ועכשיו - נעליים

ועכשיו - נעליים

איפה אתם מניחים נעליים? איפה שומרים נעליים של עונה שונה מהעונה הנוכחית? יש לכן ארון נעליים? שומרות בקופסאות? מניחות על מדף?

נועית10

New member
אצלי הנעליים...

בחדר הכביסה יש לנו ארון נעליים צר שלא תופס מקום רב אז בתוכו מאחסנים. את מה שנישאר בלי מקום שמים בשני מדפים בארון בחדר שירות. יש לנו ארון גדול מפלסטיק של כתר ושתי מדפים עליוניים זה לנעליים. מעבר לזה אני משתדלת כל פעם להוציא ולמסור כי אני חושבת שאין סיבה לאחסן יותר מידיי נעליים כשהן כבר לא בשימוש. אז אני שוקלת בשיטה להכניס זוג חדש להוציא זוג ישן כי בד"כ קונים זוג חדש כדי להגיד ביי ביי לישן. אני לא שומרת קופסאות ואיך שהנעליים מגיעות מהחנות הביתה הן יוצאות מהקופסא שהולכת לפח, אם יש לך ילדים אז את יכולה לעשות שימוש לקופסא לדברי אחסון לילדים ולקשט אותה. לי אישית אין שימוש בקופסאות אז מעדיפה לזרוק אותן. את יכולה לאחסן נעליים במגירות התחתונות בארון בגדים, בחלק מהארון בד"כ החלק התחתון זה מגירות אז אפשר לאחסן שם נעליים. אם יש לך נעליים חגיגיות בתוך קופסא תוכלי לאפסן בארון של התלייה במדף מתחת לבגדים ששם בד"כ יש מקום. לגבי המיקום של ארון הנעליים אפשר לאחסן אותו בכל מקום שנוח לך בבית ואם יש לך מקום לשניים אז אפשר אחד בכניסה ואחד במסדרון או בכל מקום אחר שנוח לך בבית.

נעליים זה הפרוייק הבא שלי

כרגע יש ארון נעליים במקלחת ( שהוא כמעט ריק פתאום ) בעיקרון מתכוונת להעביר אילו את כל הנעלים מהעונה הנוכחית ולהשתמש עכשוו ברעיון של נועית לכתר יש קופסאות מיוחדות לנעליים אקנה כמה אכניס פנימה נעליים של עונה קודמת ואשים מתחת לתליה בארון וכמובן מה שלזרוק לזרוק לילדים אקנה מתקן מיוחד להניח בחדר שלהם אתהנעליים שיוכלו לקחתלבד

maybesure

New member
אאוץ' - דרכת לי על יבלת ../images/Emo122.gif

נעליים - אחת השריטות שלי. ממש אספנית כפייתית. אז.. קודם כל - במגרות הנעלים שבארון הבגדים. נעלים של הילדים כנ"ל בחדריהם. אח"כ.. יש ארון נעלים גם במעבר שבין החדרים בקומה השניה - שם בעיקר נעלי ספורט ונמוכות שנכנסות בקלות. לי יש גם מלא נעלים בעיקר של עונה שונה במגרות נעלים בארון של חדר עבודה (יש לנו שני חדרים כאלו בבית, ומגפים באותו חדר במדפים תחתונים של הספריה.
אני יודעת שיום אחד אצטרך להפרד מחלק מהם, אבל..עוד לא החלטתי מאילו. בינתיים בשנה שעברה זרקתי כמה סניקרס בד פשוטות שכבר לא משתמשת.

SILIVAS

New member
נעליים וגרביים...

נעליים אני מאחסנת במגירות גדולות בתחתית של הארון, שנינו לא חובבי נעליים כך לפחות אין לנו הרבה ויש גם ארון נעליים מפלסטיק בכניסה ושם שמים את הנעליים (או סנדלים) שנמצאות בשימוש יום יומי

נעליים בארון נעליים../images/Emo219.gif

לא אוהבת לאכסן בתוך ארון הבגדים ..........אצלנו יש ארון במרפסת השרות ולשם נכנסות כל הנעליים ללא קופסאות בדרך כלל לפני הפסח אני עושה סדר מדללת ונפרדת מכאלה שהתיישנו. באותה הזדמנות את המגפיים ונעלי החורף אני ממלאה בחרטום בעיתונים ישנים השומרים על הצורה עד לחורף הבא. שמה בארון הזה מטהר אויר ומידי פעם מאווררת .

אוצה

New member
ואצלי....

