ופוריאן? זו את?

moon flower

New member
ופוריאן? זו את?

יו הראשונה שאני פוגשת מפאלט D: סוף כל סוף לאחר שאבני החליט לסגור כמעת התאבדתי איפה איווי ואמילי? מון את שם? *פותחת ספר זכרונות ומתחילה לבכות:D* בכל מקרה אני יתחיל מחדש את ג´וטו ע"פ מרינה ... :)

Fool Moon

New member
המממ תזכירי לי מי את?

אני ויפוריאון(בת) מפאלט ז"ל, דרך אגב עם תיכנסי לאתר הנוער שיש במקום פאלט תראי שבסיפורים התחילה ענבר לפרסם מחדש את הסיפור על אימילי והאיווי שלה.

moon flower

New member
אני יזכיר לך היו לי כמה ניקים...

1) השם המקורי אספאון 2) השם ש"העניקה" לי ענבר הדיטו שלה 3) השם שנתנו לי בגלל ג´וטו ע"פ מרינה מרינה (דהה) וזהו א.ג.ב. מי עוד יש פה מפאלט? אולי ענבר טוב זה כמעט על בטוח... ובקשר לפאלט לא יודעת הוא כבר פסה עדיף שהיו משאירים אותו אתר פוקמון כי מילא יש מלא אתרי נוער מי צריך עוד אחד?! דווקא פאלט היה אתר פוקמון על רמה עד שאבני החליט להפוך אותו לסטייק זול ומופקר ששוכב מעוך ומפוזר ברחבי דיזינגוף...

moon flower

New member
ג´וטו ע"פ מרינה !!! הגראס מפאלט מכה

טוב אני עושה קצת שינויים בסיפור נבר מיינד פורולוג מרינה התעוררה קו ורדרד עלה באופר השעון הראה את השעה 4:56 מרינה נאנחה היא נכנסה לחדר האמבטייה דרך החלון נראה פאו הסטנטרט של אחותה הקטנה. סיווקון הסתכל עליה. מרחוק היא נראית כל כך תמימה... אך היא אפילו לא יודעת איזו משימה קשה עליה למלא. אני מקווה שאתה צודק גארודון ואנחנו נצליח הוא מלמל לעצמו אנון ניגש אל סיוקון אנון: כל יחידת הטלפטיה מוכנה אדוני סיוקון: טוב אנון נסו לשכנע את הוריה לעבור לניו-בארק שם סלבי ייתן לה את האותות אסור להם להשאר במהוגני זה מסוכן מדי באיחוד אחרי שראיקו פנה לצידם של האחרים... אסור לנו לבזבז זמן לכו לפני שמשהוא אחר יתעורר... פרולוג חמוד לא? נה על מי אני עובדת לא נורא אני עצמי נהינת לקרוא את מה שכתבתי אבל נא להזהר יהיו פה חלקים שלא מומלצים לקריאה לילדים מתחת לגיל 10 הם עלולים לקבל תראומה (יש בסיפור כמה מקרי מוות) וזה כבר ברצינות.

moon flower

New member
טיר-ספפ´יר ויהלום הקרח

טוב אש יפי יי וולקם בעצם אם חושבים על זה טוב מי פה לא מפאלט? ביתה של מרינה 5:10 בבוקר מרינה ירדה במדרגות, על שולחן הקפה היה מכתב מקופל מרינה: זה בטח אלי *** ברכות נשמת המים עלייך להגיע מהרר ככל האפשר לניו-בארק להתאחד עם עוד שתי נשמות משרתתי טיר-ספפ´יר תלווה אותך לשם דרך מערת הקריסטל משם כבר תמצאי את דרכך טיר-ספפ´יר תשאר איתך בכל מקום השתמשי בה וביהלום הקרח בחוכמה... *** מרינה: מכתב מוזר מעניין ממי זה מרינה הרימה את עינייה ושובל של אבק סגלגל נשאר באוויר. מרינה הביטה אל ידייה המכתב נעלם ובמקומו הייתה איווי זהורת שהחזיקה יהלום בצבע כחלכל ככה בפיה איווי:ויייי! היהלום החל לזהור ונחת על צווארה של מרינה מבלי ליפול מרינה: וואו את בוודאי טיר-ספפ´יר האיווי הנהנה כאות הסכמה. היא קפצה מידיה של מרינה והפנתה את מבטה לעבר הצפון. זה קרה ברגע הכל התשתש ואחר כך הבית נחת במקום חמים ומישורי מרינה: ניו-בארק, אב אבל איך צללית קפצה במהירות והחלה דוהרת ליכיוון הרי בלאקטורן היא ראתה ילד משחק עם איווי שדמה לאיווי שלה רק הוא היה קצת יותר גבוה האיווי גנח במאמנו ויהלום אדום נפל לו מהכיס... המששך יבוא

