ועכשיו !!! תמונות.
או אולי יותר נכון תמונת. ה AFTER PARTY של המפגש. שוב כרגיל, האיזבלה בר: ביקורת אמרתם? בבקשה, הגענו אל המקום שני חברים (בים בם בום). בדיוק כמו שבוע שעבר, עמדנו והבטנו שוב במקום שלא הכינו לנו, למרות שאנו כל יום שלישי באים בערך 20-30 חברים. עלינו לרחבה והתישבנו. הגיעה המלצרית שאמרה שהמקומות שמורים. אמרתי לה שאין בעיה ותודה שהם שמרו לנו אותם. חיוך חמוץ. ניסינו לברר למה המקום לא דאג לנו למקומות היות ו30 אנשים זה מספר מכובד ביותר לפי דעתי. הבחור שיצא החוצה אמר לנו שב 22:00 הוא לא ישמור מקומות אז אחד האנשים העיר כי אם לא רוצים אותנו אז... פה הבחור פשוט הגזים לפי דעתי!
"אל תתחיל להיות לי תוקפני, תלך." סליחה אבל זה לא דבר שאמור לומר בן אדם ללקוח שמביא איתו עוד 30 איש (לפחות). אוקי, ישבנו בסופו של דבר. השולחנות לידינו התפנו ולמרות שהוספנו שולחנות נאלצנו להצטופף. לא לעניין. שבועיים קודם לכן הם דאגו למקומות וכעת פתאום קשה להם ? המחירים? אלוהים ישמור! שישלחו את המלצריות ואת הערס הקטן הזה עם מסכות סקי כבר ולפחות יתנו לזה לגיטימציה. סליחה אבל המחירים לא סבירים. שירות? מלצרית אחת היתה מאוד נחמדה וחייכה כל הזמן, למרות שאני יודע שאנחנו אנשים מוזרים ובדרך כלל קשים מאוד. השניה היתה חמוצה רוב הזמן וסתם העבירה בי רצון לומר לה כל פעם "טוב, תלכי כבר." קהל המקום היה מגוון רחב של אנשים. כולם הסתובבו שם ודיברו והרעישו כמובן (שאני בדרך כלל עושה המון רעש...). מוסיקה בחוץ אין. המקום, למרות העיצוב הנחמד שלו, נראה די קודר בגלל החצר האטומה שלו. גם קשה לי להעריך את היאפים המבחילים הללו שמגיעים למקום עם הג´יפים של B.M.W ושאר מכוניות כאלה. החניה שם חביבה בתוך המקום. אם אין בפנים חניה אז עדיף לך לחפש מקום אחר לצאת אליו כי חניה באיזור מרכז הכרמל אתה תמצא בדרך כלל כמה קילומטרים מהמקום... באופן כללי הייתי אומר שהמקום לא שווה את הביקור בו. אנחנו בכל אופן מחפשים מקום אחר למפגשים. את הטובות שלהם ואת ה"אירגון" המופתי שלהם שישמרו לעצמם. נ.ב. גלילי סינטה מומלץ בכל זאת. וזה תמיד כיף להתווכח עם המלצריות שה"פוקצ´ה" שלהם זה בעצם פיתה (טיפה Well Done אבל בכל זאת פיתה).
או אולי יותר נכון תמונת. ה AFTER PARTY של המפגש. שוב כרגיל, האיזבלה בר: ביקורת אמרתם? בבקשה, הגענו אל המקום שני חברים (בים בם בום). בדיוק כמו שבוע שעבר, עמדנו והבטנו שוב במקום שלא הכינו לנו, למרות שאנו כל יום שלישי באים בערך 20-30 חברים. עלינו לרחבה והתישבנו. הגיעה המלצרית שאמרה שהמקומות שמורים. אמרתי לה שאין בעיה ותודה שהם שמרו לנו אותם. חיוך חמוץ. ניסינו לברר למה המקום לא דאג לנו למקומות היות ו30 אנשים זה מספר מכובד ביותר לפי דעתי. הבחור שיצא החוצה אמר לנו שב 22:00 הוא לא ישמור מקומות אז אחד האנשים העיר כי אם לא רוצים אותנו אז... פה הבחור פשוט הגזים לפי דעתי!