ופה ראיון עם ג'נסן...
ב ברודי New member 19/1/06 #2 ../images/Emo6.gif איזה חמוד הוא... מעניין אם הסידרה החדשה שלו תגיע [היא לא הגיעה עדיין נכון?] לארץ.
ב ברודי New member 19/1/06 #4 אז מזל שיש לי יס../images/Emo3.gif נראה לי פעם ראשונה שאני אומרת את זה. בעצם פעם שנייה.. [פעם ראשונה היה כשראיתי את ג'ס בקונאן אובריאן ] את יודעת אולי על ביקורות שנתנו לסידרה? טובה/על הפרצוף..?
אז מזל שיש לי יס../images/Emo3.gif נראה לי פעם ראשונה שאני אומרת את זה. בעצם פעם שנייה.. [פעם ראשונה היה כשראיתי את ג'ס בקונאן אובריאן ] את יודעת אולי על ביקורות שנתנו לסידרה? טובה/על הפרצוף..?
B BaR 5 New member 19/1/06 #5 ../images/Emo182.gif הסדרה מעולה ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif כן אני רואה היא באמת יאפה ואני מאודד ממליצה לראות גם יש קומונה לסדרה אם את רוצה לדעת ככה על מה היא...
../images/Emo182.gif הסדרה מעולה ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif כן אני רואה היא באמת יאפה ואני מאודד ממליצה לראות גם יש קומונה לסדרה אם את רוצה לדעת ככה על מה היא...
ע ענבררר New member 19/1/06 #6 אני חושבת שהסדר יפה.. כאילו לא ראית י** אבל שמעתי, וגם היא נשארת לעוד עונה וביקורות טובות אזל זה יהיה מבאס כי זה אימה
אני חושבת שהסדר יפה.. כאילו לא ראית י** אבל שמעתי, וגם היא נשארת לעוד עונה וביקורות טובות אזל זה יהיה מבאס כי זה אימה
N Nitzan122 New member 20/1/06 #9 באמת?! איך? הדבר הטוב היחידי שיש בהוט זה ורוניקה מארס... ביס יש טונות סדרות טובות... תודה לאל על המחשב...
באמת?! איך? הדבר הטוב היחידי שיש בהוט זה ורוניקה מארס... ביס יש טונות סדרות טובות... תודה לאל על המחשב...
ח חנוש האחת1 New member 20/1/06 #8 ../images/Emo112.gifאההההההההה../images/Emo47.gifיש../images/Emo47.gif
I inbula New member 26/1/06 #11 איזה חמוווווווד ../images/Emo6.gif אני כבר מתה שהסדרה תגיע לארץ! (ולא רק ליס... )