ועכשיו תורי....

eclipse angel

New member
ועכשיו תורי....

לא... זה לא שהבטחתי לאמא שלי להשיל מעליי כל זכר מאהבתי לגברים... אני אוהב גברים ... ואוהב את מה שיש להם בין הרגליים...וכנראה שתמיד אוהב אך מעצם ריבוי המחלוקות בעניין ה"קטע"... מהדיכאונות.. מהחקירות.. מההצקות... מהמיכשולים שגורמים לי לקלל את עצמי ויום הולדתי... החלטתי להעביר את המחשב לסלון.. ולהתרכז בדברים שהזנחתי לאחרונה.. כך שאוכל רק לצוץ לבקרים. אתם מוזמנים להמשיך ולשמור איתי על קשר במייל [email protected] אני בע"ה.. אתייחס לכל אחד ואחד..רק האזרו בסבלנות כמובן אתם, בני עירי החיפאים :))) אני משער שלמנוחה ולנחלה לעולם לא אגיע... אך מי יתן ולפחות ישקוט שלום בביתי... ומי יתן... אהבתי ומותי חג שמח

נפש יפה

New member
אין יאוש בעולם כלל

בס``ד ... תירגע יהיה טוב , מותק אתה יהודי ויהודי חדור בתקוה אמיתית אין סופית, אז קוה חזור וקוה לנצח ...

נפש יפה

New member
דולב! פתח פתח לענווה - לישועה ...

ברוך ה` יום יום יעמוס לנו ישע ופדיום ... אז דולב לא מוותרים, עם קורטוב של ענווה תזכה לישועה גם היא תהיה כאיילת השחר ותגיע בראשיתה בזעיר אנפין ... אז אזור נא אומץ חוס על נשמתך היקרה ופנה למנהל הפורום פנה לרב רון בשבילך הקימו את ארגון הומואים דתיים ... כתבתי לך שלצד הארגון ישנם כוחות מיקצועיים ברי-סמכא , אל תמות מגאווה דולב בוא ונחיה בענווה חיי אושר חיי דרור לנצח ...

למעלה