ועכשיו שאלה שלי....

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
ועכשיו שאלה שלי....

ועכשיו שאלה שלי....
בלי מכות.... איזה תחנת רכבת ממוקמת הכי קרוב למכללת בילדינג שבגעש?

איליה.

New member
לא מכיר את המכללה, אבל אם אתה רוצה

ועכשיו שאלה שלי....
להגיע לישוב געש מכיוון באר שבע, כדאי לך לרדת בת"א מרכז ומשם לקחת אוטובוס מאסף לנתניה (קו 601/604 כמדומני).

fireman

New member
אכן קו 601

להגיע לישוב געש מכיוון באר שבע, כדאי לך לרדת בת"א מרכז ומשם לקחת אוטובוס מאסף לנתניה (קו 601/604 כמדומני).
אכן קו 601
האם קיים באגד כרטיס חופשי חודשי לקו הזה? האם יש חלופה של "דן" לנסיעה הזו?

איליה.

New member
"דן" לא מגיע כל כך רחוק.

אכן קו 601
האם קיים באגד כרטיס חופשי חודשי לקו הזה? האם יש חלופה של "דן" לנסיעה הזו?
"דן" לא מגיע כל כך רחוק.
המקום הכי קרוב ש"דן" מגיע אליו הוא הרצליה פיתוח.

מכללת בילדינג-מבחינה גיאוגרפית

ועכשיו שאלה שלי....
תחנת הרכבת הקרובה ביותר ממוקמת בבית יהושע, אבל מבחינת תח"ץ מבית יהושע לגעש-במילים עדינות, לא מומלץ
הכי טוב, כמו שאיליה הציע לך לרדת בתחנת ת"א מרכז ומישם לקחת קו 601 לגעש. האוטובוס נכנס לכביש הפנימי ועוצר מול הכניסה לקיבוץ געש, מהתחנה יש הליכה של 5-10 דקות עד למכללה שממוקמת מעל הקוסמוס(רואים את המבנה מהתחנה).

fireman

New member
תודה רבה לך....

תחנת הרכבת הקרובה ביותר ממוקמת בבית יהושע, אבל מבחינת תח"ץ מבית יהושע לגעש-במילים עדינות, לא מומלץ
הכי טוב, כמו שאיליה הציע לך לרדת בתחנת ת"א מרכז ומישם לקחת קו 601 לגעש. האוטובוס נכנס לכביש הפנימי ועוצר מול הכניסה לקיבוץ געש, מהתחנה יש הליכה של 5-10 דקות עד למכללה שממוקמת מעל הקוסמוס(רואים את המבנה מהתחנה).
תודה רבה לך....
היות ואני לא מתמצא בקוד האזורים שהולך שם בגוש דן אודה לך באם תוכל לכוון אותי לכרטיס חופשי חודשי שיתאים לקו הזה (אם יש בכלל) צפוי לי קצת יותר מחודש של הלוך-חזור כל יום בקו הזה....

ארזS

New member
שיהיה בהצלחה

תודה רבה לך....
היות ואני לא מתמצא בקוד האזורים שהולך שם בגוש דן אודה לך באם תוכל לכוון אותי לכרטיס חופשי חודשי שיתאים לקו הזה (אם יש בכלל) צפוי לי קצת יותר מחודש של הלוך-חזור כל יום בקו הזה....
שיהיה בהצלחה
אתה הולך לעשות קילומטראז' רציני אם יום יום תעשה את הדרך הזאת הלוך וחזור. בהצלחה !

