ועכשיו קצת עלי

שי44

New member
ועכשיו קצת עלי

ועכשיו ברשותכם נשוחח קצת עלי. אשתדל לדבר באופן תמציתי עד כמה שניתן. משפחתי רגילה בהחלט. זוג+3 ילדים (למעט ). הילדים נפלאים ומקסימים כמו אצל כולם. מצבנו הכלכלי עד לפני מס´ חודשים היה סביר בהחלט ואפילו יותר מכך. לפני מס´ חודשים פוטרתי מעבודתי ואני כאיש עבודה מנסה למצוא את עצמי כמה שיותר מהר בעבודה חדשה שלקחתי על עצמי לפני כחודש. מטבע הדברים ההכנסה הראשונית איננה דומה אפילו למה שהורגלנו. עד כאן הרקע החשוב לכשעצמו ועכשיו למהותו של הנושא. תתפלאו, אך אין ולא יהיו לי כל טענות לאשתי!
. אנו חיים בהרמוניה ובשיתוף פעולה בכל הקשור לבית, גידול הילדים, חברים, בילויים וכו´. כמובן שקיימות מריבות וישנם מתחים כמו בכל משפחה ממוצעת. אלא מה? מזה תקופה ארוכה שאני מאוהב באשה אחרת ולא אכנס לפרטים. אומר רק שאהבתי זו הינה חסרת תקדים בהקפה ובעצמתה וכנ"ל גם לגביה. ההתאמה ביננו מלאה ואנו משלימים האחד את תכונותיו החסרות של השני/ה. אהובתי העמידה בפני ראי (לא בכוונה מיוחדת), שהביא אותי למסקנה שאני חי במשך שנים רבות ב"אהבה חסרה", כלומר אהבה נטולת רגש אמיתי, כמיהה, רצון להיות ביחד 24 שעות ביממה וכו´. אני החלטתי "לחצות את הקווים" וכמו שהגבתי באחד מהשרשורים ל"מיקי בת המקורית", קיים פער בין היישום להחלטה. וכאן אני חוזר לרקע. מצבה הכלכלי של אהובתי (גרושה ואם לארבעה ילדים מקסימים גם כן
, איננו מזהיר בלשון המעטה וגם שלי התדרדר לאחרונה, כפי שציינתי בתחילת דברי. אני מגדיר את עצמי כאדם האוהב לתת יותר משאוהב לקחת, שואל את עצמי ואתכם אם זהו אכן העיתוי המתאים לביצוע מהלך כה דרסטי. מהלך שאמנם עמוס באהבה, אך עלול להיות בעייתי מאד גם מהבחינה הכלכלית וגם כמובן משאר הבחינות הידועות: הקשר עם הילדים, ה"מלחמות" הקשות עם אשתי, הקשר עם המשפחה והחברים הקרובים וכו´. אז מה עושים חברות וחברים? לפי תגובותיכם, אדע איך לזרום עם הדיון.

שי44

New member
הבהרה טכנית

בסוגריים של השורה השלישית היה צריך להופיע סמל של...כלב.

האלי

New member
אני חושב

שאני יכול להבטיח לך שאם תבחר לעבור אל אהובתך, מציאות היום יום תשחק את האהבה המופלאה. ותמצא את עצמך מבחינה רגשית באותו מקום שבו אתה נמצא היום. ואולי רק פחות מאושר. אם אתה חושב אחרת ממני, ספר לי למה... שלך, האלי.

seeyou

New member
מחפש צרות ב-../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שי=יש....44 זה הגיל? גם מבחינה מטמטית קשה לגדל 7 ילדים!!! ..."שאהבתי זו הינה חסרת תקדים בהקפה ובעצמתה וכנ"ל גם לגביה. ההתאמה ביננו מלאה ואנו משלימים האחד את תכונותיו החסרות של השני" תמיד עם מאהבת-מאהב יש "ההתאמה מלאה ומשלימים האחד את תכונותיו החסרות של השני" למה? מאחר והזמן שמבלים ביחד מוקדש רק למטרה זאת!! עם בין הזוג אפילו בזמן הסקס חושבים לבעיות אחרות! עם מאהבת - משתדלים יותר!!! נזכרתי בבדיחה... ...נותנים לאדם לבחור לאן ללכת כאשר ימות... מבקר בגן עדן...הכול שקט-נקי-סטרילי...מוזיקה קלאסית-צניעות... ...עובר לגהנום:סאמבה,ריקודים לטינים-נשים-מין חופשי-שטיה -סמים...בקיצור כול מה שהוא חלם ולא היה יכול להרשות לעצמו ... ברור שהוא עדיף על גהנום.... כעבור שנים לא מעטות התקבל בגהנום... ישר זרקו אותו לג´ורה-חולדות משחקות על גופו..... בא בטענות שלא מקבל את מה שהוא ראה... עונים לו: אז..היתה תייר,עכשיו אתה תושב קבע! אתה חושב שאם תתגרש ותקים משפחה עם המאהבת יהיה לך בכלל זמן לפילוסופיה של היום? תחשוב טוב!

