תראו איזה חיוך יפה! וכן, ככה אני מרגישה ביומיים האחרונים.. ומצטערת שקצת נטשתי פה את הפורום לטיפה זמן.. פשוט היום הייתה לנו אולימפיאדה בהדר יוסף! משהו לכל הבתי ספר שבמרכז.. ולקחתי מקום שלישי!! כן כן.. ספירו`ש הצליחה לעשות משהו בחיים שלה.. לא להאמין! בכל אופן.. תודה למי שדאג לי.. תודה! אז.. כבר אמרתי שאני אוהבת אתכם? ספירו`ש
אני ממש שמחה לראות אותך מחייכת .... החזרת אותי כמעט 10 שנים אחורה גם אני הייתי משתתפת בתחרויות בהדר יוסף בין כל בתי הספר בארץ איזה יופי שמחה בשבילך... המשך יום נעים ...
תמשיכי להיות מחורפנת, להזיק זה לא יכול... מחכה לראות עוד חיוכים, אבל בעיקר לשמוע ממך! (וגם אותי החזרת כמה שנים טובות אחורה... הדר יוסף...ממש הרגשתי באולימפיאדה... טוב, אולי רק מיני-אולימפיאדה...) שלך, (לפחות במחשבות) - אני.
היי ספיר, דבר אחר שמים לב ובגדול, זה שאת יודעת להחזיר אהבה ותודה, ראי איך את מעדכנת אותנו. את מתוקה להפליא ושמים לב לכך מבין השורות, הלואי והרגשה טובה תגרור הרגשה טובה אחריה. עם או בלי האנשים, ואין ספק שרכשת לך כאן אהבה גדולה. כבר הגדירו אותך כאן כמלכה לא?? וכמובן מאושר בזכיה שלך. אוהבת מכל הלב יונית.
ספירוש... אני שמחה שאת מאושרת!!!! תמיד היי כך שחיוכך יסנוור אנשים! תמיד תשאפי כמה שיותר גבוה! כי זה הרי ברור שתגיעי הכי גבוה! גאה בך מאוד שניצחת בשבילנו!!!!!! אוהבת אותך ילדה, שמרי על עצמך, ליאת.