ועכשיו סיפור

123נעמי

New member
ועכשיו סיפור ../images/Emo9.gif

השבוע ניכנסתי לחנות ספרים יד שניה ומצאתי שם את הפאזל הזה
(כרגיל התמונה גרועה
) זה פאזל של חברה אנגלית שאני לא מכירה חברת JR הפאזל עמד בחנות לבדו ונראה לי מאוד מסכן ישן קצת מעוך ובעיקר עלה רק 46 ש"ח אימצתי אותו והבאתי אותו הביתה. האכלתי אותו והשקתי אותו והנחתי אותו מול המזגן שיתחמם והתחלתי לחפש קצת באינטרנט מי ההורים שלו ואיפה הוא נולד. המשך בהודעה הבאה......

123נעמי

New member
האינפורמציה הכי חשובה../images/Emo13.gif

כן - זו הקופסא שלו הפאזל הוא של 1000 חלקים

123נעמי

New member
פרק ב

אחרי שחיפשתי קצת על חברת הפאזלים הזו ומצאתי - לא הרשים אותי במיוחד מבחר הפאזלים שלה. המשכתי לחפש קצת אינפורמציה על התמונה עצמה והגעתי לגלריה הלאומית בלונדון ששם תלויה התמונה הזו. הנחמד הוא שהתמונה הזו מפרסמת את התצוגת תמונות שמוצגת בגלריה בימים אלו. התמונה היא של צייר צרפתי (גורג סרה) שהמיוחד לו שהוא פיתוח טכניקה של ציור בנקודות קטנות שמרחוק הם נראות כמשטחי צבע ועד כאן שעור האומנות להיום אני נשארת עם הפאזל שהתחבב עלי עכשיו עוד יותר וכשהוא יהיה מורכב - תראו תמונה בלי לנסוע עד לונדון

ssyוM

New member
איזה כיף לגלות

מאחורי פאזל עולם ומלואו
כל הכבוד נעמי
את סקרנית כמעט כמוני

mgos0911

New member
הצייר נתלה על רצח יצאניות וריטושן..

סתם ... לא בדקתי ... ראיתי ציורים בשיטה הזו בלנדון - מדהים (פואנטליזם - טכניקה ניאו-אימפרסיוניסטית שעשתה שימוש בנקודות בצבעים ראשוניים היוצרות מזיגת צבעים אופטית. פיתח אותה ז'ורז' סרה בחתירתו לפרק את האור למרכיביו היסודיים. אמנים: ז'ורז' סרה, פול סיניאק. - ציטוט מפורום בנענע - http://forums.nana.co.il/Article/?ArticleID=104826) תתחדשי ותהני !

Silly LoveSong

New member
פוינטיאליזם*

למדתי עליו באומנות. אני אישית לא מתחברת לזרם והטכניקה הזו, הציורים נראים לי מתים, חסרי חיים. אבל כל אחד וטעמו, ואם אהבת - מה טוב.

mgos0911

New member
המילה בצרפתית... אבל מילא...

פוינט - אנגלית לאילו שמקלקלים את המקור פואן ללא T בסוף כמו קמומבר ולא קמומברט ... בקטנה... וללא קשר לא אני זה שכתב את המאמר בנענע ...

Lanni

New member
קממבר ../images/Emo6.gif

פעם ראשונה שאני שומע שמישהו מביא גבינה לדוגמא ולא את פג'ו או רנו

למעלה