טלי 41

New member
וואהו, כבד ורציני

מה אתה בעצם אומר? לולא הקשיים הכלכליים, היית קם ועוזב את הבית, וחי עם האשה שאתה מאוהב בה?

לפי התגובות תדע איך לזרום עם הדיון

ואחר כך גם תעבור לגור איתנו? את הדיון, אתה צריך לקיים קודם כל עם עצמך. מיד אחרכך עם הנוגעת בדבר. כל דיון שאתה מקיים במסגרת אחרת, הינו תיאורטי בלבד. כעת סתם כמה שאלות: באשה האחרת, אתה מאוהב תקופה ארוכה. מהעבודה פוטרת רק לאחרונה. מתי החלטת לחצות את הקווים - לפני הפיטורין או אחרי? אם לפני, למה לא חצית? הרי החלטה נמדת בביצועה, לא? ואם היית חוצה ואז מפוטר, האם היית חוזר לאשתך?

תעבור לגור איתנו?../images/Emo6.gif

שי
אל תהיה אנוכי אל תהיה ילד קטן את הפירוט כתב לך יפה מאוד see you

מוכר הנושא היטב

אין ספק שקסם האהבה הוא המפתה...ובאמת ששווה לחוות אותו במלוא עוצמתו, ןאני נמצא כרגע בתהליך ההיגמלות (ראה "צרותי" כמה ימים אחורה). אפקט ה"מים גנובים יימתקו" עובד כאן, ולמרות שמצבי מכל הבחינות( כלכלי, ומשפחתי) יותר קל משלך, החלטתי להמשיך בקיים מתוך כוונה לשפרו ולתקנו. הצעתי, אם אתה יכול להנות עוד קצת מהאהבה החדשה אז תהנה, אבל תבחן בשבע עיניים אם בשביל זה באמת כדאי לוותר על הקיים וללכת אל הבלתי נודע.

rachel27

New member
בולשיט!!!!!!

תחילה מה הקשר בין המצב הכלכלי אליה?? זה לא משנה אם יש לך עבודה או אין אתה הרי כל הזמן טוען שאתה כל כך אוהב אותה...אז באמת... אתה כנראה חי בעולם משלך כי במציאות שלנו אם אתה כל כך אוהב אותה וכל כך אכפת לך ממנה ואני אצטט "אהבתי זו הינה חסרת תקדים בהקפה ובעצמתה"... אז הדבר הכי נכון לעשות ושנראה הכי הגיוני הוא פשוט להיות איתה. כמובן שישנה המון הקרבה בכל הקשור לילדים אבל אני חושבת שבמצב הזה הם יותר סובלים כי אם תרצה או לא הם מרגישים ויודעים..הם לא טיפשים והם מבינים הרבה יותר ממה שאתה חושב! עדיף לך ליהיות עם אישה שאתה אוהב וליהיות מאושר ולא להיסתובב בבית עם מסכה ענקית כדי לגרום לילדים שלך להרגיש יותר טוב. בסופו של דבר הילדים הם אלה שסובלים... אז כל נושא הכסף ממש לא רלוונטי כי אהבה לא נמדדת בכסף נ.ב-ממה שהבנתי אתה פשוט כתבת פה את התרוצים שלך ותסלח לי הם ממש עלובים! אז לפני שאתה כותב פה את הסיפורים שלך ומחפש שיעזרו לך אחרים תעזור קודם כל לעצמך..כי לפני שלא תגיע להחלטה נכונה ותיהיה שלם עם עצמך אז אף אחד בעולם לא יוכל לעזור לך.

בין האישה החוקית לבין המאהבת.

