אוי, אני מתה על הצוף שלהם יש לנו כאלה שיחים ליד חד"א, אני תולשת את הפרחים ואוי... הצוף שלהם טעיםםםםםםםם.... אני נוגסת את הקצה וככה סוחטת את כל הצוף ממממ ...
ד דר קיינס New member 12/4/04 #19 נשברתי - תרבחו ותסעדו- נזמית באוירת ערב חג ומחר המימונה יאללה- שיהיה זוהי נזמית לבנה ממשפחת השפתניים. צולם בואדי קט ליד טבעון.
נשברתי - תרבחו ותסעדו- נזמית באוירת ערב חג ומחר המימונה יאללה- שיהיה זוהי נזמית לבנה ממשפחת השפתניים. צולם בואדי קט ליד טבעון.