לא מכיר את המכללה, אבל אם אתה רוצהועכשיו שאלה שלי....
בלי מכות.... איזה תחנת רכבת ממוקמת הכי קרוב למכללת בילדינג שבגעש?
אכן קו 601לא מכיר את המכללה, אבל אם אתה רוצה
להגיע לישוב געש מכיוון באר שבע, כדאי לך לרדת בת"א מרכז ומשם לקחת אוטובוס מאסף לנתניה (קו 601/604 כמדומני).
"דן" לא מגיע כל כך רחוק.אכן קו 601
האם קיים באגד כרטיס חופשי חודשי לקו הזה? האם יש חלופה של "דן" לנסיעה הזו?
דן לא מגיע כל כך רחוק"דן" לא מגיע כל כך רחוק.
המקום הכי קרוב ש"דן" מגיע אליו הוא הרצליה פיתוח.
מכללת בילדינג-מבחינה גיאוגרפיתועכשיו שאלה שלי....
בלי מכות.... איזה תחנת רכבת ממוקמת הכי קרוב למכללת בילדינג שבגעש?
תודה רבה לך....מכללת בילדינג-מבחינה גיאוגרפית
תחנת הרכבת הקרובה ביותר ממוקמת בבית יהושע, אבל מבחינת תח"ץ מבית יהושע לגעש-במילים עדינות, לא מומלץ![]()
הכי טוב, כמו שאיליה הציע לך לרדת בתחנת ת"א מרכז ומישם לקחת קו 601 לגעש. האוטובוס נכנס לכביש הפנימי ועוצר מול הכניסה לקיבוץ געש, מהתחנה יש הליכה של 5-10 דקות עד למכללה שממוקמת מעל הקוסמוס(רואים את המבנה מהתחנה).![]()
שיהיה בהצלחהתודה רבה לך....
היות ואני לא מתמצא בקוד האזורים שהולך שם בגוש דן אודה לך באם תוכל לכוון אותי לכרטיס חופשי חודשי שיתאים לקו הזה (אם יש בכלל) צפוי לי קצת יותר מחודש של הלוך-חזור כל יום בקו הזה....
ולחשוב שבגלל אילוצים כלכלייםשיהיה בהצלחה
אתה הולך לעשות קילומטראז' רציני אם יום יום תעשה את הדרך הזאת הלוך וחזור. בהצלחה !
באמת שאין לי מושג- אבל למה שלא תתקשתודה רבה לך....
היות ואני לא מתמצא בקוד האזורים שהולך שם בגוש דן אודה לך באם תוכל לכוון אותי לכרטיס חופשי חודשי שיתאים לקו הזה (אם יש בכלל) צפוי לי קצת יותר מחודש של הלוך-חזור כל יום בקו הזה....
ויש עוד 2 אפשרויות:תודה רבה לך....
את אפשרות הרכבת אני אפסולויש עוד 2 אפשרויות:
הראשונה לקחת מונית שירות מת"א מרכז במקום אוטובוס(רק תוודא שהן נכנסות לכביש הפנימי בגעש) יש מוניות של חברת שי-לי ומוניות השרון שהן זולות משמעותית לעומת אגד והם גם לא חאפרים אלא פועלים ברשיון. האפשרות השניה, להמשיך ברכבת להרצליה, מישם להגיע רגלית לכביש החוף ולתפוס מישם קו 601 או מונית שירות. קצת מסבך את העניינים אבל אולי יוזיל עלויות(אני לא בטוח אבל אתה מוזמן לבדוק את זה) טלפונים לבירורים: מוניות שי-לי 09-8826666 את הטלפון של מוניות השרון לא מצאתי, אבל הם פחות או יותר באותם מחירים כמו מוניות שי-לי, אולי קצת יותר זולים. והעיקר, תהנה בלימודים, ובהצלחה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.