אני בכוונה מתעלמת מההחלטות שאתה חושב שאתה אמור לקבל, כי ברור לי שברור לך, שאין להן כל רלוונטיות כיום במצב הכלכלי שלך ושלה . אז בוא נדבר על "אני חי במשך שנים באהבה חסרה, אהבה נטולת רגש אמיתי ,כמיהה, רצון להיות יחד 24 שעות ביממה" מה אתה בדיוק חושב שיקרה ,אם וכאשר תעזוב את הבית עבור החיים עם האישה האחרת? אחרי שנה, חמש שנים, עשור? בדיוק זה ההבדל בין הנשואין והשיגרה של החיים הזוגיים(גם בלי נשואים, רק בזוגיות מתמשכת)ובין החדשנות והריגוש של אהבה חלקית, חטופה, מזדמנת. עם המאהבת, לא קונים נעליים לילדים לחורף, ולא מורידים את הזבל לפח. עם המאהבת לא הולכים לאימא שלה שצועקת עליך כי היא לא שומעת, ולא שומעים את הקיטורים של השכנה מהקומה השלישית. עם המאהבת יש לך רגעים, שעות ואולי ימים "גנובים". אבל החיים אינם בנויים רק על ימים בודדים , אלא על יום יום שלם ומלא, שיש בו גם נעלים, וגם אהבה, וגם תשוקה, וגם ריבים לפעמים. ובשולי הדברים- לא מאמינה בלעזוב את האישה עבור מישהי אחרת. עוזבים , לדעתי , כאשר המציאות היא "רעה" או "בלתי נסבלת" לא עבור מישהו אחר אלא רק עבור עצמך. אם הגעת למסקנה שאתה לא יכול לחיות עם רעייתך יותר. מתוכן המילים, עולה כי לא זו תחושתך. אלא שחיקה והתאהבות באחרת. חשוב עוד פעם אחת על המניעים, על הסיבות ועל מה עשוי להיות העתיד ? וזה בכלל לפני שמגיעים לחשבונות הבנק.

maof

New member
שי44

במיקרה היום שמעתי ברדיו תוכנית על זוגיות ברדיו...... והפסיכולוגית טוענת שלמעשה אנשים שמחפשים מהצד למעשה בורחים מהחיים האמיתים ובסופו של הזמן המוקצב ולפנטזיה הם חוזרים לחיות את האמת ואם הם היו משקיעים בבת הזוג את הזמן והכוחות שהם משקיעים בחוץ סביר להניח שהחיים בבית היו טובים..... בנוסף לזה היא טוענת שהיום במצב הכלכלי כמות הגרושים קטנה משום שאנשים עושים את החישוב הכלכלי שזה יעלה להם ואת הדברים שהם עלולים להפסיד ברגע שהם יצטרכו להיתחלק ברכוש או בכספי המשכורת..... ואני אומר דבר אחר אחרי שניסתי את כל הדרכים האפשריות(לפי דעתי) אם אתה חושב שיש ניצוץ של אפשרות כן לשפר ולתקן עם אישתך תנסה ואם אתה מרגיש שאין דרך לתקן ולחזור חזרה...... תנסה להיפרד בדרך היפה והמכובדת ביותר...... וגם אם המצב הכלכלי לא יהיה קל עדין יש לך את האושר ואהבה שאתה מבקש לעצמך מעוף

ואני היום שמעתי בדיוק ההפך!!!!

ממישהו שחווה ועבר לא מעט בחיים שלו וטען ש"המחפשים מהצד" לא בורחים בכלל אלא רוצים לחוות את חוש הפורקן ובכלל לא משנה איך משיגים אותו אבל הכי חשוב לטענתו הכי הכי חשוב לא לדבר על זה! שהצד השני לא ידע!!!! מה אומר לך !?!?!? קטונתי! כנראה שזה אחד הנושאים שלעולם לא אבין..............

