ופוף - התורכי נעלם

• פותח הנושא Vguru
  • פורסם בתאריך

Vguru

New member
ופוף - התורכי נעלם

הי. אני מנסה להיזכר בבדיחה ישנה ששמעתי פעם. יש מצב שתעזרו לי? היא נגמרת בזה שמישהו התכופף ואז - פוף, התורכי נעלם. מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום.... תודה.

the shraga

New member
אני זוכר

זה הולך ככה הומו פרסי ואמריקאי מתים פתאום בא אליהם מלאך המוות ואמר להם ככה:אני אתן לכם לחיות אבל אם אתם תחזרו לחטאים שלכם אתם הולכים ישר לגהנום. וכך האמריקקאי הבטיח לא לאכול ג'אנק פוד ושלל מזון מהיר,הפרסי הבטיח לא להיות קמצן ולהרים כסף מהרצפה וההומו הבטיח לא לתקוע יותר אנשים מאחור יום אחד האמריקאי הלך לבד והפתאום ראה מסעדת מזון מהיר ולא היה יכול להתאפק "פוף". אחרי כמה ימים הפרסי וההומו הלכו יחד ברחוב ופתאום הפרסי ראה שקל על הרצפה,הוא לא הצליח להתאפק ו"פוף" "פוף" 0-:

Vguru

New member
וואלה. עוד גירסה

תודה! הנה עוד גירסה שמצאתי: יהודי, צרפתי וטורקי הולכים ברחוב. פת-אום נופל עליהם כבל מתח גבוה, כולם מתחשמלים ועולים בסערה השמיימה בא מלאך, בודק ברישומים, ואומר להם "תשמעו, עדיין לא זמנכם, קרתה תקלה בקארמה, אבל בגלל בעיות פרוצדורליות אני לא יכול סתם ככה להחזיר אתכם. לכן נעשה עיסקה - עליכם להימנע מהתשוקה הכי גדולה שלכם, רק תחתמו כאן כאן וכאן, ותוכלו לשוב לפני האדמה" וכך אכן קרה למחרת שוב הלכו יחדיו שלושת החברים במדרחוב. פתאום הצרפתי רואה חנות יינות, רץ פנימה ופוף, נעלם הצרפתי היהודי והטורקי ממשיכים קדימה, פתאום רואה היהודי מטבע על הרצפה, הוא מתכופף ופוף... נעלם הטורקי.

למעלה