הנעלים נמצאות בחדר הארונות (שזה בעצם חדר שאנחנו בנינו לבד ובנינו מלא מדפים בפנים) מתחת לתלייה. יש מדף שעומד על הרצפה וחלק מהנעלים מתחתיו וחלק עומדים מעליו. בצד אני שומרת בקופסאות זו על זו מספר זוגות חגיגיים שמשמשים בהם רק לפעמים (כמו נעלי החתונה שלי). לגבי כמויות הנעלים זה משהו שרק לאחרונה דיללתי באופן מאסיבי ומסרתי כל מה שלא ננעל אצלנו. נעלים של הבן שלי אני מניחה על השידה אצלו בחדר (אבל זה לא חוכמה הוא הולך רק חצי שנה ויש לו זוג וחצי בערך).

iditush forever

New member
אז ככה לגבי נעליים

נעליים יש לי בכמויות וזאת בעיה, אני מאחסנת את חלקם בארון בגדים, יש לי מגירות תחתונות בארון שלי ושל הבנזוג ששם אנחנו מאחסנים את הנעליים שלנו, מה שלא נכנס לשם עבר לחדר עבודה ששם יש גם ארון עם אותן מגירות תחתונות וגם שם אני שמה את הנעליים שלי, ויש לי עוד ארון נעליים מוצמד לקיר הפנימי של החדר עבודה וגם שם יש נעליים. לא אוהבת לשמור בקופסאות, למעט זוגות נעליים יקרות שאני לא רוצה שיהרסו כמו מגפיים שלתוכן אני דוחפת גרביים ישנות כדי שישמרו על הצורה שלהן, או נעלי עקב וסנדלים שצריכים לשמור עליהם. לא מניחה על מדפים, הכל בתוך ארונות. ככה גם לימדתי את הבנזוג שנעליים מכניסים לארון ולא זורקים בכניסה לבית שזה משהו שאני ממש לא אוהבת.

אצלינו לפחות אין מיליוני נעליים כך

שאפשר להסתפק בחדרי הילדים במגרות של הארון ובמגרה שקופה בארונית שלכתר . הבעיה היא דווקא בסנפירים של הבעל .הנעליים שלו לא נכנסות לשום מגרה/ארון נעליים ,ולכן הזמנו בנגריה לפי מידות -ארון נעליים פשוט בעומק שהסנפירים נכנסים ,ובגובה מתאים גם לנעלי הספורט שלו .העלות היתה מינימלית ומאז אין סירות הצלה שמסתובבות בבית . אחר כך גיליתי שגם הנעליים הגבוהות של הנסיכה הבכורה נכנסות לארון הזה בדיוק .הרווחתי .

הנעלים בביתינו

מאז שהתחתנתי אני כבר לא קונה הרבה נעלים כמו פעם (חוסר תקציב). בעלי אף פעם אל היה פריק של נעלים ולכן יש לו רק 3-4 זוגות כשזה כולל את הנעלים הצבעיות ונעלי בית).7 בארון שלנו יש מגירות נעליים. את כל הסנדלים שלי (יש די הרבה) אני מניחה על הצד כמו שהן לרוב יושבות בקופוסאות בחנויות המנעליים. כך רוב הנעלייים אצלינו. סנדלים עם רצועות ממש דקיקות שגם ככה הצורה לא חשובה אפשר להניח באותה צורה אך אחת על השניה כשהחלקים העליוניםם נוגעים אחד בשני (אני מקווה שאני מובנת). מתחת למיטה יש את הנעליים שבשימוש יומיומי - נעלי בית/כפכפים, נעלים רגילות. גם לבן שלי אני לא קונה כמה זוגות ישלו לכל עונה זוג נעליים + נעלי בית לחורף שהוא גם ככה לא לובש. העונה זו הפעם הראשונה שנעלים די נהרסו לו מהר, אני חושבת שזה בגלל החול בגן והשיפשוף התמידי עם החול בחצר. אני דואגת לצחצח את החלקים שאפשר ולעבור עם מבריקון. קצת התחרטתי שלא קניתי לו גם נעלים לשבת אבל עכשיו נראה לי כבר מיותר לקנות עוד זוג. את הנעלים שקטנות לו אני לא זורקת (הן במצב מעולה וקשה לי נפשית, ה כל כך חמודות, נעלים קטנות זה חמוד). הן בתוך קופסאות הנעליים ששמרתי בארון במדף מיוחד).

I Was Hoping

New member
שתי קופסאות ענק של איקאה

עם מכסים, מפלסטיק, תופסות את כל השטח שמתחת למיטה. הכי שם. הנעליים שלו תופסות שתי מגירות קטנות בארון הבגדים שלו, וזהו.

למעלה