ועכשיו- סיכום

ועכשיו- סיכום../images/Emo70.gif

לאחר שבועיים מלאי הרפתקאות וחוויות, ....קבלו את:
הסיכומייה
כמעט עמוד פורום שלם נתפס ע"י הגברת נטע שבחרה להעתיק ולפתוח גם אצלנו מילון ריקמני כשר למהדרין. תודה רבה לכל התרומות הנפלאות ללכסיקון, בקרוב בחנות הספרים הקרובה לביתכם
המנהלת עדי פתחה שרשור נוכחות בפורום, והמנהלת הילה מפצירה בכם- נא למלא את הפרטים על מנת שנוכל לערוך רשימה מסודרת ויפה וכמה שיותר מעודכנת, ונגשים חזון אחרית הימים
מיכל ביץ' חגגה השבוע מומולדת
מזל טוב יקירתי, שתהיה לך שנה מדהימה ומרגשת, מלאתהפוכות וחוויות, ורכבות הרים בעיקר
כנראה שגם לשאלונים צריך לעשות סיכום משלהם....אז בבקשה: מאז סיכום השבוע האחרון חגגנו שני סקרי יום שישי באדיבות נטע, לא כולל הסקר שצריך להגיע היום חם מהתנור. סקר פורום חדש באדיבות הילה תודה רבה על החידוש, כולם מוזמנים לדרג מיהו בן\בת זוג האידיאלי לסנייפ.
נטע פירסמה שאלון ב2.12.04 הילה פירסמה שאלון ב 8.12.04 עדי פירסמה שאלון ב 9.12.04 מיכל פירסמה שאלון ב 9.12.04 תודה באמת, אבל אנחנו לא קצת גולשים?!?! ת'כלס הצעתי ואני חוזרת שוב- הגבלה של שאלון לשבוע
(סקר שישי לא נחשב בספירה...) וזהו, חוצמזה שום דבר מעניין, בטח שלא היום.... ואולי בעצם כן?!? ה-מ-פ-ג-ש
מפגש הפורום השני אנשים הגיע לקיצו, מפגש מלא חוויות וכיף
לפני שנתחיל בסיכום, אציין את הנפשות הפועלות: מאיה- אנוכי. עדי הילה אודי בן אפריל נטע מיכל א מיכל ב אירנה ודניאל המסופחות אך חמודות לא פחות
לודה ענבל דורין
אני מקווה שלא שכחתי אף אחד....
הכל התחיל מוקדם מאוד, בעשר וקצת בבוקר, באיחוד משפחתי מרגש... ולאחר מכן בשוד
כן כן.....אני מודה לך מקרב לב נטע שהסכמת "להשאיל" לי את הטבעת שלך! המשיך במסיבת גיוס+ סיבוב היכרות(כאילו שהיינו צריכים את זה...) על גג מגדל עזריאלי הקפוא. משם המשכנו לאגף המזון, שם בילינו את רוב היום בעצם.... קניות גם היו!!! נטע קנתה את סרט הדיוידי החדש מסדרת הפוטרים, ושני צמידי חוטים יפים ביותר שאני כמובן בחרתי לה, אחרת הם היו ורודים....אני קניתי עגילים, תתחדשי מאיה! יו, תודה רבה מאיה
ואם אתם מעוניינים לעזור לברנש מסכן ש" מחפש נואשות כרטיס להופעה של היהודים שמחר, מוזמן להתקשר אליי ולקבל טלפון של הנואש! לאחר סיבובים הזויים במגדל והידחסות של המוני אנשים, הגיע המפגש לקיצו במרתון תמונות משעשע, בעלי המצלמות מתבקשים להעלות את התמונות לפורום. *תזכורת- אין להעלות לפורום תמונות של דורין בשל חשש ביצוע פעולות התנקשות מצד חברי פורום "תשו---"(מצונזר
) וזהו אנשושים, שיהיה שבוע בכיף
אוהבת את כווווווווווולם
מאיה

t h u m p e r

New member
אחלה של סיכומיישן../images/Emo70.gif

נטע הייתה אמורה להיות מסכמת המפגש הרשמית... אבל מסתבר שכבר לא
. לא יודעת מה איתכם אנשנושים אבל אני מאוד מאוד מאוד נהניתי. היה ממש סטלה (המבין יבין
) ומסתבר שאתם גם במציאות אנשים נחמדים מתוקים ואפילו משעשעים למדי
. טוב, אני הלכתי לחרופ... לא ישנתי 2 לילות ברצף (זה אומר פחות משבע שעות שינה בלילה
), אז לילה טוף לכולם... ונתראה במפגש הבא. חלק מכם אני אאלץ לפגוש עוד השבוע
. אוהבת המוני המונים
, מיכל.

Thestral

New member
השגת אותי;_;../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

חולה עליך
עדי ערסית, אפריל שאפה, מאיה כוסית, מיכל שווהההה, נטע פאקצהההההההההההההההההה[מוותלגלעדההומו]ההההההההה, הילה היאה הילה^^, ושכחתי מלא אנשים אבל תתגברו כי אני חמוד וזה

inbal145

New member
שכחת את ליבי מפרצוףליבי../images/Emo10.gif

ליבי
אבל לא נורא היא אמ תסלח לך O: והיא פה
היה מפגש מוי כיף למרות שרוב הזמן נעלמתי עם אנשימים אחרים וכאלה D: מי לאב יו אול ^_______________^ [ליבי זה הזמן להתחיל להידחף גם לפורום א"ר
] שתקתי

אוקייי|!../images/Emo15.gif

תמונות
אני משרשרת חבל
נהנתי מאד
אוהבת את כולכם
וגם הילה שנמצאת פה אצלי

עדי יפע שלי..

שאלה לי אלייך: למה לעזעזל את כול התמונות האיכסיות את שמה
שימי את היפות.. להזכירך יפה=נטע לא מופיעה שם..
)

DARK ANGEL14

New member
נטע תשובה לי אלייך../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

אל תקטרי כי גם ככה לוקח לי שנה למצוא תמונות שהן לא גדולות מידי

DARK ANGEL14

New member
נטע ומאיה...../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo15.gif

במעשים לא ברורים

DARK ANGEL14

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo15.gif

בן מפליץ על מיכל
בייד אוויי החלפתי לניק הישן שלי כדי שהפורום לא יהיה כחול

ben XD

New member
../images/Emo8.gifחחחחח..יפה!!!!

עדיייייי...איזה שיפוץ יפה... מקווה שמיכל נהנת

inbal145

New member