ועם בשוקולד עסקינן

ido0804

New member
ועם בשוקולד עסקינן

הייתי חייבת להשביעה את תשוקותי האמת שהכל התחיל בבוקרו של יום אתמול (יום שני) ממש באי שליטה נכנסתי ל"ארנו" בהוד השרון וקניתי ממש בלי שליטה כמה פרלינים לעצמי, ממש לפינוק עצמי לאחר שהגעתי הבית "הרחתי" שגם זה לא מספיק לי אז התחלתי לפתוח ארונות וגיליתי שיש לי קמח, 600 גר' שוקולד, וחמאה. לא התאפקתי בערך אחרי שעה זה מה שיצא הן נקראות מושחתות של קרין גורן מומלץ להגדיל

מני.ת

New member
נראה מצויין ../images/Emo45.gif

נראה מעולה , אני מציע שאם את שמה תמונה של עוגיות, מקובל לצרף מתכון. כך עושים בפורום מתכונים בכל אופן.

ido0804

New member
המתכון לעוגיות מושחתות

החומרים הדרושים 300 גרם שוקולד מריר 100 גרם חמאה 3 ביצים, בטמפ' החדר 2/3 כוס (130 גרם) סוכר 1/3 כוס (45 גרם) קמח 1/2 כפית אבקת אפייה 1/2 כפית מלח לקישוט: 100 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס 100 גרם שוקולד חלב, קצוץ גס 100 גרם שוקולד לבן, קצוץ גס ההכנה ממיסים יחד שוקולד וחמאה. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד. מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה. בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל את שלושת השוקולדים לקישוט. אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז. מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים. הבלילה מאוד נוזלית וזה בסדר גמור יש להרים אותה עם כף גלידה קפיצית (כך הכי נוח) עם המון אומץ בתבנית תנור רגילה נכנוסות בערך 9 עוגיות שטוחות ומאודדדדדד גדולות

TEPELA

New member
יו גם אני עשיתי את העוגיות האלה..

יצא בדיוק ככה.. מעולות!!!

למעלה