fireman

New member
ולחשוב שבגלל אילוצים כלכליים

שיהיה בהצלחה
אתה הולך לעשות קילומטראז' רציני אם יום יום תעשה את הדרך הזאת הלוך וחזור. בהצלחה !
ולחשוב שבגלל אילוצים כלכליים
אני איאלץ לעשות אותם באוטובוסים בחישוב של עלות 40 נסיעות הלוך ושוב.... באוטובוס אני משלם 1880 ש"ח על הכל, כולל נסיעות מב"ש לתל אביב ומתל אביב לגעש בעוד רק הנסיעות ברכבת מב"ש לתל אביב (ברכישת כרטסיות) תעלה לי 1785 ש"ח ללא העלות של הנסיעה מת"א לגעש....שהיא כ808 ש"ח נוספים ובסה"כ 2593 ש"ח. מה גם שהחישוב באוטובוסים נעשה בעלות פר נסיעה בקו ב"ש ת"א ללא עניין כרטסיות שבטח יוזיל את המחיר עוד יותר.

באמת שאין לי מושג- אבל למה שלא תתקש

תודה רבה לך....
באמת שאין לי מושג- אבל למה שלא תתקש
תתקשר למודיעין אגד ותברר, או לחילופין בנסיעה הראשונה שלך תשאל את הנהג. דרך אגב, מה אתה מתחיל ללמוד שם?

ויש עוד 2 אפשרויות:

תודה רבה לך....
ויש עוד 2 אפשרויות:
הראשונה לקחת מונית שירות מת"א מרכז במקום אוטובוס(רק תוודא שהן נכנסות לכביש הפנימי בגעש) יש מוניות של חברת שי-לי ומוניות השרון שהן זולות משמעותית לעומת אגד והם גם לא חאפרים אלא פועלים ברשיון. האפשרות השניה, להמשיך ברכבת להרצליה, מישם להגיע רגלית לכביש החוף ולתפוס מישם קו 601 או מונית שירות. קצת מסבך את העניינים אבל אולי יוזיל עלויות(אני לא בטוח אבל אתה מוזמן לבדוק את זה) טלפונים לבירורים: מוניות שי-לי 09-8826666 את הטלפון של מוניות השרון לא מצאתי, אבל הם פחות או יותר באותם מחירים כמו מוניות שי-לי, אולי קצת יותר זולים. והעיקר, תהנה בלימודים, ובהצלחה

fireman

New member
את אפשרות הרכבת אני אפסול

ויש עוד 2 אפשרויות:
הראשונה לקחת מונית שירות מת"א מרכז במקום אוטובוס(רק תוודא שהן נכנסות לכביש הפנימי בגעש) יש מוניות של חברת שי-לי ומוניות השרון שהן זולות משמעותית לעומת אגד והם גם לא חאפרים אלא פועלים ברשיון. האפשרות השניה, להמשיך ברכבת להרצליה, מישם להגיע רגלית לכביש החוף ולתפוס מישם קו 601 או מונית שירות. קצת מסבך את העניינים אבל אולי יוזיל עלויות(אני לא בטוח אבל אתה מוזמן לבדוק את זה) טלפונים לבירורים: מוניות שי-לי 09-8826666 את הטלפון של מוניות השרון לא מצאתי, אבל הם פחות או יותר באותם מחירים כמו מוניות שי-לי, אולי קצת יותר זולים. והעיקר, תהנה בלימודים, ובהצלחה
את אפשרות הרכבת אני אפסול
בכל מקרה מאחר ועלות הנסיעה ברכבות לתל אביב מגיעה לעלות של כלל הנסיעות כולל מת"א לגעש ומב"ש לת"א באוטובוס. אני כנראה מתחיל ללמוד שם קורס מפעיל עגורן דרג ב (מה שמצורף בתמונה) מוניות שירות אני מאמין שאין חופשי חודשי או כרטיסיות כך שאני לא יודע עד כמה זה כדאי לי בכל מקרה אני אברר במודיעין אגד לגבי כרטיסי חופשי חודשי, אם יש בשני הקווים הללו אני אחסוך המון כסף.... הגעתי למצב שאני אפילו שוקל לשכור יחידת דיור או חדר באזור,העלות אותה עלות בערך בלי הכאב ראש של הנסיעות.....

מצב
הנושא נעול.
למעלה