maof

New member
כפי הנראה

זו אחת השאלות......... שהדעות ימשיכו להיות חלוקות מעוף

חומר למחשבה

שי קראתי שילדים להורים גרושים מזדהים עם השיר החדש Pink : Family Portrait שולחת לך חומר למחשבה
השיר מועתק מהפורום והתרגום של הילדה Momma please stop cryin, I can’t stand the sound אמא בבקשה תפסיקי לבכות, אני לא יכולה לסבול את הקול Your pain is painful and its tearin´ me down הכאב שלך מכאיב לי וזה קורע אותי לגזרים I hear glasses breakin as I sit up in my bed אני שומעת זכוכיות נשברות שאני יושבת כאן במיטה I told dad you didn’t mean those nasty things you אמרתי לאבא שלא התכוונת לכל הדברים הרעים שאמרת said שאמרת You fight about money, bout me and my brother אתם רבים על כסף, עליי ועל אחי And this I come home to, this is my shelter ולזה אני חוזרת, זה המקלט שלי It ain’t easy growin up in World War III זה לא קל לגדול במלחמת העולם ה-3 Never knowin what love could be, you’ll see אף פעם לא לדעת מה זה אהבה, אתם תראו I don’t want love to destroy me like it has done אני לא רוצה שאהבה תהרוס אותי כמו שהיא הרסה my family את המשפחה שלי Can we work it out? Can we be a family? אפשר לפתור את זה? אפשר להיות משפחה? I promise I’ll be better, Mommy I’ll do anything אני מבטיחה שאני אתנהג יותר טוב, אמא אני אעשה הכל! Can we work it out? Can we be a family? אפשר לפתור את זה? אפשר להיות משפחה? I promise I’ll be better, Daddy please don’t אני מבטיחה שאני אהיה יותר טובה, אבא בבקשה אל leave תעזוב. Daddy please stop yellin, I can’t stand the sound אבא בבקשה תפסיק לצעוק, אני לא יכולה לסבול את הקול Make mama stop cryin, cuz I need you around תגרום לאמא להפסיק לבכות כי אני צריכה אותך פה בסביבה My mama she loves you, no matter what she says אמא שלי אוהבת אותך, לא משנה מה היא אומרת its true זה נכון I know that she hurts you, but remember I love אני יודעת שהיא פוגעת בך you, too אבל תזכור אני גם אוהבת אותך I ran away today, ran from the noise, ran away ברחתי היום, ברחתי מכל הרעש, ברחתי Don’t wanna go back to that place, but don’t have לא רוצה לחזור למקום הזה אבל no choice, no way אבל אין לי בחירה, אין סיכוי It ain’t easy growin up in World War III זה לא קל לגדול במלחמת העולם ה-3 Never knowin what love could be, well I´ve seen אף פעם לא לדעת מה זה אהבה, אתם תראו I don’t want love to destroy me like it did my אני לא רוצה שהאהבה תהרוס אותי כמו שהיא הרסה family את המשפחה שלי Can we work it out? Can we be a family? אפשר לפתור את זה? אפשר להיות משפחה? I promise I’ll be better, Mommy I’ll do anything אני מבטיחה שאני אהיה יותר טובה, אמא אני אעשה הכל! Can we work it out? Can we be a family? אפשר לפתור את זה? אפשר להיות משפחה? I promise I’ll be better, Daddy please don’t אני מבטיחה שאני אהיה יותר טובה, אבא בבקשה אל leave תעזוב. In our family portrait, we look pretty happy בדיוקן המשפחתי שלנו, אנחנו נראים די שמחים Let’s play pretend, let´s act like it comes בוא נשחק ב"כאילו", בוא נהתנהג כאילו שזה בא naturally בטבעיות. I don’t wanna have to split the holiday אני לא רוצה לחלק את החופשות של I don’t want two addresses אני לא רוצה שתי כתובות I don’t want a step-brother anyways אני לא רוצה אח חורג בכל מקרה And I don’t want my mom to have to change her ואני לא רוצה שאמא שלי תצטרך לשנות את last name שם המשפחה שלה. In our family portrait we look pretty happy בדיוקן המשפחתי שלנו, אנחנו נראים די שמחים We look pretty normal, let´s go back to that אנחנו נראים די נורמלים, בוא נחזור לזה In our family portrait we look pretty happy בדיוקן המשפחתי שלנו, אנחנו נראים די שמחים. Let´s play pretend, act like it goes naturally בוא נשחק ב"כאילו" נתנהג כאילו זה בא בטבעיות השיר באתר Pink : Family Portrait Uh, uh, some deep shit, uh, uh Momma please stop cryin, I can´t stand the sound Your pain is painful and its tearin´ me down I hear glasses breakin as I sit up in my bed I told dad you didn´t mean those nasty things you said You fight about money, bout me and my brother And this I come home to, this is my shelter It ain´t easy growin up in World War III Never knowin what love could be, you´ll see I don´t want love to destroy me like it has done my family Can we work it out? Can we be a family? I promise I´ll be better, Mommy I´ll do anything Can we work it out? Can we be a family? I promise I´ll be better, Daddy please don´t leave Daddy please stop yellin, I can´t stand the sound Make mama stop cryin, cuz I need you around My mama she loves you, no matter what she says its true I know that she hurts you, but remember I love you, too I ran away today, ran from the noise, ran away Don´t wanna go back to that place, but don´t have no choice, no way It ain´t easy growin up in World War III Never knowin what love could be, well I´ve seen I don´t want love to destroy me like it did my family Can we work it out? Can we be a family? I promise I´ll be better, Mommy I´ll do anything Can we work it out? Can we be a family? I promise I´ll be better, Daddy please don´t leave In our family portrait, we look pretty happy Let´s play pretend, let´s act like it comes naturally I don´t wanna have to split the holidays I don´t want two addresses I don´t want a step-brother anyways And I don´t want my mom to have to change her last name In our family portrait we look pretty happy We look pretty normal, let´s go back to that In our family portrait we look pretty happy Let´s play pretend, act like it goes naturally In our family portrait we look pretty happy (Can we work it out? Can we be a family?) We look pretty normal, let´s go back to that (I promise I´ll be better, Mommy I´ll do anything) In our family portrait we look pretty happy (Can we work it out? Can we be a family?) Let´s play pretend act and like it comes so naturally (I promise I´ll be better, Daddy please don´t leave) In our family portrait we look pretty happy (Can we work it out? Can we be a family?) We look pretty normal, let´s go back to that (I promise I´ll be better, Daddy please don´t leave) Daddy don´t leave Daddy don´t leave Daddy don´t leave Turn around please Remember that the night you left you took my shining star? Daddy don´t leave Daddy don´t leave Daddy don´t leave Don´t leave us here alone Mom will be nicer I´ll be so much better, I´ll tell my brother Oh, I won´t spill the milk at dinner I´ll be so much better, I´ll do everything right I´ll be your little girl forever I´ll go to sleep at night