moon flower

New member
המשךךך (לענבר יש קטעים שדומים לקטעי

ם מפוקמון וואר) בהמשך החלקים של הפרק (שיו היא תפגוש את טנסה
פרח הדמעות חלק א´ ניו-בארק המעבדה של אלם 6:57 ???: קדימה קמון מהר יותר קמון: אני משתדל בטואה בטואה: זהו ארזת אותם מאגיז יהיה מרוצה ???: פרו"פ אלם זה אני ג´וניצ´י! איפה אתה?היי אתם לא אמורים להיות פה בטואה: ניחשת נכון ילד זה אנחנו... (נשמע גיחוך מרושע) ג´וניצ´י:צוות א´קינה!!! קמון: נכון ילד, צא זובאט! בטואה:גם אתה גם אתה קופינג! ג´וניצ´י:צא ליפ-איזמרגד! איווי עם עיניים ירוקות יצא מהפוקדור ג´וניצ´י: נשמת העשב התגלי אלי! רוח ירוקה נכנסה דרך החלון ונכנסה לגופו של האיווי ג´וניצ´י:טוב ליפ אתה יודע מה לעשות! האיווי הנהן וביללה אדירה כנפי שפירית ירקרקות החלו לצמוח מגבו *** מרינה:טיר-ספפ´יר זה פוקימון פצוע מכיוון המעבדה בואי אני חייבת לעזור לו היא זינקה מהחלון ואיווי רצה אחריה. היא חלפה סנטימטרים ספורים מפניו של הילד עם האיווי ילד: היי לאן את רצה! מרינה:להציל פוקמון פצוע אלא מה! היא הסתכלה לאחור במבט מודאג הילד חייך ואמר:בטח האיווי ששל ג´וניצ´י שוב השתנה מעניין למה? מרינה: אין זמן לדיבורים חייבים להציל את הפוקמון! ילד: אני בא, אה וקוראים לי קנטה נעים להכיר מרינה: יופי אני מרינה עכשיו בוא כבר! היא החלה לרוץ לכיוון המעבדה בזמן שקנטה משתרך מאחוריה קנטה: טוב פאייר-רובי השתנה! האיווי קרע את האוויר ביללה איומה זוג כנפי דרקון צמחו מגבו והוא נהפך לפלאריון מרינה: וואו היא הוציאה את היהלום מכיסה ומלמלה: בטח יש לזה קשר עם טיר-ספפ´יר... מרינה: טוב בואי נאלטר טיר! השתני! טיר- ספפ´יר צווחה והיהלום ריחף חלק ממנו התנתק ונכנס למצחה היא זהרה בתכלת ורוח כחלכלה באה מן הצפון מתפצלת לחמש זרמים שניים נכנסו לגב משם צמחו שני כנפי פרפר שקופות וכחלכלות הזרם השלישי נכנס למצח והוציא את היהלום על פני מצחה הרוח הרביעית נכנסה לחזה והפכה אותה לוופוריאן הרוח החמישית נכנסה ליהלום והשאירה סימן של כוכב בפנים. קנטה: וואו עוד נשמה ברוכה הבאה! מרינה: תודה קנטה! *** ???: אמא אני צריכה ללכת זה עניין דחוף אמא: תחזרי מהר טנסה´לה! טנסה: או.קיי אמא! ביי! הנערה החלה לרוץ לכיוונם של קנטה ומרינה היא הייתה מבוגרת מהם בהרבה אספאון עם תכשיט סגול התלוותה אלייה טנסה:פסי-אמטיסט השתני! כנפיים לבנות צמחו מגבה של האספאון והכוכב על היהלום של טנסה נעלם טנסה: אני חושבת שמצאת את בת הזוג... *** מרינה פתחה את דלת המעבדה ונכנסה בריצה תמונה קפאה במוחה שלוש מאמנים נלחמים ואיווי מדמם עם כנפי שפירית עם הרצפה,מרינה כמעט פרצה בדמעות היא נכנסה בצעקות אל הקרב מרינה:טיר תקפי!!! הוופוריאן תקפה בקרן הקוטב (auora beam) והקפיאה את הזובאט מרינה:טיר תקפ.. יד סתמה את פיה וקול חלוש מאחורה אמר קנטה: השאירי את זה לי ג´וניצ´י הוא חבר שלי. מרינה צעדה לאחור וחיבקה את קנטה בעוד דמעות זולגות מעיניה,הוא ליטף את שיערה ופקד לפלאריון שלו לתקוף במטחי אש (flame thrower) הקופינג הורד ושני הנערים נסתלקו. מרינה רצה אל האיווי וחיבקה אותו,האיווי פתח סדק דק בעיניו וחייך חיוך קלוש. טנסה פרצה למעבדה והרימה את יהלומה הכוכב ביהלום של מרינה החל לזהור. המשך יבוא...

למעלה