jenevive

New member
לשי44

חומד! מה שאמרו כאן לפני - הכל נכון!!! אז אחדד קצת יותר - בכהעוני נכנס בדלת - האהבה פורחת דרך החלון!!! אם תעזוב את אשתך, ואם יש לך ילדים, אז יש לשלם מזונות (היום כ- 1200 ש"ח על כל ילד מתחת לגיל 18 לפי החוק), והבית שילך חצי בחצי, וכל מה שצברתם - האוטו, חסכונות, וכו´. אז על מה תחיו ותהנו אתה ואהובתך על 4 ילדיה - רק על אהבה וסקס!? מה שבאמת מציק לך - זה שאין לך עבודה ורמת החיים שלך ירדה ואתה לא מוצה מקור פרנסה חדש, שזו אולי הבעיה של חברתך. ואשתך לא שותפה לבעיות של חוסר תעסוקה ומעש המלוות אותך - ושה מה שגורם לך שיש לך חסך ברגש מצד זוגתך החוקית. אולי תשב עם אשתך על כוס קפה/תה ותסביר לה מה עובר עליך בימים אלה שאתה מובטל מאונס ולא מבחירה? אולי תגלה דברים שלא ידעת קודם? לשבור זה קל אבל לתקן מאוד קשה!!!!

שי44

New member
התיחסות לתגובות

ראשית, תודה על התגובות מכל הסוגים והמינים. תארתי לעצמי שזה בערך יהיה היחס (90-95 אחוז נגד ו 5-10 אחוז בעד). אתייחס לגופן של התגובות ולא של המגיבים/ות. בכוונה הכנסתי לסיפור את הנושא הכלכלי, מפני שיש איזו שהיא נטיה כללית לראות בזה משהוא זניח ושולי. שנינו (אני ואהובתי) מוכנים "להקריב" הרבה עבור האושר שלנו ואני שואל אתכם, עם יד על הלב, האם קשיים כלכליים משמעותיים לא עלולים לפגום באותו האושר ולהביא לקריסתו? האם לא כדאי להמתין מעט עד שהנושא פחות או יותר יתייצב? אני לא קובע עובדה נחרצת, אני רק שואל מנסיונכם האישי ומזה של אחרים. וכל כך צפוי שחלקתם לה תארים כמו: מאהבת, מישהי מהצד וכו´. ואז כפועל יוצא, היחסים ביננו הופכים ליחסים של סקס בלבד. ואולי מדובר במישהי: חכמה, תקשורתית, מקסימה, יחודית, עם איכויות יוצאות דופן, המתאימה לי כמו כפפה ליד? אזי הייתם מגיבים קצת יותר בזהירות? ואם הייתי קובע עובדה נחרצת, שמדובר באהבה של פעם אחת בחיים, מה אז? לא מקבל את הדעה שהושמעה כאן שרק כאשר החיים עם האשה הם ממש בלתי נסבלים, מותר לעזוב את הבית, אין באמצע? הכל שחור או לבן? קטונתי מלהבין לעמקו את המשפט "אז בוא תגור איתנו". יום נפלא לכולנו. נ.ב. תודה על השיר.

אגדות

מסתיימות לרוב במשפט "...וחיו באושר ועושר...". אף פעם לא שמעתי אגדה שמכילה את הצירוף "אושר" ו"עוני" באותו משפט. אבל אתה חי בחיים, לא באגדה. או שאולי אתה רוצה שחייך יהיו אגדה, ועד שלא יתאימו כל התנאים, לא תעשה שום צעד לשנותם? אגב - לא הבנתי למה כתבת את המילה "להקריב" במרכאות כפולות. אולי בגלל שה"הקרבה" תלויה בדבר (במקרה זה מצב כלכלי)? עוד שאלה: אם אהובתך היא אהבה של פעם בחיים, למה אתה מתייעץ כאן ולא איתה? הרי איתה אתה רוצה לגור, לא? (זאת כהבהרה לשאלה ששאלתי, אם אחרי שתתייעץ איתנו גם תגור איתנו). ועוד "אגב" אחד: התרגום המיידי המתבקש לשאלתך המקורית הוא לנוסח: "לאהבה יש מחיר כלכלי. אינני מסוגל לעמוד בו וגם אהובתי לא מסוגלת לעמוד בו". אני לא יודע אם אהובתך יודעת על התלבטויותיך, אבל אם היא במקרה קוראת אותך כאן ומפרשת את ההתלבטות שהעלית כאן כמו אחרים, אני חושב שהתלבטויותיה עומדות להסתיים.

שי44

New member
לא לעניין

אם לומר את האמת אני די מופתע מתגובתך. לדעתי היא איננה עניינית ואפילו.... מוזרה. אני לתומי חשבתי שפורומים נועדו בין היתר גם להתיעצויות, אבל כנראה שטעיתי ועמך הסליחה. הפסקה האחרונה שלך, חצופה.

פורומים נועדו להתייעצויות

ואני חושב שקיבלת כאן התייחסות עניינית להודעותיך. התייעצות איננה רק העלאת שאלה ומתן ציונים לתשובות. בראש ובראשונה התייעצות מועילה באם התשובות מאירות לך משהו שלא הבחנת בו קודם (אחרת ממילא הכל ידוע לך, אז על מה להתייעץ?). לגבי הפיסקה האחרונה שלי, אם התחצפתי, אני יכול להביא פתק מההורים... נו, באמת - לשחק את הנעלב מהבעת דעה, זה מה שיעשה אותך צודק? תתבגר קצת.

בשביל מה התייעצת?

מה הייתה המטרה שלך, בהבאת הסוגיה המורכבת שלך כאן? לא נראה לי ששמעת בכלל מילה ממה שנאמר לך, במובן של" לראות מה אני עושה עם האמירות האלו, ולאן אני לוקח אותם בחיים שלי" אתה שואל ועונה בו זמנית? אז מה תפקיד התשובות כאן? בוודאי שלקשיים כלכליים יש משמעות אדירה ליציבות הקשר הזוגי. (זה חדש לך?) בוודאי שכאשר חיים עם האישה האחרת, ועם 4 ילדיה, בשיגרת היום יום- גם האהבה הכי גדולה יכולה להשחק לפרוטות . למרות שאתה לא מקבל את הדיעה , שרק אם רע בבית צריך לעזוב...אני עדיין סבורה כך. בעניין של פירוק משפחה, שווה בהחלט לא רק ללכת אחרי "אהבה של פעם בחיים" אלא לשקול מה הסיבות שמניעות אותי לעזוב. האם הן ניתנות לפתרון, או ניסיון פתרון-ורק אם זה לא מצליח, ללכת הלאה. צר לי,שי 44, מאמינה שאדם ילך מביתו משפחתו ובן זוגו ,רק כאשר עבר תהליכים של קבלת החלטה שנובעת מהקושי בבית שאינו בר תיקון. ולא בגלל אהבה מסנוורת חדשה של פעם בחיים! דיעותנו שונות בנושא.

למעלה